חשבתי וחשבתי

דנוך86

New member
חשבתי וחשבתי

והגעתי למסקנה בזמנו שדווקא בגלל שבאפי הסידרה האהובה עלי אני לא מתכוון לראות אנג'ל, לא התלהבתי שעשו את הSPINOFF אמרתי שזה בטוח לא יהיה ברמה של באפי. אבל בIMDB יש ציון גבוה לאנג'ל ואני בטוח שתמליצו לי פה לראות, אבל השאלה היא כזאת...דמויות מרכזיות בבאפי (חוץ מקורדיליה) מתארחות באנג'ל? אם לא אז נראה לי אני אוותר על הסידרה, ואם כן אז בקשה בלי לפרט על מי, מתי ואיך ככה שאני יהיה מופתע קצת..

kittycatbone

New member
יאפ,

יש דמויות מרכזיות שמתארחות, עוברות לסדרה, יש כמה קרוסאוברים. אבל בכל מקרה, אני חושבת שלא זאת בהכרח הסיבה לראות את הסדרה אנג'ל. לדעתי אנג'ל היא סדרה כל כך טובה בשביל סדרת ספינאוף דווקא בגלל העובדה שהיא עצמאית כל כך, ולא בהכרח קשורה לבאפי. וככה היא טובה בזכות עצמה. יש ממש המון דברים בסדרה ששונים כל כך מבאפי, מבחינת האופי של הסדרה, הצורה של הפרקים, והדמויות שמתפתחות לכיוונים משלהם ובלי קשר ישיר לבאפי שבאותו זמן משודרת גם כן. (למרות הקרוסאוברים). בכלמקרה, ממליצה לך מאוד מאוד מאוד לראות את הסדרה

thinman

New member
עזרת לי מבלי ידיעה

אני עכשיו מסיים את העונה השישית של באפי ובתקווה לסיים את כל הסדרה לפני שמסתיים הסמסטר כי אז אני אצטרך לחכות קצת ושקלתי מאוד אם לראות את אנג'ל או לא. נראה לי לאור מה שאמרת שאני אתן לה נסיון. אז תודה.

Kryptonite

New member
חבל.../images/Emo168.gif

"אנג'ל" סידרה נהדרת, והשוואה בינה לבין באפי מיותרת. אמנם העונה הראשונה חלשה יחסית (כמו של באפי), אבל היא משתפרת עם כל עונה (השיא לטעמי בעונה 4). הקרוסאוברים הם אמנם חלק משובח, אבל זה ממש לא נכון לראות אותם כגורם עיקרי ללראות את אנג'ל. הם יותר קטעים נחמדים מידי פעם (סוף עונה 2 מי שראה, פשוט קטע נפלא) שמוסיפים הרבה, אבל הדמויות, העלילות ובעיקר הג'וס ווידוניות שמאחורי - באמת גורמים לסידרה הזו להיות ממש טובה.

דנוך86

New member
אני אתחיל לראות

תודה על התשובות. דרך אגב לפי הסידרה העיפו את באפי מביתספר הקודם שלה בגלל שהיא שרפה את האולם ספורט, אבל בסוף הסרט היא בכלל לא שרפה אותו, שמתם לב לזה?

kittycatbone

New member
יש כלמיני דברים

פה ושם שלא תואמים את הסרט.. וזה כי הסדרה היא המשך של הסרט אבל לא בצורה ישירה. נתחיל בזה שהשחקנית של באפי שונה
ואיך שהערפדים נקטלים.. ועוד כל מיני דקויות קטנות או גדולות.. כולל שריפת האולם ספורט שציינת.

¥otamsh

New member
אגב. אמ"ג! אני יושב עושה שיעורים

מול הטלויזיה, וברקע אנג'ל.... ואני לא באמת רואה הרבה מזה, רק פה ושם שיוצא... ו-וואו!!! מה לעזאזל?!?! ------ספויילר------ פרד מתה?!?!1 מה נסגר איתם?!?!!? היא ה--דמות!!! אני כולי שוכח מהשיעורים ויושב ובוכה מול המסך!

טכנית, זה לא ספוילר כי זה כבר שודר

וכן, כולנו עצובים. אבל לא נורא, היא חוזרת בעונה 6...

barhenhalliwell

New member
על טארה לא נאמר שהיא תחזור

בעונה 8.. כי לא תוכננה אחת. [אם כי נראה בסדרת הקומיקס מה יקרה] אבל ג'וס אמר שהוא תיכנן בעונה 6 ( שלא מומשה) למצוא פתרון להפריד את אילירייה מפרד ולהחזיר את פרד לחיים.. :)

the runaway

New member
תביא קישור לראיון

ואני אומר את זה רק כי זה נראה כ"כ מגוחך שאיימי אקר תשחק שתי דמויות ושהם יבטלו כ"כ מהר מוות של דמות.

barhenhalliwell

New member
אני לא זוכר איפה קראתי אתזה..

או ששמעתי אתזה בראיון.. אני אריץ חיפוש קל.. ואראה מה אמצא.

barhenhalliwell

New member
אמ. מצאתי קישורים לפורומים וכאלה

אנלא בדיוק יודע איפה אפשר למצוא ראיונות.. http://search.yahoo.com/search;_ylt=A0geupYaD49FCY4AhApXNyoA?p=Illyria+amy+interview+split+sixth&prssweb=Search&ei=UTF-8&fr=yfp-t-501&x=wrt איימי אמרה זאת ולא ג'וס. התנצלותי.

charmer

New member
כמו העונה השמינית של באפי

זה שדברים לא שודרו בטלויזיה לא אומר שהם לא התרחשו במציאות

למעלה