חרושת השמועות

oferbar

New member
חרושת השמועות

שלום גם אני הופתעתי משלל השמועות שרצו כאן ביומיים האחרונים ומחוסר התגובה מצד פארדייב. אז התקשרתי למשרד המועדון כדי לשאול מה קורה עם זה. הפקידה החביבה אמרה שכרגע יש שינויים בהנהלה ולכן המצב אינו ברור לגמרי אבל עד סוף החודש נדע יותר פרטים. בנוסף היא אישרה שהמטוס הלבן נמכר (לא ידעה להגיד למי) וכן שמחירי הקורסים התעדכנו וכרגע הוקפאו הקורסים. שאר הדברים נשארו ללא שינוי אבל צריך להמתין עד להודעה רשמית של ההנהלה (שכאמור עוברת שינויים). אם כל זה נכון, המועדון חוזר למתכונת פעולה של לפני 2-3 שנים (מטוס אחד), סופי שבוע עמוסים לעייפה בטנדמים על מטוס אחד עם עדיפות משנית לצנחנים פרטיים. מחיר קופון בודד נשאר כנראה ללא שינוי אבל אם זכור לכולם זה הוקפא לפני מספר שנים לפי שער דולר של 5 ש"ח ומאז לא התעדכן. היום הדולר קרוב ל 4 ש"ח. מצד שני גם לא הייתה העלאת מחירים מאז, כך שיכול להיות שזה מתקזז. אני הייתי ממתין לתגובה רשמית של הנהלת פארדייב לפני שהולכים לשרוף המועדון...

shachaf11

New member
אולי נפסיק להביא טנדמים-ואז יהיה מקום לפרטיים

בקיצור - כמו שרואים לפי מה שקורה פה... אם לא ישימו סוף לשמועות - אנשים יפסיקו להביא טנדמים כדי שיהיה להם מקום...

FalxOri

New member
טעות קטנה...

כן הייתה עליית מחירים לאחרונה. עלייה שבגללה אני ועוד לא מעט צנחנים קנינו חבילות גדולות של צניחות שעכשיו לא ברור מה יהיה בגורלן... היה נחמד אם היו אומרים משהו לגבי התוכניות האלה לפני שמכרו לי 100 צניחות ב"מחיר מבצע"... אכן התנהלות עסקית מובנת, התנהלות שיווקית ויחצ"נית מאוד בעייתית... O

זהו בנאדם הכל שחור ברחו לכם עם הקופונים..

אולי אל תיהיה טמבל ותתקשר לברר במשרד מה עם הקופונים שלך

oferbar

New member
תיקון טעות

נמסר לי מגורם בהנהלת המועדון שהמטוס הלבן לא נמכר, ובקרוב מאוד הם יפרסמו את תגובתם לשינויים הצפויים. נראה לי שכדאי לחכות לתגובה זו לפני שממשיכים ללבות את מדורת השמועות. סליחה על הטעות.

terra7

New member
מה?!

.... "מכרו את המטוס"......................... "סליחה טעות"... תגידו, השתגעתם??? אני כבר לא מצליח להרדם. הדופק עולה, הלחץ דם בשמיים... אני צרך כחול, שמיים כחול (ים)... איפה הרופא ? מורדי? ליטוין? מישהו... !!!

iec

New member
ולי נמסר שהם מכרו את שני המטוסים וקנו ../images/Emo26.gif

2 זוגות אופניים..ועכשיו הם יוציאו טיולי אופניים על המסלול....חוויה מדהימה! יאללה כל אחד בא מבלבל פה ת'מוח..כן מכרו לא מכרו....שבו בשקט וקבלו הכל בהומור כמו FlyingMoo שאחריו רדף קרטון חלב...

למעלה