חרקים שקיפלתי

eyal reuv

New member
הפיל של מונטרול

מהספר:eek:rigami sculptures מנייר גדול מאוד וקשיח מאוד:

ג ל ע ד א

New member
שיחקת אותה

איזה יופי של קיפולים. מאיזה נייר קיפלת את הפגסוס? (סוג וגודל) האם אתה מקפל מטשיו פויל? לא הצלחתי לראות נייר כזה בתמונות. נסה ולא תתאכזב (מצויין לדאמה)

eyal reuv

New member
הפגאסוס

אני לא כל כך מעמיק בסוגי הנייר,רק בוחר ניירות שכבר התרגלתי אליהם ונוחים לקיפול. הנייר שבו השתמשתי לקיפול ה dama ,הפגאסוס והקרנף זהה-גודל הנייר כמטר וחצי כל צד(בערך)והוא מאוד קשיח וקשה לקיפול-אך בגודל כזה התוצאות יכולות לצאת מרשימות. הפגאסוס קופל בצבע סגול לילך-לפי דעתי צבע מהמם,ולאחר שעמלתי על כל שלבי הקיפול(הפגאסוס הזה הרבה יותר מורכב מאחרים שקיפלתי-בעיקר של מונטרול) בזמן האחרון קיפלתי די הרבה קיפולים גדולים מניירות קשיחים(כמעט כמו נייר בריסטול),והדגמים יוצאים ממש טוב. כמו כן,קיפלתי גם הרבה מיניאטורות,אך הצילומים לא עלו יפה לצערי. התרשמתי מאוד מקיפולי החרקים הקטנטנים בתערוכת הפסטיבל,במיוחד מקיפול ה-samorai helmet beetle .האם שלושתם של לאנג?

eyal reuv

New member
טישיו פויל

עדיין לא קיפלתי אף קיפול מטישיו פויל. לפי מה שהבנתי,זה כרוך בהכנה של הנייר באופן עצמי ושלא ניתן לרוכשו בארץ. לא התעסקתי עם זה האמת,ואשמח ללמוד להכין נייר טישיו פויל(רק שהבנתי שזה כרוך גם בקנייה של ספריי מסויים והצמדת נייר אפייה או משהו כזה-נשמע לי קצת מסורבל להתעסק עם זה...) אני אוהב לקפל מניירות צבעוניים-לאוו דווקא הצבע המקורי של בעל החיים,החרק או הדמות-כך מתקבל דגם יותר חי(מנייר בבבע שחור או כל צבע כהה-הדגם נראה לא תמיד מרשים)

למעלה