חרובים הכנתם? נטיעות פוריות לכל הנוטעים.
ק קטיפה אדומה New member 27/1/02 #5 ציפיה זה טוב? עין לציון צופיה בציפיה קח פסק זמן רגע מתוק בחיים קטיפה אדומה בהזיות על משהו מתוק ונמס בפה
ציפיה זה טוב? עין לציון צופיה בציפיה קח פסק זמן רגע מתוק בחיים קטיפה אדומה בהזיות על משהו מתוק ונמס בפה
ה המתחילן מהמלין New member 27/1/02 #6 אתים זה ../images/Emo147.gif ../images/Emo147.gif בשביל חפירות. לאיזה חפירות את מתכוונת? ארכיאולוגיות? גאולוגיות ? או סתם לנטיעות ? כך הולכים השותלים , רום בלב ואת ביד.
אתים זה ../images/Emo147.gif ../images/Emo147.gif בשביל חפירות. לאיזה חפירות את מתכוונת? ארכיאולוגיות? גאולוגיות ? או סתם לנטיעות ? כך הולכים השותלים , רום בלב ואת ביד.
ה השחקנית הראשית New member 27/1/02 #10 ואני חשבתי שאתים זה הרבים של אתי (השכנה מלמטה) שכותבת בעטים בצורה אתית שחקנית מעת לעת
מ - מוניקה - New member 27/1/02 #7 האם חרובך כבר שלוף? ../images/Emo110.gif אני רואה שאצלך עם או בלי פירות יבשים ישנה התעוררות....
ה המתחילן מהמלין New member 27/1/02 #8 את רואה 6:6 יקירתי את מכירה חרוב רטוב ? יבש ורע לו רטוב וטוב לו.
מ - מוניקה - New member 27/1/02 #11 החרוב האחרון שראיתי ../images/Emo110.gif לא היה רטוב ולא יבש אלא סתם קפוא... ושיסלחו לי כל הפולנים.
מ - מוניקה - New member 27/1/02 #12 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif פתגם עתיק אומר.... "אם אתה הולך זקוף, אל תדאג אם הצל שלך עקום..." מוניקה. מתעוררת כל בוקר עם 180 ס"מ זקופים. נו טוב, קצת פחות.
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif פתגם עתיק אומר.... "אם אתה הולך זקוף, אל תדאג אם הצל שלך עקום..." מוניקה. מתעוררת כל בוקר עם 180 ס"מ זקופים. נו טוב, קצת פחות.