חררררר..

Ms UnderstOod

New member
כנראה שתצטרך לחכות ולראות

נראה כאילו אתה סקרן אז זה לא ייקח הרבה זמן.

שניכם מעפנים

במיוחד אתה דסי. בתור קונגולזי אתה אמור לתמוך במדינות אפריקה במונדיאל פספסת הצגה ענקית של גאנה SHAME ON YOU

Mooa-Numi

New member
../images/Emo45.gif

אני באמת לא מבינה שסוף סוף במקצוע שאני באמתשולטת בו וקיוויתי לציון הגשה טוב, צריכים להגיש אותי 7-10 נקודות מתחת למה שמגיע לי. זה ממש מעצבן. מה הקטע לא להגיש על 100 את כולם וזהו? למה סתם לדפוק?

הכובסת

New member
ליאורה אמרה לי

שזה הולך ככה: 25% המגן (שד''א, זה ממש לא פייר. פעם זה היה רק 15% בכל זת זה רק מבחן אחד שממש לא צרילך להיות שווה כל כך הרבה...) 7% הערכת מורה 8% תפקוד בכיתה (בטח נכלל השתתפות נוכחות וכו') 15% עבודות/מטלות (העבודה של החופש הגדול על ההתנתקות ופעמיים העבודות על הכתבות) ולבסוף... 45% מבחנים (שלושת הטובים שלך) כזה לא פייר... היא הגישה אותי על 74.. כל הציונים נעשים עם אקסל או משהו כזה ורונן נתן הוראה שהשנה לא מעגלים כלום.. בגלל זה הציונים כאלה דפוקים ובגלל זה הגישו אותי בהבעה גם על 69 ולא על ציון עגול כמו 70.. ועוד משהו.. באמת הטבלה שהדר נתנה לא תואמת לציון שיוצא לי בטבלה הזאת...

הדרדרית

New member
פפפיייייייייייייייי יייההההה ../images/Emo46.gif

אם היו נותנים לפי מה שאת פרסמת, הייתי מרוויחה שתי נקודות כמו כלום. עוזי אמר שהוא גם נלחם כדי שיעלו ציונים למי שהגיע, אבל שהבצפר עושה השנה שריר בניגוד לשנים קודמות, ושלדוגמה הכריחו אותו לעגל ציון של 81.49 ל-81. אני באמת לא מבינה את הבצפר. ציוני ההגשה באמת יכולים להגן במידה ונכשלים בבגרות כמעידה חד פעמית. במקום זה, הבצפר שלנו הוא היחיד מכל האיזור שדופק עם חרא ציוני הגשה ועוד מתווכחים על קטנות- נקודה לפה ונקודה לשם שבשביל ההנהלה היא לא משמעותית (ולתלמיד הרבה פעמים כן). במידה ומפשלים בבגרות אין אפשרות למועד ב' ואין תעודת בגרות. אח"כ באים בטענות שהאחוזי בגרות יורדים. ובתכל'ס? הם אשמים בזה לא פחות מאיתנו. אבל אתם יודעים מה חבר'ה? לא אכפת לי, כי עוד שבועיים כל זה יהיה מאחורינו (אני מדברת על הפן הלימודי בלבד, כל השאר יהיה ממש ממש עצוב..
). רחמים על אחי, שייאלץ לעמוד מול מערכת הבירוקרטיה הזו בשלוש שנים הקרובות ולסבול את הפיכתו למספר סטטיסטי במערכת דפוקה.

אבל איך מחשבים את זה?

איך אני יודעת כמה משקל יש לכל עבודה/מבחן? ואני לא בטוחה שיש לי את הציונים של המבחנים אצלי בכלל...

וונטיל

New member
נכנסים באמא שלהם !

אופיר אני איתך ! ועוד המורה מסננת אותי ! בושה !

וונטיל

New member
חוץ מזה

הערכת מורה בזין שלי ! הם לא יחנכו אותי ! הם פה בשביל ללמד אותי חומר ותו לא ! שום הערכה שלהם ! אני נבחן על החומר שמלמדים אותי ולא על איך שאני מתנהג בכיתה , וכך הציון צריך להיות ! כסעמק.

id0a

New member
פינת ההשכלה שלנו להיום:

אתם שואלים את עצמכם איך רצחו את מלך אנגליה, אדוארד ה-2 ? ב-1319 אישתו תקעה לו בתחת מוט ברזל לוהט. גוטי, כנראה אתה לא הראשון...

למעלה