חשבון בנק כ פיתוי?

חשבון בנק כ פיתוי?

אז טוב הלכתי לפגוש בו וטוב לא היתה כמיה..בכלל לא היה על מה לדבר איתו. עשה יאמבה כסף..והוא בפסק זמן של שנתיים. יופי לו. קם בבוקר עושה התעמלות משחק גולף משחק שחמט עושה קניות מטייל והולך המון לים. יופי. מאוד שמחתי בשבילו אבל אלו לא חיי... סיפר על כספו ועסקיו (וגם נילחש לי באוזן) אבל הוא קרוב לשישים (דווקא ניראה לא רע לגילו) והחשבון בנק שזרק כל שנייה ממש לא הרשים. ואללה טוב שביקשתי להפגש בסטאר באק..רק קפה ובריחה אלגנטית הביתה...שעמום כזה מזמן לא פגשתי. אז אומרת שוב מיכלי מוותרת על הגברים. ועל הפגישות..נישבר לי. כניראה אני במדבר יבש מאוד. נמאס לי מכאלו שרוצים להכיר לי. בזה ניגמר כל הבליינדים. לא הולכת יותר לבליינד דייט. בי נשבעתי ..שאין לי אנרגיות לזה. איך אומרים בסופו של דבר הוא ימצא אותי לבד.

הכי הפריע לי שישר נכנס לחשבון בנק

שלו..ונתן לי סקירה על הפורטפוליו שלו... שמעתי יש המון בחורות צעירות שילכו על זה...ולכן לא פעם גם רואים אותן ניתלות על זרועות הקשישים.. צלצל החבר שרצה לשדך לי ושאל? אמרתי קשיש..שאל מה זה ? אמרתי לו אין אצלי קשישים..לא הולכת עם קשישים..אמר לי: מיכל יש לו חשבון בנק. מה אגיד לך... כל אחד ומה שטוב לו. לא רוצה להתפשר יותר. אפ פעם.

למעלה