חרם על היהודיםםם

Darkness limit

New member
חרם על היהודיםםם

הם לא שרו מלא שירים יפיםם להפך... הם שרו רק ת´מפורסמים והנדושים.... שיתביישו להם!! וגם הראסטה מאן שלהם.. האיש במה... ממש אלים!!! הופעה פיצוץץץץץץץץץ!! פעם ראשונה שהייתי באומן... נשבעתי שאני בחיים לא אלך למועדון ערסים... אבל בשביל היהודים היה שווה... מישהו עוד היה שפ?

היי היי רותמ מה קרה אהובה?

למה את כועסת? ממ תשמעי אני גמ נגד החלוקה הזאת של ´]ריקים´ ו´ערסימ´ וכו´ וכל הסטיגמות למינהמ.. אבל באומן זה באמת באמת מקומ של אלה שקוראימ להמ ´ערסימ´ כאילו יש שמ דיסקו תמיד וכאילו כל הצ´חצ´חימ של ירושלימ שמ.. זה כזה מקומ כזה..לא יודעת להסביר..שערסימ באימ אליו ואינ מה לעשות זה היה מפתיע שהיהודימ בחרו לעשות דוקא שמה הופעה

זה כמו הפורום של באר שבע...

רוני...אולי תבואי אליי השבוע? ההורים בחו"ל...

באמת../images/Emo35.gif

אופ אבל את נורא רחוקה לי
אני ממש יחשוב על זה
כאילו אני ישתדל למצוא מאיפה להתקשר איתכ עוד מעט ונדבר כבר על זה.. -
-

Darkness limit

New member
יש כמה דברים לא מובנים בהודעה...

א. גמני נגד כל הסטיגמות של פריקים ערסים.. אבל אי אפשר להמנע מלהגיד את השמות של הקבוצות האלו כדי לקטלג אנשים.. פשוט לא! מה אני יעשה, יתחיל להגיד שהאומן זה מועדון של אנשים שלובשים צמוד (בנים ובנות) שמתאפרים בצבעים של בגדים של תינוקות, ששומעים שם מוסיקה בלי גיטרות נורמליות ועם זמרות כוסיות, שאם רואים מישהו עם אופי שם ישר הולכים איתו מכות, שמדברים שם עם מבטא מוזר ובחצי אנגלית שהם אפילו לא יודעים מה זה אומר? לא... אז אומרים מועדון של ערסים... ב. אני בת רבותי!!!! אני נשמעת כזאת גברית?! נפגעתייייי ד. כולי בושה שכתבתי שהם שרו ההפך משירים יפים.. כי כל השירים של היהודים הם מדהימיםםםםם!!! והיתה הופעההה חבל על הזמןןןןן!!!!!! חוץ מהאיחור העצבני שהצלחתי לגמור בו חבילת סיגריות שלמה... אורית היתה כוסית ומושלמת... תום היה מלא אנרגיות והתחיל לזיין ת´שכל על פוליטיקה... אבל עדיין נשאר חמוד כמו תמיד.. יפתח היה ענק כמו תמיד אבל די סנוב... אבי היה עעעעעננננננקקקקקק והוא גם הכי שאקל בהופעות... רוב הזמן הוא רגוע... אבל כשיש לו קריז איך הוא קופץ אלוהים ישמור!! מפחיד הבנאדם... ערן ויהב שיחקו אותה.. אבל מה לעשות, תופים וקלידים אפפעם לא מקבלים קרדיט... והיה פשוט ענקקקקקק!!!! ואורית רוקדת מוזר.. כאילו היא אוטיסטית.. אבל חופשי... נכון אנחנו אוהבים את אורית אפילו שהיא אוטיסטית?? אכן זו היתה הופעה גדולה.... והייתי בשורה הראשונה!! התאכזבתי שלא היה פוגו.. הכי הרבה בנאדם קצת דחף בשביל להתקרב... בעעע! אךךךךךךךךךך היהודים..... גדולים מהחיים..

למעלה