חרם על "זארה"

angela.p

New member
חרם על "זארה"

חרם צרכני על רשת בגדי האופנה "זארה ;קצת רקע:רשת "זארה" הספרדית הינה רשת משגשגת מאוד בארץ ובעולם, והפכה ;זה מכבר למותג איכותי ובעל שם. הרשת נוהגת להצמיד לבגדיה טיקט ובו ;רשימת המחירים של הבגדים, כך שכל מדינה בה משווקים הבגדים נמצאת ברשימה הזאת, ולצד דגל המדינה נקוב המחיר לתשלום,ע"פ שער המטבע המקומי ועתה לשוס לפני כחודש ימים החלה רשת זארה" הספרדית להסיר את ישראל מרשימת המדינות המתנוססות על הטיקט המוצמד לבגדים , ובישראל מוצמדת מדבקה חיצונית על הטיקט המקורי. ברור קצר העלה את העובדה כי הרשת נוהגת כך משום שאינה רוצה להיתפס בעולם כתומכת ישראל...!!!!!! הדובר של הרשת תירץ את השיטה החדשה כנוחה ויעילה יותר וזו הסיבה היחידה לשינוי" - כדבריו. למרות שאנחנו מאוד רוצים להאמין לו, קצת קשה להאמין לשטות כזאת כאשר רק בישראל הונהגה השיטה החדשה הזאת... אנחנו קוראים למרד צרכני על "זארה" עד שהרשת תחזור בה ממנהגה, ותחזיר את ישראל לרשימה התקינה של המדינות, ובנוסף תפרסם התנצלות במדיה. היו מאוחדים - אסור לנו לתת לעולם לצאת נגדנו !!! מהיום - מרד צרכני על "זארה" העבירו זאת לכמה שיותר אנשים שתוכלו !!!

מירה ח.

New member
העובדות שאת מציגה נכונות

הייתי בספטמבר בספרד, ואכן השתוממנו -בתי ואני - על כך שישראל לא מופיעה בטיקט. אך האם המאבק שאת מציעה מתאים לפורום זה - או אולי לפורום "ישראל השלימה" או משהו דומה?

sista

New member
רק ישראל השלמה צריכים לדאוג?

לא בהכרח, מירה. התופעה הזו מזכירה את החרם הערבי שהתקיים במשך שנים רבות ומנע מחברות שונות להגיע לישראל. לכל ישראל, לא רק השלמה. במקרה זה, השמטת הדגל היא בכל העולם, לא רק במדינות עוינות לנו. כאילו מטאטאים את ישראל מתחת לשטיח כי זה לא טוב לעסקים. קראתי גם על סקר שבו אחוזים נכבדים מאזרחי ארה"ב מאשימים את מדינת ישראל בגרימה למצב בו אירע אסון התאומים. זה גורם לי להרגשה מחורבנת למדי. נכון, זה לא בדיוק נושא פמיניסטי, אולי אפילו שוביניסטי, כי נשים קונות כל היום בגדים ומבלות במספרה, אבל זה נוגע לרבים מאיתנו.

ומידע על המחאה שבדרך...

ארז קומורובסקי מ"לחם ארז" פיטר עובדת בכירה מיד כשדיווחה לו שהיא עוברת טיפולי פוריות. אנסה לברר פרטים יותר מדוייקים ואדווח לכן.

augustus

New member
תרשי לי רק לומר בעדינות

שבהחלט כדאי לדעת פרטים מאוד מאוד מדויקים לפני שקובעים משהו כזה. האשמה של צד אחד בעיניי לא מספיקה.

למעלה