חריצים

חריצים

שלום לכם אני תלמידה בסוף שנה ראשונה וקיבלנו תלמידים לסטאז' סוף שנה ומבקשת עזרה מכם. אזור המים כולו מלא חריצים מבולבליםלאורך לרןחב ובאלכסון וכמו כן יש מלא חריצים בעקב מסביבויותר בצד הפנימי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה יום נפלא

avorly

New member
צבעונית1, ברוכה הבאה בצל פורומינו

לפני הכל-
בסטאג'
אפשר לקבל תיאור יותר מדויק של החריצים? אולי במקרה יש לך צילום של הרגל?

תודות

על הברכות מקווה להצליח ולהמשיך שנה הבאה לבכיר. אז ככה החריצים נמצאים רובם באזור המים כמעיין קווים שישנם לאורך ולרוחב וכן באלכסון ומתרכזים רובם באזור המים. מקריאה בספרים הבנתי שיש מצב של חרדות ופחדים שבאים לידי ביטוי באזור המים . וכן באזור בעקב בצד הפנימי והחיצוני של העקב (כלומר מסביב לעקב ) יש חרצים עמוקים יותר. כפות רגליה של המטופלת חלקות למגע והיא ציינה בפני ששמה לב לתופעה שקשורה בכך, כשנועלת נעלים כפות רגליה מחליקות בתוך הנעלים וגם כשהולכת יחפה בבית כפות רגליה עושות רעש מסויים והרגשה של החלקה. סליחה על העומס בשאלות חייבת תשובות אני נפגשת איתה ביום ד הקרוב שוב כך שנחוץ לי הכיוון שלכם והעזרה. יום כייפי לכולם.

shiri240

New member
תגובה

שלום לך. חריצים באיזור המים יכולים להעיד על בעיות בקיבה[ תלוי אם הם על רפלקס הקיבה] ו/או בעיות בכלל במערכת העיכול. חריצים לאורך ולרוחב מעידים על עצירות ו/או שילשולים. לגבי חריצים בצד הפנימי והחיצוני של העקב , זה יכול להעיד על טחורים ו/או בעיות/ כאבים בגב תחתון כי שם זה איזור התגובה של גב תחתון. לגבי מצב רגשי/נפשי את צודקת לגבי חרדות ופחדים. אלמנט המים מסמל את הרגשות, דברים םששמורים בבטן. תאמתי דברים אילו עם המטופל/ת ,לפי התשאול אם עשית לו לפני הטיפול וכך תדעי לתכנן את הטיפולים. בהצלחה ולילה טוב. שירי.

avorly

New member
חריצים באזור המים

יכולים להעיד על כל מיני בעיות עיכול: עצירות (פיזית וריגשית), שלשולים (גם על רקע ריגשי), עצירות ושלשולים לסרוגין(שיכולים להעיד גם על מחלות מעיים מסויימות). שווה לבדוק איתה אם יש רקע משפחתי לבעיות מעיים. ושוב אבקש- נסי להעביר לפורום צילום או ציור של הרגל, בהסכמתה כמובן ובלי פרטים אישיים מזהים. ככה נוכל לעזור יותר. את יכולה לדפדף בפורום לאחור ולראות דיונים מעניינים ביותר שהתחילו מצילום כפות רגליים.....

למעלה