יש כמה דברים לא מובנים בהודעה...
א. גמני נגד כל הסטיגמות של פריקים ערסים.. אבל אי אפשר להמנע מלהגיד את השמות של הקבוצות האלו כדי לקטלג אנשים.. פשוט לא! מה אני יעשה, יתחיל להגיד שהאומן זה מועדון של אנשים שלובשים צמוד (בנים ובנות) שמתאפרים בצבעים של בגדים של תינוקות, ששומעים שם מוסיקה בלי גיטרות נורמליות ועם זמרות כוסיות, שאם רואים מישהו עם אופי שם ישר הולכים איתו מכות, שמדברים שם עם מבטא מוזר ובחצי אנגלית שהם אפילו לא יודעים מה זה אומר? לא... אז אומרים מועדון של ערסים... ב. אני בת רבותי!!!! אני נשמעת כזאת גברית?! נפגעתייייי ד. כולי בושה שכתבתי שהם שרו ההפך משירים יפים.. כי כל השירים של היהודים הם מדהימיםםםםם!!! והיתה הופעההה חבל על הזמןןןןן!!!!!! חוץ מהאיחור העצבני שהצלחתי לגמור בו חבילת סיגריות שלמה... אורית היתה כוסית ומושלמת... תום היה מלא אנרגיות והתחיל לזיין ת´שכל על פוליטיקה... אבל עדיין נשאר חמוד כמו תמיד.. יפתח היה ענק כמו תמיד אבל די סנוב... אבי היה עעעעעננננננקקקקקק והוא גם הכי שאקל בהופעות... רוב הזמן הוא רגוע... אבל כשיש לו קריז איך הוא קופץ אלוהים ישמור!! מפחיד הבנאדם... ערן ויהב שיחקו אותה.. אבל מה לעשות, תופים וקלידים אפפעם לא מקבלים קרדיט... והיה פשוט ענקקקקקק!!!! ואורית רוקדת מוזר.. כאילו היא אוטיסטית.. אבל חופשי... נכון אנחנו אוהבים את אורית אפילו שהיא אוטיסטית?? אכן זו היתה הופעה גדולה.... והייתי בשורה הראשונה!! התאכזבתי שלא היה פוגו.. הכי הרבה בנאדם קצת דחף בשביל להתקרב... בעעע! אךךךךךךךךךך היהודים..... גדולים מהחיים..