חשבון בנק בלונדון

purple3

New member
חשבון בנק בלונדון

שלום,
יש לי שאלה שלא ראיתי התייחסות אליה בפורום - יש סניפי פועלים/ דיסקונט/ לאומי בלונדון, האם יש להם שם לקוחות פרטיים?
אני מבינה את חוסר הנוחות מבחינת הכמות המועטה של הסניפים, אבל היפוטתית הייתי יכולה לפתוח חשבון פרטי בסניף לונדון בבנק ישראלי? לפחות עד שתהיה לי כתובת...
וכך להמנע מעמלות חשבון פספורט, ומהחלופת העמלות הלא זולות יותר עקב תשלום באשראי מחשבון בישראל?
תודה לעונים והמתעניינים

republik

New member
עד כמה שידוע לי לא

אלה סניפים שיש בהם רק חשבונות של חברות ושל אנשים עשירים מאד.

עם זאת, גם אם אני טועה, הסניפים הללו יהיו כפופים לאותן הוראות שבגינן הבנקים בבריטניה דורשים הוכחת זהות והוכחת מגורים, כך שהתשובה היא שלא תוכלי לפתוח שם חשבון ללא כתובת.

נ.ב. אין דבר כזה כבר חשבון פספורט, ניתן לפתוח חשבון בבנקים בבריטניה רק בעזרת הוכחת זהות והוכחת כתובת בבריטניה.

crips

New member
הם בטח גם ייקחו עמלות גבוהות

להעברת כסף מהסניפים בישראל

purple3

New member
חשבון בנק

אפשר להתעניין איזה חשבון פתחתם? האם יש לך עצה לדרך? ממתי הנסיון שלך?
תודה!

republik

New member
בסופו של דבר

חיכינו עד שקיבלנו חשבון הביתה וכך פתחנו חשבון רגיל - זה אחרי שהיינו בקואופ, לויידס (לפני הפיצול מ-TSB), ברקליס, HSBC ולבסוף בהליפקס - בכולם קיבלנו את אותה התשובה.
זה היה לפני כשנה, בדיעבד הייתי ממליץ ליצור קשר עם אחד מספקי השירותים (מים, גז/חשמל) או העירייה כדי לקבל מהם אישור כתובת.
אנחנו לא מצאנו דרך מסביב לזה, אבל היו פה בעבר אנשים שאמרו שאחרי שחיפשו מספיק זמן נתקלו בפקיד שהסכים "לעגל פינות", אני לא יודע אם זה יעבוד היום כי ההליך כפי שהסבירו לנו אותו הוא שאחרי שהחשבון מאושר בסניף, הוא עובר למטה הבנק ושם אם התיעוד לוקה בחסר (כלומר חסרה הוכחת כתובת רלבנטית) החשבון נסגר וכרטיסים שקיבלתם בזכות החשבון מבוטלים.

Woking

New member
הלינק נכון

הבנת הנקרא לא משהו
A non UK bank, building society or credit union statement will be accepted as address verification for Foreign Nationals only and only where this is within a jurisdiction with equivalent legislation and financial standards

בקיצור, צריך מכתב מהבנק בישראל לכתובת בישראל, וזה מספיק לצורך אישור כתובת. כמובן שהמכתב צריך להיות באנגלית.

republik

New member
כן

בהצלחה עם לקבל את המכתב הזה
במיוחד כשאתה מסביר לבנק בישראל שאתה לא תגור בכתובת הזו יותר.
למרות שבלי קשר, בנקים בישראל לא מאד שמחים לתת לך איזהשהו מכתב אם הם לא חייבים, בטח אם זה לא הדברים הכי סטנדרטיים. לקח לי איזה שבועיים לקבל מהם אישור על ניהול חשבון כדי לשחרר כספי פיצויים.

republik

New member
אגב

אני לא בטוח שהבנת הנקרא שלך היא לא הבעייתית.
ההגיון מכתיב שהבנק יקבל אישור כזה כשזו עדיין הכתובת הקבועה - כלומר במקרה נניח שהאדם מבקר בבריטניה לתקופה מוגבלת אך מעוניין לקבל גישה לכסף שלו דרך העברה לחשבון מקומי.
לא ברור לי איזה ערך יהיה לבנק מבחינת מטרת החוק בקבלת אישור על כתובת שאינה הכתובת הקבועה של אותו אדם.... אבל אפשר לבדוק.

Manchester5

New member
חשבון דביט וכרטיס פרי-פייד

מתפקד כמו חשבון בנק לכל דבר ועניין וגם מסייע בבניית קרדיט (עניין חשוב בבריטניה).
אפשר להפקיד משכורת לכרטיס, אפשר להפקיד דרך כל סניפי הדואר, אפשר לשלם בכל מקום (מאסטרקארד). מומלץ למי שלא מצליח לפתוח חשבון בנק בהתחלה.

http://www.mycashplus.co.uk/

purple3

New member
Tier 2 dependent Visa

ראשית! תודה רבה על כל התגובות - הן כבר עזרו לי להבין את התמונה המלאה יותר.
שאלה חשובה נוספת - מקווה שיש בפורום יודעי דבר:
אחד מהטפסים שעלי להגיש לטובת Tier 2 dependent Visa - תרגום נוטוריוני לאנגלית של תעודת הנשואים המקורית.
רשום שרק תרגום של התעודה המקורית יתקבל.
אני ובן זוגי נשאנו בצ'כיה. קיבלנו את תעודה המקורית (בצ'כית) ותרגום נוטוריוני שלה לעברית.
האם מישהו יודע אם תרגום נוטוריוני לאנגלית של התרגום הנוטוריוני לעברית יהיה כביל? (אני מניחה שנוטוריון ישראלי לא בהכרח ידע צ'כית).
האם מישהו יכול להמליץ על נוטוריון (מרכז או צפון)?
שוב תודה!

reading12

New member
תרגום

היי
קצת באיחור אבל אם עוד לא מצאת מתרגם:
לדעתי את לא צריכה אישור נוטריוני אלא certified (זה לא לגמרי זהה אבל אם אני זוכר נכון ה certified יותר זול וגם לא צריך להתייצב אצל הנוטריון) - לפחות זה מה שאני הייתי צריך ל TIER 2 וגם אחכ כשהחלפתי ל EEA.

אני אישית עשיתי את כל התרגומים דרך האינטרנט( בחברה שנקראת wolfestone אבל יש גם אחרות). לא הכי זול אבל היתרון הוא בנוחות ובזה שהם מסוגלים לתרגם ולאשר מכל שפה לכל שפה ומהר.

למעלה