"חשבתי אני כלי... לא?"...

בת 1986

New member
"חשבתי אני כלי... לא?"...

מוכר לכן המשפט הזה? (מהאודישן הראשון) אממ.. אני יכולה לשתף אותכם (אתכן) במשו שעברתי עכשיו??.. דבר ראשון- קבלו התנצלות על השרשור החדש פשוט לא ידעתי איפה לנצל"ש... דבר שני- נכנסתי לאתר קשת וצפיתי בכל הקטעים של ג'קו עכשיו.. ועמדו לי דמעות בעיניים!!!!!! אין, הבנאדם הורס, כובש וכו'.. בטוח אתן יודעות את זה... אבל פתאום זה היכה לי בפנים!!! כל כך אבל כל כך אהבתי אותו!! זה ממש הזכיר לי את הימים האלו, ימי חמישי המרגשים (לצערי היה גם בשבת ואני שומרת...) וכל הפרומואים שבהם הוא הופיע.. וכל האטרף סביבו...ושחציתי ת'ארץ בערך רק בשביל להיות באולפנים בצילומים של התוכנית.. ושהתרגשתי כמו אנלא יודעת מה!! (מיותר לציין שהוא הפייבוריט שלי מהאודישן הראשון.. ואנשים צחקו עליי אמרו לי שאין לו סיכוי................) וזה ממש עלה וצף לי עכשיו והדבר היחיד שאני מרגישה בנוסף לאהבה העצומה שלי אליו זה פשוט געגועים!!!!!! אני מתגעגעת אליו!! לקול שלו!! והשיר החדש- שהוא הלחין וכתב כל כך נותן טעם של עוד....!!! בכולופן- הייתי חייבת לשפוך את זה.........!!! תודה..

kapit5

New member
../images/Emo24.gifגם אני כל כך מיתגעגעת

הוא פשוט כובש גם בקול גם במראה והכי חשוב-באישיות. אני כל כך מבינה אותך.

thr7

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo214.gifהיי .

כולנו מלאות געגועים , והשיר רק החריף את התחושה שהפסדנו שנה של יצירה שהיתה יכולה כבר מזמן להתנגן בכל מקום. אבל כמו כולן לא התייאשנו ועכשיו ההרגשה שהוא יוצא החוצה ובגדול. איזה שיר . ג ד ו ל. שיר ג'קואי שרק רומז אני מקווה על הבאות. ביי

talytal

New member
מתוקה - קבלי ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo25.gif

איזה כיף לקרוא הודעות כאלה! אני חושבת שמה שמתחיל עכשיו רק פותח לכולנו את התיאבון, והדבר הטוב הוא שהפעם אין שום מצב שלא נקבל גם משהו להשביע אותו...
בתקופה האחרונה, של השקט, גם אני קצת התנתקתי (לא מהפורום, חס וחלילה, רק מלהקשיב כל יום לשירים מכוכב נולד ולצפות בקטעי הוידאו), וההתפתחות החדשה הזו, עם השיר המקסים, גרמה להצפה מחודשת... מקווה ומאמינה שזו רק ההתחלה! נ.ב. - בנות מתוקות, החיבור אינטרנט שלי בבית נפל, וכרגע אני מנצלת ללא בושה את המחשב בספרייה של האוניברסיטה... אני מאוד מקווה שבקרוב הכל יסתדר, אבל אם אתן לא רואות אותי פה בימים הקרובים, תבינו למה...

דורית41

New member
טליטל-

סתם משהו טכני.מצטערת לעשות את זה באמצע שרשור כזה מלא רגשות. ...אם את מחוברת ע"י בזק בינלאומי-היתה להם תקלה כללית,וגם לי לא היה אינטרנט תקין אבל זה הסתדר..

talytal

New member
אני מקווה שזה זה...

הייתי כל כך מתוסכלת, כי בדיוק יצא השיר, וידעתי שבטח יהיו תגובות וכתבות על זה, ופתאום הכל מנותק... קשה להבין כמה צריכים אינטרנט וכמה משתמשים בו, עד שהוא נעלם פתאום. אבל העיקר שאני פה עכשיו, והכי הרבה, אני אמצע פיתרון זמני עד שהכל ייסתדר.

Nova5

New member
טלוש../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

חיבור שלך מצא לו זמן ליפול
ועוד כשמדובר בו על קטעי ווידיאו...שצריך להציל אותם מכוכב5 תשתמשי בספרייה אוניברסיטה ללא שום בושה, רק תחזרי במהירות א

דורית41

New member
לבת 1986

כל כך מבינה אותך... אם תהיה לך סבלנות לקרוא את השרשור המפלצתי של אתמול,תווכחי שכולנו (או רובנו) הגבנו בצורה הזו ואפילו בכינו דמעות של תערובת- שמחה ,הקלה, געגועים ,והתרגשות.

