חרם !

BlindSide

New member
יאאאאלה

ד"א טל לא הייתה היום בהפוך על הפוך צ צ צ וכולם שאלו איפה היא ומאוד כעסו צ צ צ זו אחריות זו

F a i r y Girl

New member
גיא...

תקשיב לי, אני לא מכירה אותך ולא כלום... אז לא בא לי להיכנס איתך לריב.. באמת שאין לי כוח לזה.. אבל בחיאת, מה טל עשתה לך..? אתה לא אוהב אותה אז אל תתייחס אליה.. וחוץ מזה.. אם בר אומר לך לריב אז אתה ישר רב..? לפני שניה אמרת לי שאי אפשר להרגיז אותך...

BlindSide

New member
הקטע זה....

שאני עושה את זה בצחוק כשבר אומר לריב אני לא באמת רב אני עושה את זה בשביל הקטע המצחיק עכשיו...מה טל עשתה לי.....המון זה בעצם דבר כמו כדור שלג היא חושבת שצוחקים עלייה וזה ואז היא מתקיפה אותי יענו אני אומר "לעזאזל השמאלנים האלה" היא חושבת שישר צוחקים עלייה למרות שאני אומר את זה בצחוק ואז היא ישר מתקיפה קיצר זה מה שאני שונא אצלה לא אותה ותגידו מה שתגידו

F a i r y Girl

New member
טוף אממ...

אני לא מתערבת יותר בענייני טל... לדעתי זה ילותי משני הכיוונים (לא להתנפל עליי, תודה) ורואה? יכלתי לדעתי לשאול מהתחלה מה הקשר לתות וזהו... וזה הסיבה גם שאסף אדום.. ה"מומחה" זה סתם הסוואה, הוא נהיה אדום כשהוא אכל אותו וגם הלשון שלו נפוחה.

BaReTa

New member
לכי לעזאזל

כל מה שגיא אומר זהב, אומרים בכיתה פייי סעמק כל הערבים האלה, ההיא קופצת כמו סנופקין בעמק המומינים, גם הם זה וזה... מה את ערביה ? או שאמרנו תשם שלך בטעות? סתמי תפה ותני לחיות גמדה שחיה לבד...

ofiris

New member
:)

יש דברים הרבה יותר גרועים... המראה המיקרוסקופית ;) נאמר לי כי דירגת אותה בין המצאות המאה.

BaReTa

New member
למה?

אני אוהב בנים, גיא אני אוהב אותך... אני עדיין הומופוב? אני מיקרופוב...

תקשיב

כל אחד פגיע בצורה שונה ומבליג בצורה שונה. יש אנשים שכל מילה קטנה הם יקחו אישית ויעלבו ואחרים יצחקו. אתה שמת לב מבעוד מועד מה פוגע בה, אז תפסיק. גם לי קרה המון פעמים שצחקו איתי ונעלבתי, מה לעשות זו אני. אז לא כועסים על האופי של הבן-אדם, פשוט יודעים שאיתו לא צוחקים על נושאים מסויימים... וגובה... בבקשה... בלי לנסות לעצבן.

BaReTa

New member
כל אחד יחיה איך שבא לו

לא טוב לך תלכי מהמקום שלא נח לך בו...

BaReTa

New member
הסימן הזה

במסנג'ר זה כזה...

למעלה