חרום!!!

JamesNox

New member
חרום!!!

פתאום התעוררתי באמצע הלילה עם התובנה שהיום ולנטיינ'ז דיי ולא עשיתי כלום!! בשנים קודמות אהובי תמיד היה מגיע אלי לעבודה באמצע היום עם מתנה קטנה בשביל הצומי, ולפעמים גורר אותי למחסן בשביל איזו מתנה גדולה בשביל הצומי... תמיד זה היה "באחריותו" ותמיד הוא עשה משהו נחמד. והשנה? אנחנו לא יכולים לצאת. אסור לו לשתות. אסור לו לאכול שום דבר טעים. אסור לו להתרגש ואסור לו לעשות סקס. ונראה שזה באחריותי, ואין לי שום רעיון. הצילו!!!

ג'יימסי, קח אוויר תנשום../images/Emo101.gif

אתה יודע שזה לא בריא להיות בכזה לחץ? נכון שאסור לו הרבה דברים אבל...... לחבק אותו מותר? להגיד לו שאתה אוהב אותו מותר? פשוט להיות איתו לדעת שהוא חי, שמצבו הרפואי משתפר ושאתם יחד. מה בעצם צריך יותר מזה? אם אתה בכל זאת מתעקש, תקנה לו אלבום אומנות של צייר, פסל שהוא אוהב (אני מניחה שעדיין קשה לו לקרוא, לכן לא הצעתי ספר קריאה). ג'יימס זהו רק יום אחד בשנה, אתה מראה לו שאתה אוהב אותו כל יום ויום בשנה. מקווה שקצת נרגעת, אוהבת אותך
איריס

עוד משהו.....

חשבתי על עוד משהו, אם מזג האוויר אצלכם לא נורא כמו אצלנו, אולי תצאו לקפה ועוגיות, כמו בפעם שעברה?
דבר אחד אחרון, כמעט עשית לי התקף לב עם ה"חרום" הזה שלך

yosef 30

New member
לי יש רעיון....../images/Emo132.gif

אולי תכין לשניכם איזה כוס תה בכלי מיוחד,
תקנה זר פרחים.
ותשיר לו שיר אהבה,
כשאתה לבוש יפה.
משהו מיוחד עבורו
חג אהבה שמח ג'ימס.
יוסף.

sidoni

New member
ג'ימס יקירי

איזה כיף היה לי לקרא את התגובות של כולם לאהבה שלך ....לחרדה שלך ... אתה אוהב אותו , ברגעים הטובים ברגעים הקשים מה עוד יכול אדם לבקש ...מעבר לזה באמת כרטיס ברכה בלוק ציור דיסק נעים , רגיעה לאחוז ידיים ....להיות שם כמו שאתה שם תמיד בשבילו , מה עוד יכול אדם לבקש. יום אהבה מלא באהבה

בעיניים חצי עצומות

גיששתי את דרכי אל המקרר במטבח, בחושך (אני לא מדליק אור עד שאני מתעורר לגמרי), והנה על השולחן כרטיס ברכה יפה, ומלבן אדום וכבד - בתוך נייר משי אדום, ספר אדום של צילומים אומנותיים. בכרטיס היה כתוב "הדרך מלאה מכשולים וכבישים משובשים, אבל לא הייתי עושה אותה עם אף אחד אחר, שלך..." וכו' בדרך הביתה מהעבודה אקנה פרחים. ג'יימס, כל אחד מהנ"ל יכול להיות פיתרון למצב ה"חרום"

סקיוקר

New member
שוקולד תמיד עושה את העבודה...

בצורת לב או בטעם אקזוטי, אולי משקה קקאו סמיך ושוקולטי... הודעת SMS נוטפת דבש או סתם חיבוק כשהבית מואר באור נרות באווירה רומנטית.

JamesNox

New member
תודה לכולם על העצות

בסוף הלכתי לחפש מתנה, החלטתי על סרט רומנטי, לא מצאתי - כל הרומנטים סטרייטים וכל הגאים מדכאים- קניתי את שורטבס בסוף, כי ראינו אותו ביחד כשהיינו בישראל, וגם שני אודיובוקס (ספרים על דיסק) של ספרים שאני יודע שהוא רוצה לקרוא. קניתי גם סושי צמחוני (מותר לו) ודובי עם לב לילדה. לקחתי אותה מבית הספר והתגנבנו הביתה לארוז. היא כל הזמן צחקה ולא הבנתי למה. אחר כך הבנתי - כשבעלי האהוב נתן לי את המתנה שלו - עותק של שורטבס שהוא הזמין מאמזון והיא ארזה. נורא הצחיק את הפרחחית שקנינו את אותה מתנה אחד לשני, ולא עלה בדעתה להגיד משהו. היא הוזמנה למסיבת שינה אצל חברה (רעיון גאוני ששחרר כמה וכמה זוגות הורים לענייני רומנטיקה), וקצת אחרי שהיא הלכה הופיע שליח עם "חבילה רומנטית" שבעלי הזמין וכללה נרות ופרחים ושוקולדים בשבילי וסוכריות (ששמרנו לילדה) ושמפניה. בעלי הלך לבחור דיסק ואני הדלקתי נרות בחדר השינה, ואכלנו סושי במיטה, ואני אכלתי גם שוקולד ושתיתי שמפניה (בעלי טעם קצת). וכבר התכוננתי ללכת לישון כש... בואו נאמר היתה לי הפתעה גדולה מאד מצידו. הוא היה מאד מאד נחמד אלי. מסוג הפעילויות שפעם היו נראות לי טריוויליות -- אפילו ברמה שאפשר לעשות אותן עם זרים - אבל כשזה בא ממנו, ומתוך האהבה מצד אחד והחסך מהצד השני... בקיצור, אושר גדול.

E W

New member
איזה כיף

לפעמים הדברים הקטנים והכל כך טריווילים עושים לנו כל כך טוב.... אני אשלח את בעלי לקרוא את ההודעה הזו. ובעניין הסרטים, תנסה את boy culture. אחלה סרט. הומואי להפליא, עם סוף נורא כייפי ורומנטי. (כשתמצא אותו תקנה לי גם ותשלח... אין אותו ב"אוזן").

JamesNox

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

אני לא יכולה להתאפק ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כבר אמרתי לך כמה אני שמחה בשבילך, בשביל שניכם, עכשיו גם פה
איריס

למעלה