Nova5

New member
דורית41, תודה על המחמאה

אבל אני כבר לא בת 21, ועדיין לא בת 1986 מה עם אומנות השרשור? אם קניה רחוקה, אז הכל אפשרי? ועל תגידי: שמחה ,הקלה, געגועים ,והתרגשות...שרשור הוא שרשור!!
ומה יהיה היום שייצא דיסק? נפיל תפוז?

דורית41

New member
נסחט למיץ טבעי...מלא ויטמינים

בכוונה כתבתי מתחתייך כי את הגבת לטליטל בנושא נפילת האינטרנט....לא רציתי להדחף באמצע התור,אני בחורה מנומסת....
.

קניה 1

New member
היי בננות, מה קורה?../images/Emo187.gif

עכשיו חזרתי.. וישר למחשב לשמוע את השיר המהמם.. ובקשר לשיר.. (תגובה לריינאפ, או איך שלא קוראים לו)... חלק גדול מההתרגשות קשור לעצם העובדה שיש שיר חדש! ושאנחנו יודעות שג'קו עובד ומקליט ושר - ועושה את הדברים שמשמחים אותו.. אותי בכל אופן זה מאוד מרגש ומשמח.. ומעבר לזה - אני ממש ממש אוהבת את השיר, והביצוע מקסים בעיני.. ואולי הציפיות שלך לא קשורות כ"כ למציאות?? לא יודעת... אני לא חושבת ששיר צריך להיות מסובך כדי להיות טוב.. להיפך, לפעמים הגאוניות היא בפשטות.. ואני אסיים במשפט שאני ממש אוהבת, (ולא רק בהקשר הזה) - Keep it simple

kapit5

New member
היי בנות

מה קורה למחשבים???גם של לליהביונית קרס כניראה לא עומדים בעומס מרוב התרגשות דבר נוסף לריינפ-לא יעזור שום דבר.יש דברים שרק נשים יכולות והבין...... מה שניקרא אינטלגנציה ריגשית מאוד מפותחת.

שונית 7

New member
גם המודם שלי לא עמד בלחץ אתמול

ונשרף ובשיא ההתרגשות אתמול לא יכותי להגיב.מסתבר שהמחשבים מקבלים האצלה מבעליהם שאחת מהן קיבלה אתמול כמעט התקף לב מרב שמחה

קניה 1

New member
כפיתוש, אין ספק שאת צודקת...

אינטילגנציה רגשית, חוש אמהי, אינטואיציה נשית... זר לא יבין זאת!

מאוד מרגש מה שכתבת..

ואני בטוחה שכולן חשות כך ומסכימות איתך (אגב הזכרת כלי.. את זוכרת גם מה ענו לו? אתה היית כלי עד עכשיו.. וצביקה העביר אותו בלי לשאול בכלל את דעת השופטים האחרים.. ועל כך תמיד הפורום יודה לצביקה היקר
) הזדהתי איתך גם בקטע של ימי חמישי ושישי.. בתקופה ההיא באמת חיינו מחמישי לחמישי האופטימיות והמוזיקה בתוכנית וג'קו במיוחד כמובן ,השכיחו קצת את החדשות הרעות שהיו כל אותם ימים..וגם אני שלא ראיתי בשישי התבאסתי (וכאילו בכוונה של ההפקה כל הפרקים שג'קו היה בהם שודרו בשבת וזה היה מרגיז.. יניב מהלהקה הבין והזדהה בזמנו בעניין הזה
) הרגשתי לפעמים קצת מנותקת אבל לפחות ידעתי שתפילות ואנרגיות חיוביות שלי יעזרו אפילו יותר .אם לא sms וזה הוכח כנכון, יותר מפעם אחת
..זהו לגבי הנוסטלגיה.. אבל עכשיו, אין מה להתגעגע יותר כי ג'קו כבר כאן, הוא חזר ובגדול! כמו שתמיד האמנו פה כולם שיקרה.. והוא כאן כדי להישאר!!! אז עוד קצת סבלנות ובקרוב...

בת 1986

New member
וואוו איזה חמודות אתןןןןן

שמחה לשמוע מה אתן מרגישות.. ותודה על התמיכה!!!!! אוהבת

kapit5

New member
../images/Emo140.gifבשביל זה אנחנו פה ,לא?

המקום היחידי שאפשר לשפוך ולהישפך על נשוא הפורום בלי שמישהו ירים גבה. בעצם במחשבה שניה-היחידי שאני מרשה לו להרים גבה כי הוא עושה את זה עם כל כך הרבה חן-זה ג'קו

למעלה