תקראי את חוקי הפורום... גיל 18 ומעלה...
מ מליס אימת המערב New member 12/3/06 #18 אני? מה אכפת לי? כמו שאמרתי, חוקי הפורום. זה לא שאני הולך לחסום אותך, או שאכפת לי שאת פה לצורך העניין... ותנשמי. זה חשוב.
אני? מה אכפת לי? כמו שאמרתי, חוקי הפורום. זה לא שאני הולך לחסום אותך, או שאכפת לי שאת פה לצורך העניין... ותנשמי. זה חשוב.
T T zer New member 12/3/06 #28 DIANAAA מה הפנטזיה שלך..... כזה בתור קטינה שמתגנבת לפורומים של גדולים?!..........
D DIANAAA New member 12/3/06 #30 האמת?!.. הייתי מתה לאיזה אורגיה טובה אחת או שתיםם .... לא אכפת לי איפה ומתי ולמה.. זה סתם שטויות העיקר להנות... מעבר לזה עדיין לא ייצא לי לחשוב..
האמת?!.. הייתי מתה לאיזה אורגיה טובה אחת או שתיםם .... לא אכפת לי איפה ומתי ולמה.. זה סתם שטויות העיקר להנות... מעבר לזה עדיין לא ייצא לי לחשוב..
א אלופה אחת New member 12/3/06 #31 לסדר לך משהו עם ה../images/Emo191.gifשלי? גם הוא בקטע !!! רגע לא בעצם זה לא חוקי שלי בוא תעזור לילדה
א אלופה אחת New member 12/3/06 #36 ../images/Emo31.gifהפסד שלך ../images/Emo39.gif מה גם שהוא בכל מקרה לא היה מסתדר עם "הסתדר"... יקירתי כותבים אסתדר
../images/Emo31.gifהפסד שלך ../images/Emo39.gif מה גם שהוא בכל מקרה לא היה מסתדר עם "הסתדר"... יקירתי כותבים אסתדר
D DIANAAA New member 12/3/06 #29 את רואה פה מישהו שאכפת לו מזה?.. וחוץ מיזה יש מלא עוד כמוני, יעני בגיל שלי.. רק שהם סתם פחדנים ולא מודים שהם קטינים, ורושמים בפרטים שהם בני 18 או 20+....
את רואה פה מישהו שאכפת לו מזה?.. וחוץ מיזה יש מלא עוד כמוני, יעני בגיל שלי.. רק שהם סתם פחדנים ולא מודים שהם קטינים, ורושמים בפרטים שהם בני 18 או 20+....
ל לנון2 New member 12/3/06 #20 לי יש סטייה בישבלך אחרי שעשיתי כמעט הכל נישאר לי רק לנסות דבר אחד לתת לבחור לחדור אלי.... סטייה שיום אחד היא תתבצע.
לי יש סטייה בישבלך אחרי שעשיתי כמעט הכל נישאר לי רק לנסות דבר אחד לתת לבחור לחדור אלי.... סטייה שיום אחד היא תתבצע.