חשבתי וחשבתי...

אופס...

New member
חשבתי וחשבתי...

אבל לא יצא לי שומדבר לכתוב לכם (אני כל הזמן תוהה עד לאיזה שיאים יכולה העייפות להגיע, והיא מפתיעה אותי כל פעם מחדש...) אז בינתיים - סופשבוע נחמד לכולכם! H-(

שבת...נפלאה...לכל החבורה...

והנה עוד שבוע חלף... משפחה...עבודה... וקצת אוויר לנשמה... שלא מוצאת מנוחה... ומבקשת לעצמה...את שאין להשגה... אז... עם הרבה תקווה... ליום נפלא... שיבוא במהרה... אוהבת אתכםםםםםם...... שבת שלום.... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
אכן....עוד שבוע ....

השבועות נעלמים לנו ``בין האצבעות`` במהירות שיא.. ואכן, השיאים אליהם מגיעים - מתגמדים לעומת שיאים חדשים... חם....כל כך חם...המזגן פועל, המאווררים לא פוסקים ``לעשות רוח``...ו...כלום , נאדה, שום דבר לא עוזר. החום חודר לנחיריים , חודר לעצמות, חודר לכל חלקה טובה... אבל אנחנו עם חיוך וקריצה - נמגר אותו , נרומם את מצב הרוח הרע ;-) אזזזזזזזזז.................שתהיה לנו שבת קסומה.... עד העונג הבא:))))) שלכם - אפרת.

יש לו חיים משלו...לתפוז הזה....

עוד לא סיימתי...ואופס...יצא לדרכו... אחרי כל שורה...חושב...נגמרה המלאכה... לא יודע...שאני אוהבת לאט...לאט... וככה נגמרו לי המילים... כי הפכו ללא חשובים... בגלל תפוז...שמצא לו נשמה... אותי השאיר ללא תגובה... אז... אפרתו`שששש... נראה אותך...עם החום של אילת... עושה בטן...גב...עד שהסטיק מוכן... אז...שבת שלום... וחופשה נעימה.... מכורה לאהבה.

מ ג י

New member
מדביקה לך נשיקה !

מה זה חשבת חשבת כשאני חושבת אני גורמת רק נזקים אתה חושב שאתה יותר טוב ? תפסיק לחשוב שורר לי איזה שיר אהבה איזה פינוק משהו שארגיש אותי לידך טוב, עכשיו אני רגועה }{

למעלה