חשבתי לעצמי

ש חף

New member
חשבתי לעצמי

לאור מה שקורה לי בתקופה האחרונה ובעיקר מה שקורה בפורום לשאול האם יש מישהו שרוצה לנהל את הפורום שלנו?? (איתי או במקומי עוד לא החלטתי סופית)

לילה טוב חברים.....אוף כמה שהיום הזה היה עמוס

אני לא מעוניין לנהל את הפורום.

במקומך?אין מצב.......איתך?......../images/Emo13.gif בכייף

יש לי את הכוחות ובעיקר את הצורך והאנרגייה להיות כאן ולראות את הפורום הזה מייבש את כול הפורומים האחרים ונהפך לאבן שואבת לגולשים מכול רחבי תפוז

דסדס

New member
אל תפרשי לגמרה!

אם היה לי יותר זמן פנוי הייתי מצטרפת אליך...

ש חף

New member
טוב

אני בודקת כמה דברים לגבי זה המשך יבוא במסרים...

טל205

New member
לדעתי

את מנהלת כאן את הפורום בצורה יפה וסובלנית... מאידך אני מבין אותך מאוד. מקווה שתמשיכי..

../images/Emo8.gifשחף

מבינה שקשה לך אם את עוזבת את הניהול,תבואי לבקר מתי שאת יכולה! {למרות שאני חושבת שאת מנהלת מצויינת...}

ש חף

New member
תודה בובה

אל תדאגי לא אשאיר אותכם לבד,זה בטוח וגם אם אעזוב אני אסדר לי אדום קודם

לא אם ולא נעליים...................

לא כתוב בשום מקום שאת לא יכולה להוריד את הקצב ולהישאר מנהלת..... מה שחשוב כאן מהתגובות שאני קורא שהמקום הזה חשוב לכולם ולכן הפורום הזה יישאר מה שאת עשית ממנו וזה מקום מיוחד :)....חוץ מזה שאת יודעת מה יקרה אם תרדי מכחול
וזה אני לא בטוח שאת ממש מחכה שיקרה ואני מדבר על מיפגש חחחחחחחחחחחחחח. קיצור שחף תישארי היכן שאת בניהול לא בגללך הדכדוך שורה על החדר,וזה מאותם דברים שעוברים ואני מאד אוהב את העבודה שלך כאן ובעיקר את החוש הומור שלך

ש חף

New member
../images/Emo24.gif

תודה מותק אני באמת אוהבת את כולכם. קשה לי להרגיש שאני לא עושה מספיק ובזמן האחרון אני לא ממש פנויה לזה... אבל זאת אני.

ש חף

New member
אה

ואין קשר לדכדוך את הפורום קיבלתי במצב יותר גרוע
זאת פשוט מחוייבות שאתם לא יודעים מה היא (כשאני לבד פה) וזה מרגיש לי קצת כבד.

למעלה