חשבון הנפש שלי

אחת מy-net

New member
חשבון הנפש שלי

ממך מתבגר היקר שלי- (שבעצם כבר מבוגר(-רציתי לבקש סליחה על כל הטעויות שעשיתי בחינוך שלך, על הפעמים בהם כעסתי - רק בגלל שהיה לי משהו על הלב, על הפעמים בהם לא הקדשתי לך מספיק תשומת לב, על הפעמים בהם סרבתי לבקשות שלך-מנימוקים שאינם נכונים- ועל הפעמים בהם הסכמתי- רק כדי שתפסיק לבלבל לי את המוח, על שפינקתי אותך יותר מידי- ופלעמים פחות מידי, ועל הפעמים בהם לא הייתי לצידך בהם היית זקוק לי. זכור ילד שלי- הורים מנסים תמיד לעשות הכל כדי שלילדים יהיה טוב- אבל גם אנו בני אדם ולפעמים נכשלים. אז סליחה על הפעמים בהם כשלתי . ובעצם כשאני רואה אותך- גבוה יפה ובטוח בעצמו- כמעט חייל, אני חושבת שאולי גם מהכשלונות האלו למדת משהו.

bimbo.

New member
אחת מ-Y-NET, אני בטוחה שכולן ../images/Emo45.gif

מרגישות כמוך. קבלי
לשנה החדשה וגמר חתימה טובה.

AYELET1

New member
גליה- מרגש מאד!!!! ../images/Emo23.gif

וגם , כנראה, מדבר אל לב כל הורה (לפחות אל זה שלי...)

גליה12

New member
היי איילת חשבתי שכולם מתנזרים

גם מהאוכל וגם מהרשת ביום כפורים שמחה לראות אותך

גלי®

New member
היי לכולם ! צמתם?עשיתם חשבון נפש ?

מוכנים להתחיל את השנה הבאה ?! נקווה שתהיה טובה יותר מהקודמת ...

גלי®

New member
בטח ... אגב :אתמול קיימתי את הבטחתי

לבתי היקרה , בעניין החור באף , ועכשו שתינו מתהדרות באפים מנוקבים ....

גליה12

New member
הי שבת שלום- לא לא צמתי

גיליתי שהרבה יותר קל לעשות חשבון נפש על בטן מלאה.. אבל - בכל זאת אשא ברכה שתהיה שנה טובה יותר לכולםםםםםםם

bimbo.

New member
שבת שלום יקירותי, אני יושבת ../images/Emo46.gif

כאן, חמושה באטמי אוזניים ועליהם אוזניות, ומסביבי החלונות והתריסים סגורים ומסוגרים כמו בחדר האטום. וכי למה זאת? ובכן: בסך הכל עושים יום הולדת לשכנה בת 7. כמובן עם סאונד, מנחה שלא סותם את הפה לשניה וילדים שמתחרים ביניהם מי צורח יותר חזק (כולם מנצחים...). אני מספרת לכן את זה, בגלל שתי סיבות: א. מכיוון שאני מרגישה שהמוח שלי נוזל כבר (האמצעים נגד רעש לא עוזרים הרבה), ואם אכתוב שטויות ולא לעניין אתן תדענה מדוע... ב. אני מבקשת לדעת אם אתן רואות במסיבת יום הולדת הצדקה לרעש קטסטרופלי כזה. לא שאנחנו יכולות לשנות משהו, אבל סתם להתעודד (בהנחה שמישהי תסכים אתי שזה לא מוצדק). ניתן בהחלט לשלוט במידת מה על הצרחות וכן להנמיך מעט את הסאונד, אבל למי איכפת? אם מישהו יעשה את זה, הוא עלול להיות מואשם בדיכוי הילדים...

AYELET1

New member
גליה ובימבו

שנה טובה ונהדרת! ללא קשר למי צם ומי לא... ולא, אינני רואה שום הצדקה לרעש בלתי נסבל כזה (מהגם שבהחלט עלול לפגוע בשמיעה של הנוכחים המשתתפים במסיבה). אבל מה יעזור מה שאני חושבת
מה שכן מקווה שהצלחת להציל את מוחך הנוזל בימבו
.

AYELET1

New member
בכוס בירה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שדמה

New member
../images/Emo66.gif אני נראת לך נזירה ../images/Emo68.gif

אני כל חיי לא צמתי בצורה אפילו הפגנתית, רוצה לומר לך שלי יש ספרים אצל אלוהים על כל הילדות הדפוקה שלי וכו´ מיני דברים כאילו אומנם עכשו מי שהיה מאמין היה אומר תודה לאל אבל כיוון שאני אנטי סדרתית אומר כמו שאיילת לימדה אותי תודה ל.... לא זוכרת איילת איך אמרת במקום גורל

AYELET1

New member
דיברתי על תורת הכאוס ../images/Emo13.gif

על רגל אחת: פרפר המנפנף בכנפיו בקצה העולם משפיע, תוך סדרת ארועים עלינו כאן. ובקיצור: הכל מקרי. לא גורל, לא אל עליון. וכמובן מי שמאמין שהדברים נקבעים מלמעלה - זכותו וכבודו.

למעלה