חשבון בנק בספרד רק בגלל שיש פה ספרדיות (וספרדים?) כ"כ נחמדות: מה פירוש הותיות h או d ליד כל מספר?
נ נטעליג New member 18/2/16 #1 חשבון בנק בספרד רק בגלל שיש פה ספרדיות (וספרדים?) כ"כ נחמדות: מה פירוש הותיות h או d ליד כל מספר?
G guybcn New member 19/2/16 #3 בחבשבון בנק אין אותיות, רק ספרות ומאז שעברו ל IBAN חובה, אז האותיות ES בהתחלה.
נ נטעליג New member 19/2/16 #4 תודה השאלה שלי היתה בקשר לbank statement מסויים. ברגע האחרון התחרטתי והחלטתי לא להעלות את התמונה..
L La Milagrosa New member 20/2/16 #5 בחיי שאין לי מושג למה את מתכוונת יש לי פה חשבונות שונים במספר בנקים מרכזיים, ולא שמתי לב לשום אותיות
נ נטעליג New member 21/2/16 #6 אני יכולה לשלוח לך בפרטי קטע גזור? אולי זה משהו שנראה לך מובן מאליו ואני סתם "נתקעת" בזה?
נ נטעליג New member 21/2/16 #8 תודה ומהנסיון שלך עם הספרדים: שלחתי מייל עם שאלות לפני כשבוע. לקחת יזמה ולקחת לתרגום ע"י דובר ספרדית או לחכות עד סוף מרס?
תודה ומהנסיון שלך עם הספרדים: שלחתי מייל עם שאלות לפני כשבוע. לקחת יזמה ולקחת לתרגום ע"י דובר ספרדית או לחכות עד סוף מרס?
L La Milagrosa New member 21/2/16 #9 לאו שלחת מייל? לא הבנתי השאלות חייבות להיות בספרדית, בכל מקרה. אם זה לא ארוך מדי אני יכולה לתרגם לך