חשבתי לי....

CarolineKinney

New member
חשבתי לי....

אם בבילון זה לא רק השם של המועדון אלה גם שם של המילון הממוחשב הידוע שיש לרובנו במחשב אז אולי נעשה משהו נחמד ונפתח את ה-"בריאן בבילון" ונעשה שרשור של ציטוטים נבחרים שמרכיבים את הלקסיקון השנון של בריאן קיני.......

CarolineKinney

New member
אבל תמיד ......

עשינו חצאים אז סוף סוף נעשה משהו גדול ולא חצי ..........

CarolineKinney

New member
תמיד היו 4,5 .....

משפטים שחזרו על עצמם ואף אחד לא חידש אז עכשיו...... זו ההזדמנות לבנות את המילון השלם של בריאן וששרימפי ישים אותו איפה שהו´ ככה זה ישאר המתחם הפורום.

lolly1

New member
טוב

ואז תהיה עוד כתבה כמו היומולדת.......!!! יופי....אני אחשוב על משהו..יחזיר תשובה...... הכי הכי הכי הכי??????? אין לי...אני אוהבת הכל.......!

רינת4

New member
אה,הבנתי...

אבל משום מה תמיד יש לי אלפי משפטים. עכשיו אני לא מצליחה לזכור אפילו אחד...

lolly1

New member
קרוליין!

לנשום.....את כותבת את כל השרשור לבד.... והנה אחד: justin: brian would you grab that? (brian grabbs...his balls...) justin: not that! the plater plates! brian: yes dear..

CarolineKinney

New member
יש המון....

תאמיני לי כמה שאני לא יכתוב תמיד יהיה מה להוסיף וכולם יוכלו לכתוב מלא דברים.........

CarolineKinney

New member
אז....הנה עוד אחד........

now you can stand around here eating jambalaya" "!!!!!!or you can come upstairs and eat my ass

CarolineKinney

New member
ואיך לעזאזל שכחתי את......

i dont believe in love, i believe in fucking its honest its efficient you get in and out with maximum pleasure and minimum bullshit

רינת4

New member
קרוליין-הציטוט

you will always be young... זה בכלל של מייקי! הוא אומר לו את זה בפרק 22. כבר אמרתי את זה פעם.

CarolineKinney

New member
אני יודעת זה היה .........

בלי כוונה זה משהו שהכנתי על מייקי ובלי כוונה העתקתי את זה לפה ואת המשפט של בריאן למקום השני. אני יעתיק את נמשפט הנכון........ שניה..........

למעלה