חרק מוזר או חייזר?

מורןLA

New member
חרק מוזר או חייזר?

מצאתי חרק מאוד מוזר בבית של חברה שלי, החרק נראה בשילוב של עכביש גדול ובטן של גולם של פרפר, בעל 4 ידיים ושני רגליים, 8 אצבעות כמו צפורניים שחורות על כל יד ורגל, יש לו שתי עיניים שחורות ואף שחור נראה כמו החייזרים שמראים בטלויזיה. בחיים שלי לא נתקלתי בחרק מוזר שכזה. האם ידוע לכם איפה ניתן למצוא אינפורמציה על חרקים מוזרים. אני טוענת שזה מעין בייבי חייזר - אנא עזרו למצוא אינפורמציה בנושא.

okok4

New member
זה נשמע כמו אסף אשתר.

סתם, לא להיעלב. יש לך סורק בבית? כי אם כן - תסרקי אותו ונוכל אולי לעזור לך לגלות במה מדובר. אולי זה טרנטולה (עכביש ממש גדול, כמו בסרט ארכנופוביה, למרות שלא נראה לי שיש כאלה בארץ). ממממ... באמת מוזר מאוד

מורןLA

New member
תמונה ממש לא ברורה שלו

התמונה ממש באיכות גרוע - אני יחפש מצלמה עם רזולוציה גבוהה יותר

הההמממ......

אכן נשמע מוזר.. מגדיר לא מצאתי, אבל אני בטוחה שאם תצליחי למצוא מישהו שיבין או ימכור לך אחד משומש זה יהיה פה. ואם תגלי שחרקים מעניינים אותך יותר ויותר, תוכלי ללמוד עלהם, באוניברסיטת אריזונה במחלקה המתאימה. חגגת את החג אתמול? אולי זה חרקים שנמשכים דווקא להודו בדבש.. קישה

נירש

New member
חייזר זה לא... אבל../images/Emo70.gif

נדמה לי שאני יודע במה מדובר. צרפתי תמונה של חבר במשפחת העקרבוטים - מבעיתן גפריתני. להודעה הבאה אני אצרף עוד תמונה מהאוסף של אבא שלי (כן, אנשים אוספים את הדברים האלה...) ואם יש דמיון כלשהו, או אם התמונה שלך תעלה כמו שצריך, לא תהיה בעיה לזהות את המגעילון.

נירש

New member
ולזה יש אפילו ציפורניים!

מגעיל... אני שונא את הדברים האלה....

מורןLA

New member
החרקים שלך מפחידים ../images/Emo13.gif

התמונה השניה עלתה - אני יהיה חייבת למצוא מצלמה טובה יותר כדי להראות לך איזה מתוק החרק שלי...

מורןLA

New member
לא דומה

החייזר שלי - יש לו פנים של כמעט כמו החייזרים המצויירים מהטלויזיה, ממש יש לו הבעה על הפנים כמו של יונק.

מורןLA

New member
פורום לעניין

ממש פורום לעניין "שאלה קטנה" ואפילו לא הייתי מודעת אליו עד שמישהי מהפורום שלי שלחה אותי לפה. באמת אחלה חברה יש פה - ואני מקבלת תשובות מהירות ולעניין
אני מנהלת פורום ישראלים בחו"ל אז כולם מוזמנים לבוא לבקר שם. מורן מלוס אנג´לס.

נירש

New member
מורןLA, נראה לי ש...

מדובר בצרצר תינוק, לפני התנשלות. שלחתי לך הודעה בקשר לזה (באמצעות מערכת המסרים החדשנית של תפוז... אני מתרגש).

מורןLA

New member
זה גם רעיון....

יש לך תמונה של צרצר להשוות - אני כל כך מסתקרנת....

binba!

New member
אממממממממממאאאאאאאאאאא../images/Emo5.gif

עכשיו עשיתם לי טראומה לכל החיים... יאאאאאאאאאאאקקקקק

למעלה