חשבתי לי..

אנה92

New member
חשבתי לי..../images/Emo58.gif

ההאיטי הרי חוסם את הכוחות, ז"א שאדם ופיטר וקלייר כן יכולים למות. אם ההאיטי יחסום את הכוח שלהם ויהרגו אותם הם באמת ימותו. ועוד שאלה לגבי ההאיטי.. באיזה צד הוא בכלל?! של נוח או של החברה?

Slow Cheetah

New member
זה ממש לא נכון../images/Emo58.gif

האיטי רק חוסם כוחות שקשורים למוח, ריפוי לא ממש קשור למוח
כאילו כן, אבל זה יותר עניין של דם והכל ><

RoXaS

New member
לא נכון ../images/Emo58.gif

האיטי חוסם כוחות. נקודה. עובדה שכשאדם ופיטר ברחו בפרק 8 האיטי הצליח לתפוס את פיטר למה?כי פיטר לא היה יכול להלחם בלי הכוחות שלו שלא עבדו בגלל שההאיטי היה שם.

Cloud Strief

New member
גם לא נכון

האיטי חוסם רק כוחות של המוח סטייל הכוח של מאט ופרק 8 הוא עצר את הטלקיניזיס (ככה רושמים את זה?) של פיטר שזה להוזיז חפצים בעזרת המוח המוח המוח! גם אומרים את זה באחד הפרקים שהכוח שלו זה לחסום כוחות של המוח ואם כבר שפיטר וקלוד היו בעליית גג והיו בלתי נראים בנט והאיטי היו צריכים משקפות מיוחדות כדי לירות בהם למה הם צריכים את זה אם בכל מקרה האיטי עוצר כוחות

קרניjack

New member
אולי יש לו טווח מסוים?

מתי אומרים שהכוח שלו זה לחסום כוחות שקשורים למוח? בסופו של דבר כל כוח מתקשר למוח.

Cloud Strief

New member
או שלא?

אני לא זוכר באיזה פרק אומרים אם אתה ממש רוצה אני ימצא וברור שהכל מתקשר למוח אבל בסדרה הוא עוצר כוחות שממש משתמשים במוח יענתו צריכים ריכוז של המוח דוגמא לכוחות שאנחנו יודעים שהוא עצר הזאתי עם הכוח שיכנוע - כוח של המוח סיילר שהוא ניסה להשתמש עליו בטלקניזיס - כוח של המוח פיטר אותו דבר הירו והכוח של הזמן - שוב כוח של המוח מאט וקריאת המחשבות שלו - שוב כוח של המוח לעומת בלתי נראה של קלוד ופיטר תעופה של נייתן והכוח של טד (במקום לסכן חצי קאסט היה הרבה יותר קל להביא תהאיטי) אבל אני יבדוק באיזה פרק אומרים את זה

AgeGen

New member
גם אם הוא היה יכול לעצור כוח התחדשות רקמות

אז ברגע שהוא היה הולך הכוח היה מתחדש ומחזיר אותם לתחייה. וכרגע הוא בצד של נוח. בפרק 8 הוא היה בצד של החברה בגלל שזה היה לפני 4 חודשים.

למעלה