חשבנו ש... אז חשבנו...

© DrorZi

New member
חשבנו ש... אז חשבנו...

BMW השיקה השבוע את ה 1. לאור מחירה באירופה המיצב אותה בדיוק בין הגולף ל A3 (מחירים לפי מחירון MSN אנגליה, בפאונדים, לגולף GTI שני ליטר 15,158 ל A3 שני ליטר 19320 ולבמוו 120I המחיר 18300) ולאור המחירים הלא זולים של צמפיון בארץ (מאזדה 3 שני ליטר שעולה בדיוק כמו הגולף מתורגמת ל 140K ש"ח בארץ בעוד הגולף עולה 180~) היה ניתן לקוות שה 120 תוכל להתברג יפה מתחת לקו ה 200K ש"ח ולעשות מכירות יפות במקום זה החליטו בארץ שמחירה של סדרה אחת יהיה ב 32% (
) יותר יקר מה A3... (מחירה של A3 הוא 175 למנוע 1600 מחירה של 116 יהיה כ 230K) אני לא בא לדרוש משהו מקמור, לא פעם ציינתי ש"לא מתאים לך אל תקנה" לכאלה שטענו שעושקים אותם וגם לא אכנס להם לחשבון האם עדיף למכור 100 מכוניות עם רווח של 20K מאשר 10 עם רווח של 80K. אני רק חושב שחבל כי לקוח אחד הם כבר איבדו בטוח בגלל מחיר מטורף...
דרור זי.

© DrorZi

New member
שוב, אני לא יודע עם זו חוצפה

זו זכותם רק חבל שזה המצב בארץ שיבואן מחליט שרק השם של האוטו שלו שווה עוד 50K ש"ח על האוטו שהוא מיבא והוא לא עוקב אחרי מדיניות היצרן המקורי.
דרור זי.

שי ז.

New member
זכותם המלאה לנהוג כך אבל חשוב

שיזכרו ששוק המכוניות בסגמנט הזה מתנהג אחרת משוק מכוניות היוקרה. אני רק מקווה שהם יעצבנו מספיק את היצרן כדי שיעביר את הבוכנות לחברה יותר שפויה.

Inoni

New member
שים לב ש-175K זה A3 ידנית...

האוטומטית עולה 190K!!! אגב, עושה אותי מאושר לראות שוולוו מכרו בחודש האחרון (כן זה עם העליה הגדולה של 26% במכירות) 21 מכוניות בלבד... מגיע להם... לא שרצית את ה-S40 החדשה, אבל מחיר החל מ-230K לרכב כזה זה מטורף ועובדה שאנשים לא קונים, כמו כן כ-ל הדגמים שלהם כיום יקרים בהתאמה בצורה מוגזמת ופשוט לא שווה. ינון.

fazer

New member
אני נהגתי... איזה אוטו ../images/Emo13.gif

אם כי לדעתי לחלוטין לא שווה את מחירו. Fazer

אודיGT

New member
למה לא?

ממה שהבנתי הוא מתחרה ראוי בבמוו 330 (לפי "אוטו" וגם מהמפרט של שתי המכוניות). ואמנם אין לו את הסמל, אבל הוא זול משמעותית, גם מהA4, S40

Inoni

New member
לצערי לא, זה התבטל איזה פעם פעמיים

אז זה לא יצא בסוף ובינתיים התנאים הישתנו מהרבה בחינות ולכן זה עבר לסטטוס של השהיה, בבוא הזמן אני בהחלט מתכוון לבדוק אותה, למרות שהם הקפיצו ממש את המחיר בדגם של 2005 ב-25K תמימים לעבר 270K הרבה פחות משתלמים לדעתי. ינון.

למעלה