חרישת השבוע

DirrtyGirl

New member
חרישת השבוע

מנסה להחיות קצת את הפורום הישן
שיר השבוע : שיר השבוע של כריס : וידיאו השבוע : סרט השבוע : ספר השבוע : אלבום השבוע : ציטוט השבוע : מאכל השבוע : התחדשות השבוע : סמיילי השבוע : פדיחת השבוע : חוויה טובה מהשבוע : חוויה רעה מהשבוע : משהו טוב שהולך לקרות השבוע : משהו רע שהולך לקרות השבוע :

DirrtyGirl

New member
I feel underappreciated now girls ../images/Emo7.gif

help me out If you know what I'm talking about, I said .. I'm feeling underappreciated שיר השבוע : Umbrella, Juicy Open
שיר השבוע של כריס : underappreciated וידיאו השבוע : Umbrella סרט השבוע: לילה מוטרף במוזיאון. לא מומלץ בכלל,
שעמום טוטאלי. ספר השבוע: סודות נעורים. אלבום השבוע: B2B, Stripped. ציטוט השבוע: "יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע.." התחלתי לשיר את זה לחברה שלי והיא לא הבינה מה אני רוצה ממנה
מאכל השבוע: אייס שוקו ארומה
ווניל גם
התחדשות השבוע: משקפי שמש ארנק וטוניקה. סמיילי השבוע:
פדיחת השבוע:
חוויה טובה מהשבוע: ביוטי סיטי.. לילה לבן.. ומחר אני נוסעת לאילת סופסוף
חוויה רעה מהשבוע: שבעה, של חברה.. אמא שלה נפטרה ממחלה, כמה עצוב
והיא כל כך חזקה. משהו טוב שהולך לקרות השבוע: אילתתתתת
עד יום שלישי. משהו רע שהולך לקרות השבוע: מקווה שכלום.

PinkHippo

New member
לילה מוטרף במוזיאון סרט כל כך גרוע!!

סרט כל כך משעמם, ואידיוטי, וילדותיD: "אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!111111111111111111 הדינוזאור חייייייייייי!@@@@@"

o l i 4 k a

New member
עונה ../images/Emo8.gif

שיר השבוע : Not A Criminal ו-Hip-Hop Police של Chamillionaire שיר השבוע של כריס : Get Mine, Get Yours וידיאו השבוע : http://youtube.com/watch?v=Oe95MSSkDKA סרט השבוע : 8 מייל
(ראו ציטוט השבוע בהקשר לאמינם ולסרט
) ספר השבוע :
אלבום השבוע : THE EMINEM SHOW ציטוט השבוע : "הוא לא צריך לשחק את זה, הוא חי את זה." [אמא של טלי על אמינם] XD מאכל השבוע : גלידה
התחדשות השבוע : נעליים סמיילי השבוע :
פדיחת השבוע :
חוויה טובה מהשבוע : לילות מטורפים עם חברים
חוויה רעה מהשבוע :
משהו טוב שהולך לקרות השבוע : לישון
משהו רע שהולך לקרות השבוע :
ושחכת תמונות השבוע: אנה שלי

../images/Emo194.gif

שיר השבוע : Chamillionaire - Hip-Hop Police, N.W.A - Fuck Tha Police (FTP אחת הקלאסיקות.
( שיר השבוע של כריס : WA וידיאו השבוע : СHUD סרט השבוע : 8 מייל. ספר השבוע : - אלבום השבוע : סטריפד, 2001 של ד''ר דרה. ציטוט השבוע : "הוא לא צריך לשחק את זה, הוא חי את זה" [אמא שלי על אמינם ב8 מייל]. D: מאכל השבוע : סושי.
התחדשות השבוע : גופייה ושרשראות. סמיילי השבוע :
פדיחת השבוע : הייתי במסיבה עם בריכות ולא תכננתי לשחות אז לא הבאתי בגד ים. לבשתי גופייה לבנה וכמה בנים הרימו אותי כדי לזרוק אותי לאחת הבריכה ואני ועוד כמה חברות אמרנו שלא יזרקו אותי כי אני עם גופייה לבנה- מה חשבתי לעצמי?
ברור שזרקו אותי. טוב נו, לפחות הייתה לי חזייה יפה עם שטן בצד.
חוויה טובה מהשבוע : המסיבה עם הבריכות. D: חוויה רעה מהשבוע : - משהו טוב שהולך לקרות השבוע : סודי.
משהו רע שהולך לקרות השבוע : -

o l i 4 k a

New member
פאק דה פוליס ../images/Emo99.gif

אכן קלאסיקה
"Fuck that shit, cuz I ain't the one For a punk muthafucka with a badge and a gun To be beatin on, and throwin in jail We could go toe to toe in the middle of a cell" אהבתי ת'פדיחה שלך, למסיבות כאלה, את צריה להזמין אותי

PinkHippo

New member
../images/Emo213.gifעונה ^^../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע : Evanescence - My Immortal Nirvana - Smell like ten spirit Avril Lavigne - Unwanted Avril Lavigne - Mobile Kelly Clarkson - Judas Kelly Clarkson - Irvine שיר השבוע של כריס : אין :S וידיאו השבוע : קלי קלארקסון מופיעה בכלמיני
סרט השבוע : הנפילים
ספר השבוע : מעריב לנוער [?] אלבום השבוע : Let go, My December ציטוט השבוע : "יש לך יום הולדת השבוע!!111" חח סתם, לא יודעת מאכל השבוע : אין התחדשות השבוע : מצלמה
תיק שקיבלתי ממעריב לנוער, ושיעור גיטרה? לול סמיילי השבוע : :פ [וזה בכוונה פ לול] פדיחת השבוע : לא שזכורה לי :] חוויה טובה מהשבוע : חופשששש
מסיבת סיום
הסתפרתי ^^ חוויה רעה מהשבוע : ממ, ריבים? :[ משהו טוב שהולך לקרות השבוע : יום הולדת, מחר [לארומזתכלום
] משהו רע שהולך לקרות השבוע : נקווה שלא

xtina 4 ever

New member
עונה. D: ../images/Emo210.gif

שיר השבוע : אמברלה (ואני שונאת את השיר הזה). שיר השבוע של כריס : פייטר. וידיאו השבוע : אין. סרט השבוע : אין. ספר השבוע : אין. אלבום השבוע : בריטני ספירס- אין דה זון. ציטוט השבוע : "אל אל אל אריאל!" שירי מורל זה דבר שולט! מאכל השבוע : נו מה שהביאו לנו לאכול במסמינר מדצ"ים מחוז א' בית שאן. :) התחדשות השבוע : גופייה. סמיילי השבוע :
פדיחת השבוע : חח בחדר הייתה לנו הצפה (בגלל שבדלת למקלחת לא נסגרה טוב), קיצור אני באה להביא לחברה שלי משו, ודופקת חליקה קטלנית על הרצפה..חחחח, אחד המצחיקים! XD חוויה טובה מהשבוע : כל הסמינר (שנמשך שבוע) חוויה רעה מהשבוע : אה אממ, היה קטע לא נעים. לא משנה, עברנו. משהו טוב שהולך לקרות השבוע : לא יודעת 0: משהו רע שהולך לקרות השבוע : בעזרת השם, כלום. עכשיו אני יכולה להגיד את זה באופן רשמי: אחרי שנת לימודים וקורס מפרך של שבוע- קיבלת את תעודת המדריך שלי. כןכן, אני מדריכה!

למעלה