חרם על הישרדות

newyork56

New member
חרם על הישרדות

אני קורא בזאת לא לראות את התוכנית, מהסיבה שההפקה רימתה את הצופים ועשתה כרצונה רק בשביל בצע כסף(רייטינג). לציבור הישראלי יש זיכרון קצר אבל אני מקווה שלאנשים פה אין ולא שחכו. חייבים לקחת את הכוח לידיים שלנו ועל ידיי שיתוף פעולה והתאחדות כוללת. מי שבעד מוזמן לכתוב 1 בכותרת התגובה ,מי שמעדיף לראות שיכתוב 0 בכותרת התגובה. תודה לעונים.

deathly hallows

New member
0

למה נראה לך שבפורום מעריצי התכנית יהיה רעיון טוב לפרסם את החרם?

newyork56

New member
כי לא מצאתי מקום שבו יש אנשים שרואים

וכן ידעתי שרוב האנשים פה אוהדים את התכנית אבל חשבתי שאולי יש סיכוי להתאחדות. לא מפריע לך מה שעשו בעונה שעברה? לא מפריע לך שזה לא אמיתי והם יכולים להכניס מה שהם רוצים,במטרה אחת ,שהיא להביא כמה שיותר רייטינג? האח הגדול לדוגמא זו תוכנית אמיתית(לא משנה אם איכותית או לא) בכל אופן תודה על ההצבעה.

cpel

New member
האח הגדול ממש לא אמיתית...אם היא הייתה אמיתית

לא היו כל כך הרבה תביעות על רמאות של ההפקה לטובת הזוכה.

newyork56

New member
איזו רמאות על מה אתה מדבר?

זה לא הישרדות, פה אין עריכה מה שאתה מקבל זה מה שאתה רואה(אני לא מדבר על איכות אלא אמינות). על אותו משקל אתה יכול להגיד שגם הבחירות הארציות זו רמאות הכל אפשרי. התוכנית בוקרה ע"י משרד רואה חשבון ועורכי דין,מה עוד אתה רוצה?

גם באח הגדול היו התערבויות של ההפקה...

אולי פחות כי בכל זאת זה היה משודר 24 שעות, אבל העריכה של התוכניות המרכזיות בערוץ 2 הייתה מאוד מפלה לטובת מתמודדים מסוימים בצורה שקופה (למי שראה גם את ערוץ 20 או באינטרנט), וגם באחות הקטנה... אחת הבעיות אצל הישראלים היא שהם מקדמים מתמודדים מסוימים שהם חושבים שיביאו להם רייטינג, זה קורה בכל ריאליטי, אפילו בתוכניות כמו כוכב נולד... וזה עצוב אבל לא נראה לי שהם יפסיקו, כי זה באמת משיג את המטרה. קח לדוגמה את המלחמה שעשו בין שפרה ליוסי ועינב באח הגדול, ממריבה קטנה (רוב הזמן הם דווקא כן הסתדרו) של כמה דיירים פשוטים בבית, הפכו את זה למלחמה שלמה של עדות ופיצלו את המדינה. שפרה ועינב היו בהלם כשראו מה עשו מזה, עינב הסבירה הרבה פעמים שפרידמן זה בכלל מילה אשקלונית לחנון וזה לא קשור לאשכנזים, שפרה אמרה שהן היו מאפרות אחת את השניה ומחליפות בגדים והן כן הסתדרו, אבל ההפקה ממש הפכה את זה למלחמה של הטובים נגד הרעים, של המזרחים נגד האשכנזים, ומה לא. כשלא חגגו יום הולדת לשפרה הוציאו אותה מסכנה ואותם רעים שלא מוכנים לקחת חלק, לעומת זאת עינב אמרה שהיא כן איחלה לה טוב ואין לה בעיה (את זה כמובן לא הראו), היא פשוט לא רצתה להיות צבועה וממש לחגוג למישהי שרבה איתה, במיוחד שהיא לא חגגה לאבא שלה כשגם לו הייתה יום הולדת בתוך הבית. והיום הולדת שאף אחד לא חגג ליוסי? אותו אפילו לא טרחו להזכיר בערוץ 2. אז כן, הם גרמו למלא נזק, פילגו חלק מהעם, גרמו לנו למלחמות בתוך עצמנו... אבל בסופו של דבר, הם באמת הפכו את זה לתוכנית הכי נצפית בישראל. הם הצליחו, אז למה שהם ישנו משהו? אותו הדבר לגבי הישרדות שגם הייתה מכורה מההתחלה, בתקופה שזה שודר זה גם ממש הצליח (למרות שפחות מהאח הגדול), וכל אלה שאמרו אז שאת העונה הבאה הם לא יראו, כמו שאמרת בהתחלה, רובם כבר שכחו את זה עד עכשיו... אני לא חושבת שזה משהו שאפשר להילחם בו, כי הם רואים שזה כן מצליח להם. השאלה היא - האם אתה מוכן להבליג ולנסות להנות בכל זאת (בהישרדות גם אין הצבעה של הקהל אז לא ממש לוקחים ממך כסף), או שזה מפריע לך מספיק בשביל שאתה לא תצפה. הנקודה היא שגם במקרה השני, הריאליטי הזה ימשיך להתקיים, אפילו אם אתה אישית לא תצפה בו.

newyork56

New member
ההפקה התערבה אבל זה היה גלוי ושקוף

למה אתה חושב שהם נתנו את המשימות שם? למה הם נתנו פרסים מסויימים כמו הסרט,הכל היה במטרה אחת- קונפליקטים.אם אין קונפליט אין עניין אם אין עניין אין רייטינג זה לגיטימי לחלוטין. כל עוד כמובן אתה רק מוביל את זה ולא עושה או משנה את זה, כמו בהישרדות(מסכנה הישרדות בכל דוגמא רעה היא מופיעה)

