<< חרישת השבוע >>

DirrtyGirl

New member
<< חרישת השבוע >>

SO .. שיר השבוע : קליפ השבוע : אלבום השבוע : תמונת השבוע : ספר השבוע : ציטוט השבוע \ מילת השבוע \ יציאת השבוע : מאכל שחרשתם עליו השבוע : התחדשות השבוע : בגד שחרשתם עליו השבוע : פדיחת השבוע : משהו טוב שקרה לכם השבוע : משהו רע שקרה לכם השבוע : דבר טוב שהולך לקרות לכם השבוע : משהו פחות טוב שהולך לקרות השבוע : ו.. שבוע טוב

o l i 4 k a

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע : לא החלטתי עדיין
קליפ השבוע : Eve ft. Swizz Beatz - Tambourine אלבום השבוע : יש כמה.... תמונת השבוע :
ספר השבוע :
ציטוט השבוע \ מילת השבוע \ יציאת השבוע : "מלצרית תביאי לי בבקשה אורגזמה"
מאכל שחרשתם עליו השבוע : זה לא היה מאכל... זה היה קוקטייל... אורגזמה... (הכי צחוקים לבקש את הקוקטייל הזה מהמלצירית) התחדשות השבוע : כמה חולצות בגד שחרשתם עליו השבוע : גופייה לבנה חמודה חח פדיחת השבוע : עברנו עם חברה שלי לייד ניידת משטרה ובכוונה אמרתי לחברה שלי "יאללה תביאי את הקראק" חח השוטרים יצאו מהמכונית והתחילו לשאול שאלות ורצו כבר לקחת אותו לחקירה אבל אז בא השוטר שמתנחל אצלי בשכונה ואמר לשוטרים האלו שזה הסלנג שלו ואין לנו שום קראק חח משהו טוב שקרה לכם השבוע : הורדתי כמה ג'יגה טובים של ראפ
משהו רע שקרה לכם השבוע : החום הזה הורג אותי... דבר טוב שהולך לקרות לכם השבוע : אני טסה לארה"ב ב-1.8 עד ל-15
משהו פחות טוב שהולך לקרות השבוע : אני מקווה שכלום...

PinkHippo

New member
I was just guessing at numbers and figures

שיר השבוע : Coldplay - The Scientist ברור
קליפ השבוע : Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs
אלבום השבוע : BTB, חרישה מחודשת
תמונת השבוע : - ספר השבוע : וואלה, כלום, קשה לי עם הDH. ציטוט השבוע \ מילת השבוע \ יציאת השבוע : It's such a shame for us to part Coldplay
מאכל שחרשתם עליו השבוע : חביתה? התחדשות השבוע : שיעור גיטרה? בגד שחרשתם עליו השבוע : פיג'מה...כל השבוע בבית:X פדיחת השבוע : כלום. משהו טוב שקרה לכם השבוע : פעולה נחמדה בשומר הצעיר? :) שהו רע שקרה לכם השבוע : - דבר טוב שהולך לקרות לכם השבוע : ~מקווה~ שהסימס שלי יחזור לעבוד
משהו פחות טוב שהולך לקרות השבוע : שהסימס לא יעבוד? חח סתם, אין לי מושג. שבוע טוב כולם

xtina 4 ever

New member
עונה.../images/Emo210.gif

שיר השבוע : אין ספציפי. קליפ השבוע : החדש של אבריל. אלבום השבוע : אין.. תמונת השבוע : ספר השבוע : "זה" של סטיבן קינג. ציטוט השבוע \ מילת השבוע \ יציאת השבוע : היו הרבה, ככה שאין לי אחת. מאכל שחרשתם עליו השבוע : חביתה, כרגיל. התחדשות השבוע : כלום. בגד שחרשתם עליו השבוע : אני לא חורשת על בגדיםםם. פדיחת השבוע : חחח שיחה עם ידיד שלי ביום שלישי באוטובוס. יואו, יצאתי פוסטמה. משהו טוב שקרה לכם השבוע : כל השבוע הזה היה טוב. :) משהו רע שקרה לכם השבוע : ריב מעצבן עם ההורים, אבל לא נורא. דבר טוב שהולך לקרות לכם השבוע : יש לי תוכניות לדברים, אבל אני לא יודעת אם יהיה טוב או לא. נחייה ונראה. משהו פחות טוב שהולך לקרות השבוע : נקווה שכלום. :)

DiRtY BaTeLL

New member
עונה =]

שיר השבוע : candymann קליפ השבוע : אמממ כל הקליפים של כריסטינה שהיו באמ טיוי טופ 10 זה היה כיף
אלבום השבוע : Paramore-Riot וברור של כריסטינה לא מפסיקה לחרוש
תמונת השבוע :
תמונה כ"כ יפהההה ספר השבוע : היורשת ציטוט השבוע \ מילת השבוע \ יציאת השבוע : מממ לא זוכרת כרגע =/ מאכל שחרשתם עליו השבוע : פיצה התחדשות השבוע : 2 ג'ינסים בגד שחרשתם עליו השבוע : אממ אין פדיחת השבוע : אממ האמת שברגיל אני גורמת להם בכוונה משהו טוב שקרה לכם השבוע : אממ דווקא היה שבוע לא משו משהו רע שקרה לכם השבוע : סתם משו רע לא בא לי להיזכר =/ דבר טוב שהולך לקרות לכם השבוע : אין לי בדולח אז אין לי מושג משהו פחות טוב שהולך לקרות השבוע : כנ"ל

Hermione66

New member
עונה באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

שיר השבוע :To Be Loved-Papa Roach
קליפ השבוע :כנ"ל
אלבום השבוע :Bullet For My Valentine-The Poison תמונת השבוע :פוטושופ רולאזD: ספר השבוע :איןXP ציטוט השבוע \ מילת השבוע \ יציאת השבוע : מאכל שחרשתם עליו השבוע :מרגרינה
*אל תשאלו* התחדשות השבוע :חולצה מהוניגמןD: בגד שחרשתם עליו השבוע :אין. פדיחת השבוע :אבא שלי שמע אותי שרהXD משהו טוב שקרה לכם השבוע :הכרתי את מארק וצבי
הידידים הכי טובים בעולםXD משהו רע שקרה לכם השבוע :נפלתי ויש לי עכשיו סימן ענקי על הרגל): דבר טוב שהולך לקרות לכם השבוע :אין לי מושגXD משהו פחות טוב שהולך לקרות השבוע :החברה הכי טובה שלי טסה מחר לחו"ל ל9 ימים)))):

למעלה