חרמנות היריון

• פותח הנושא go7go
  • פורסם בתאריך

go7go

New member
חרמנות היריון

שלום, שאלה חצופה. איך מתמודדים עם חרמנות גוברת בהיריון? אני לא מסוגלת לגעת באף גבר למעט האב "המאושר" אחרת עבורי זו בגידה בעוברונית, האב ה"מאושר" לא תמיד זמין ובכלל ההיריון מוזר לו. בנוסף איך מתמודדים עם משפחת האב שחלקה מגיבה בשמחה ורצון לעזור ולמעורבות וחלקה מגיבה בשמחה אך בפסיביות טוטאלית והתעניינות מינמלית.

go7go

New member
אני מסמיקה

אחרי שהעוברונית תיוולד נבדוק אופציות...

EFRATY10

New member
מניסיון שלי,אל תצפי לעזרה מצד משפחת

הבעל,כך לא תצאי מאוכזבת. לומדים להסתדר לבד.

m i c h a l i

New member
תשובה חצופה :)

בכל חנות סקס שמכבדת את עצמה תוכלי למצוא פיתרון לבעיה
אגב, מה זאת אומרת האב לא זמין וההיריון מוזר לו? תוכלי להסביר? לאיזו עזרה את מצפה מהמשפחה של האבא? האם אתם נשואים? ושאלה אחרונה (מבטיחה) מדוע שלא תעזרי במשפחתך? אה,כן וברוכה הבאה

go7go

New member
התחליף זה לא אותו דבר

האבא לא גר איתי ויש מרחק גיאוגרפי והוא מפחד מהבטן העזרה שאני מצפה לה היא שמחה ואהבה משתי המשפחות כלפי העוברונית שתבוטא באכפתיות והתעניינות נועם... לא כאן...ואני בחודש שביעי, יש עוד זמן

עליזה 63

New member
go7go

אם אין לחם יש עוגות. כל הכבוד לך שאת מדברת על זה בכזה פתיחות . אבל אין מה לעשות אם את אוהבת את בן זוגך תתאפקי עד שתהיו ביחד. לא שווה להרוס מערכת יחסים בשביל זיון. יום טוב לך.ושמעת על תני לאצבעות ללכת.זרמי עם המצב.

go7go

New member
אנחנו לא זוג

אבל כשאנחנו נפגשים לרוב יש מגע... אין מחויבות מצידו לא זוגית ולא כלכלית - חד הורית לעתיד

עליזה 63

New member
רק לידיעתך

כל אב חייב לזון את ילדיו לכן אל תצהירי עכשיו כלכלית כי הילדה צריכה את האבא שלה או הכסף אין מה לעשות

למעלה