זה לא בהכרח,

דיברתי יותר על העריכה שהייתה באופן ברור לטובת מתמודדים מסוימים, ועל האחות הקטנה. אל תשכח שחוץ מההפקה אף אחד לא באמת רואה את כל ה24 שעות, אנשים רואים כשיש להם זמן ורוב הזמן משעמם שם, את העיקר אנשים מקבלים בשידור המרכזי. אולי לא יכולים לערוך עד כדי לשנות דברים שאנשים אמרו, אבל הם בהחלט בוחרים מה להראות ומה לא, ככה שזה מאוד משפיע. אם לשני אנשים יש קטעים שבהם הם יוצאים טוב וקטעים שבהם הם יוצאים רע, ואצל אחד מהם מראים רק את הטובים ואצל השני רק את הרעים, זאת כבר לא התערבות לגיטימית, זה ממש לעצב את הדעה של הקהל לטובת מתמודדים מסוימים. כמו שאמרתי בהתחלה, ברור שזה לא היה באותה רמה של הישרדות (יש גבול לכמה שאפשר לרמות כשזה משודר 24 שעות), אבל זה בהחלט היה, וזה היה מספיק כדי להשפיע על התוצאות. כמו שהוציאו את שפרה הכי טוב, יכלו להוציא גם את יוסי הכי טוב, ויכלו להוציא ככה גם את איתי. איתי הוא דוגמה טובה - הוא היחיד שם שבאמת באמת לא רב עם אף אחד ולא עשה שום דבר רע, ואם הוא היה מקבל זמן מסך שווה לשל יוסי ושפרה, הוא גם יכל לזכות, אבל העריכה פשוט לא השאירה לו סיכוי. היו פרקים שלמים שבכלל לא הראו אותו, ואם כן אז רק לכמה שניות, והוא היה היחיד שפשוט לא ראו. אם היו מראים גם את הקטעים הרעים של שפרה ויותר קטעים טובים של יוסי ועינב, גם יוסי או עינב יכלו לזכות. אם היו עושים לשפרה מה שעשו ליוסי אז הוא גם היה זוכה (וגם אז זה לא היה הוגן אם העריכה הייתה בעיקר לטובתו, זה צריך להיות שווה). גם בתוכניות כמו האח הגדול ההפקה יכולה לבחור מי יזכה על ידי מה שבוחרים להראות ומה שבוחרים שלא. מספיק להסתכל על הפער בין הקולות של שפרה ויוסי לבין הקולות של איתי, עינב וליאון. גם אם תחבר את הקולות של שלושתם יחד תגיע רק בערך לחצי מהקולות של יוסי (הוא קיבל פי עשר יותר קולות מלאון, זה פער ענק!), בשביל כל אחד חוץ משפרה ויוסי זה פשוט היה קרב אבוד מראש (וגם בשביל יוסי הוא התחיל כשלשפרה יש יתרון בולט). זה אומר שלמרות שבאח הגדול הרבה יותר קשה להפקה להתערב, בסופו של דבר עדיין יש להם את הכוח לקבוע מי ינצח, ככה שזה לא ממש הבדל גדול.

idanoosh17

New member
0

אף אחד לא מכריח אותך להסתכל על זה כתוכנית ריאלטי.... תדמיין שזו סדרה מבויימת , תנמיך ציפיות ותהנה

newyork56

New member
אני יודע שאף אחד לא מכריח אותי

אבל חשבתי שאוכל להשפיע על אנשים אחרים שלא יצפו כתוצאה ממעשי עבר. אולי אני באשליה שניתן בכוח מאוחד להתנגד וללמד לקח את מי שמשתין והשתין עלינו בקשת.

newyork56

New member
עין חדה,לא חשבתי שמישהו ישים לב ../images/Emo13.gif

לא היו הרבה תמונות של חרם,וזו נראתה לי נחמדה. יכולת להשתתף בהצבעה אתה יודע !!
מספיק כדי להעיר הערה אבל להצביע מה פתאום...

SivSivani

New member
0

אני מתה על ריאליטי,נהנת מימנו,ומשתדלת לשים בצד את המגרעות שבו. מי שלא רוצה שלא יראה,אבל למה להחרים אם רוב שלם במדינה הזאת אוהב את זה?

emili3

New member
0 כן מסכימה איתך מילה במילה

רוב המדינה כן אוהבת תכניות ריאליטי ויש לזכור שזו רק תכנית. גם אם יש מגרעות-אז מה מי שלא רוצה שלא יסתכל התכניות מעניינות איך שהן, גם אם ההפקה מתערבת, ויש לזכור שזו בסה"כ תכנית-גם אם זה מרגיז לא צריך לקחת ללב.

pakapaka

New member
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 באיזה סרט אתה חי

הריאליטי הכי נורמלי את האח הגדול ממש לא סבלתי ומפרץ האהבה או היפה והחנון היו גרועות ברמות.. ולהישרדות אני מחכה עם או בלי הרמאויות של ההפקה זה עדיין מעניין

adicto

New member
יש לנו בעיה עם האח הגדול

אני כמוך לא סבלתי את התכנית אבל אנחנו לא הרוב ונראה לי שהפורום הזה יהיה מושפע מגושלים שהיו שם, מדוגמאות והשוואות, הזכורים ולא יודע מה ... נצטרך לסבול קצת עם האח הגדול הזה, אני בינתיים לומד על יוסי בובליל ושפרה ולאון ... קצת באיחור אבל עדיין ... אאווווףףףףף איזה באסה ...

למעלה