חשבון בנק ל LLC

sishko

New member
חשבון בנק ל LLC

שלום רב, שאלתי את השאלה למען האמת בעבר אבל אני רוצה לוודא-
הבנתי שאין צורך (חובה) בפתיחת חשבון בנק ל LLC , כלומר אני יכול להשתמש לצורך העברת/קבלת התשלומים בחשבון הבנק ה"רגיל" שיש לי בארה"ב.
א. האם נכון?
ב. האם בכל זאת ישנם יתרונות כאלה או אחרים בפתיחת חשבון בנק ל LLC ?

תודה רבה לכולם

חשבון בנק

אין צורך לפתוח חשבון בנק ל LLC, אפשר גם רגיל
אפשר גם להעביר את הכסף ישירות לארץ, אם אין לך חשבון שם.

שתפתח חשבון בנק ל LLC הוצאות הניהול חשבון יהיו משמעותית גבוהות יותר מחשבון רגיל

vinney

Well-known member
יש עם זה בעיה

טכנית אתה יכול להסב שיקים לשמך הפרטי ולהשתמש בחשבון הפרטי שלך, אבל יכולה לצוץ בעיה מבחינת הבנק - הם יכולים לדרוש הוכחות שמי שהסב את השיק אכן היה רשאי לחתום עליו.
&nbsp
היתרון של פתיחת חשבון לLLC הוא שקיפות חשבונית - אתה יכול לעשות הפרדה טובה יותר בין הכסף הפרטי שלך לבין הכסף של הLLC (שזאת יישות משפטית נפרדת ממך), וזה יכול בהחלט להיות גורם חשוב בהחלטה אם להרים את מסך הגבלת האחריות או לא במקרה של תביעה משפטית נגד הLLC.

צ'קים

מה שאתה יכול פשוט לעשות כדי שלא יהיה את הבעיה שוויני מתאר זה לפתוח LLC על שמך הפרטי. נניח לפתוח LLC על יריב פז LLC ושם החשבון יהיה יריב פז
ואז לא צריך לעשות הסבה וכאלו.
זה מה שאני עושה

vinney

Well-known member
זה כנראה יפתור את הבעיה הראשונה, אבל לא את השניה

sishko

New member
ITIN

כשניגשתי לבנק, לפתוח את החשבון ל LLC הם אמרו שניתן או לחבר את החשבון ל SSN שלי או שספק ITIN
בהקשר זה שתי שאלות בבקשה-
1. באתר של ה IRS, בטופס של הגשת בקשה ל ITIN מצויין-
Do not submit this form if you have, or are eligible to get, a U.S. social security number (SSN).
<http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw7.pdf&gt;
2. אבל האם לחבר בין ה LLC ל SSN לא סותר את הנושא של "יישות נפרדת" וכו'?
תודה רבה
&nbsp

vinney

Well-known member
אתה חבר יחיד בLLC?

אם כן - אז מבחינת רשויות המס הLLC לא קיים בכלל. כל דיווחי המס מתבצעים על שמך האישי, ולכן הבנק רוצה את הSSN/ITIN שלך אישי.
&nbsp
זה מבחינת המס, מבחינה משפטית יש הפרדה.

vinney

Well-known member
אז הוא צריך ITIN

ומכיוון שאתם שותפות אתם צריכים להוציא EIN בIRS ולהגיש דו"ח 1065 שנתי. דבר עם יועץ מס על זה.

למעלה