חשבתי היום,

עִידן

New member
חשבתי היום,

לא זוכרת בעקבות מה, על מחשבות שהטרידו אותי כשהייתי ילדה קטנה באינטרקציה עם אנשים מבוגרים, ואני ממש תוהה אילו מחשבות בסגנון היו לאנשים אחרים, כשהיו ילדים. אז שתפו. אני חשבתי על שני דברים כאלה: 1. בכל פעם שהיה חולף על פניי אדם מבוגר, כמעט, הוא היה מחייך אליי (אני מדברת על גיל 4-6 בערך), ותמיד התלבטתי אם לחייך בחזרה, אם לחייך מראש כשעומד לעבור מולי מישהו, תהיתי למה הם מחייכים אליי ואם הם מחייכים לכולם. אה, נאי זוכרת. נזכרתי בזה בגלל איזה יחלד בן שלוש שחייך היום בבנק אל אמא ואליי (מיוזמתו..). 2. מאוד הטריד אותי שאנשים מבוגרים שואלים בת כמה אני, ואחרי שאני עונה - מעירים משהו על כמה שנאי גדולה. תמיד תהיתי על מי הם חושבים שהם עובדםי. הרי גם הם וגם אני יודעים שאני לא גדולה, במיוחד לא ביחס אליהם, אז מה הם אומרים? זה די עצבן אותי. לכן, קבעתי לעצמי חוק כזה לזכור לכשאהיה גדולה, והוא אומר לא להגיד בהתפעלות לילדים כמה שהם גדולים, אם הם עברו את גיל חמש-חמש וחצי.

Islington

New member
לעומת הדרך בה הם מסתכלים על מבוגרים

אז מה זה מבוגרים, האם את ביחס אליי מבוגרת, ואם לא אז האם מישהו שצעיר ממני ב3 שנים הוא ילד קטן בעיניי ואני מבוגר בעיניו... מה שאומר האם אני צריך להתחיל לחייך אל בני 13...

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifזה מזכיר לי איך לפני שנה כשהייתי

בגיל 16 חייכתי לאחת בת 13 ועכשיו אנחנו חברים כמעט 11 חודשים

De-Panther

New member
תתחיל לחייך../images/Emo3.gif גם ככה עוד 11 חודשים

יהיה לך כאב ראש גדול

arivederci

New member
משפט שהבטחתי לעצמי שלעולם

לא אומר על הילדים שלי, ובטח שלא בנוכחותם: "הם ילדים נורא טובים... במיוחד כשהם ישנים" ואני בהחלט עומדת בהבטחה עד היום.

D o r o t h y

New member
אני רק זוכרת איך

שתמיד הסתכלתי על חיילים והם נראו לי נורא גדולים כאלו, והיום הם נראים לי ילדים. קוראים לזה פרספקטיבה, לא? בקשר לחיוכים - לא זוכרת מה היה כשהייתי ילדה (טוב זה היה מזמן), אני רק זוכרת שלימדו אותי תמיד להיות מנומסת, אפילו פעם באוטובוס ראיתי שכרטיס הנסיעה נפל לאיש אחד זקן (אולי היה בן 40 ונראה לי זקן.. ואולי לא), הרמתי את הכרטיס שלו ונתתי לו את זה והוא אמר לי שאני ילדה מחונכת. הייתי כל כך גאה.. אני זוכרת את התחושה עד היום. עכשיו כשאני מבוגרת, לפעמים אני רואה ילד חמוד אז אני מחייכת אליו. אני שמחה אם הוא מחייך, אבל אני לא מצפה לזה ממנו. לפעמים ילד שאני מחייכת אליו אומר לי משהו או עושה איזושהי מחווה, זה נחמד.

עִידן

New member
חיילים..

לי תמיד היה הדימוי הזה שהם גיבורים ושומרים עליי. בשלב מסוים זה עבר..

למעלה