חרם על אבו מאזן.

One Echoe

New member
חרם על אבו מאזן.

הוא כמו ערפאת. אותו זבל. אותו חרא. איאפשר לנהל איתו משא ומתן. הוא כל הזמן משבח את השאהידים. אין לסמוך עליו בשום פנים.

One Echoe

New member
לא אמרתי שלא נעשה איתו שלום.

רק שלא נסמוך עליו יותר מדי.

משה... לפני 5 דקות אמרת:

לא לסמוך בשום פנים ואופן... מצטערת... שלא הבנתי שבשום פנים ואופן זה "לא יותר מדי". ואני יודעת שבטח לא קוראים לך משה, אבל אינלך שם אז המצאתי לך אחד :)

One Echoe

New member
אין לי שם?

את חושבת? זה מה שאמרתי. שאין לסמוך עליו. זה עדיין לא אומר שלא ננהל איתו משא ומתן. הוא שקרן ורוצח.

One Echoe

New member
הקטנוניות.

שוב פעם, התכוונתי שלא צריך לסמוך עליו. התפרצות של הרגע, מכירה?

One Echoe

New member
הקטנוניות.

התפרצות של הרגע, מכירה? איאפשר לא שווה לא צריך. איאפשר=צריך לשקול טוב טוב צעדים איתו.

../images/Emo60.gif אני אנסה להסביר אותו

הוא אומר שאל לנו נגיד לתת שטחים מא"י על סמך הבטחות שלו ועל סמך דיבורים אלא צריך שהוא יוכיח את עצמו וגם לקחת כל מה שאומר בערבון מוגבל ולא מתורה מסיני. או בקיצור לנהל איתו משא ומתן אבל לא להפקיר את בטחננו בידיו

One Echoe

New member
בגדול,

ראיתי עוד כתבה שהוא משבח בה את השאהידים. וכל זה אחרי שיצאנו מעזה. אני מבין את השמחה של הפלסטינאים על שחרור הרצועה, אבל אני לא מבין איך זה בא מהממשלה שלהם-כל השיבוחים הללו. כבר אמרתי שלא צריך להתרגש מהם, אבל מה שכן-צריך להסיק מסקנות לגבי מי שעומד מולנו. זה בנאדם שהכחיש את השואה!

Borg1

New member
אתה צודק, אבל...

תהיה מציאותי. צריך לדבר עם מישהו. ואם לא איתו, עם מי אזי? ברור שאף אחד לא סומך אליו, וברור שהוא לא ראוי שיבטחו, אך זה מה יש. אני בטוח שאין ביניהם אחד, שלא מעריץ את השהידים. ובשלב הזה אין מה לעשות. המטרה שלנו לחיות בשלום, ואם למענה צריך לדבר עם בן ז**ה כמו אבו מאזן, אז אין מה לעשות, נדבר. כי זו היא המציאות.

One Echoe

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון,

אני מודע למה שאמרת. ניסיתי לפתוח דיון על אבו מאזן, ולא על אם ננהל איתו משא ומתן. הרי זה ברור שננהל איתו משא ומתן, כי אנחנו רוצים שלום. מה שהתכוונתי להגיד הוא שכ-שמנהלים איתו, לא צריך לסמוך עליו. כמו שסמכנו על ערפאת, לדוגמא.

One Echoe

New member
מה הוא לא אמר?

כל עוד הוא משבח את המתאבדים אצלהם הוא אפס מבחינתי. אני לא רואה אותו נלחם בטרור הפלסטינאי, אלא רק משבח אותו.

the mnm factor

New member
הוא כן נלחם בטרור הפלשתיני

הוא עושה המון כדי לדכא את כל הארגונים... אתה לא מבין שהוא חייב לפעמים לזרוק איזו מילה אליהם כדי שירגעו? עובדה שפרט למקרה אחד בחודשים האחרונים היה שקט... הרבה בזכות אבו מאזן- אני לא אומר שצריך לסמוך עליו... אבל הוא יותר טוב מערפאת זה בטוח- והוא גם רוצה שלום.

A L1

New member
אבו מאזן הוא

טרוריסט לכל דבר... הוא אמר "בקרוב נגיע לירושליים אינשאללה", על זה היה צריך להשמיד אותו עם טיל מהאוויר.

A L1

New member
"תיכף תרצח כל בן אדם שמעצבן אותך"

זה מעבר ללעצבן אותי, זה לתמוך באירגוני הטרור, ועוד להגיד להם שבקרוב נגיע לירושליים... פשוט... אין מילים. ברור שצריך לחסל על דבר כזה. לתמוך בטרור זה כמו לעשות טרור.

למעלה