חרדת תאוריות

taltul21

New member
חרדת תאוריות

שלום אני בת 21 וכבר נכשלתי ב-4 תאוריות. אך בעיתי היא מעבר לקושי בהבנת החומר כי אני מדקלמת את ספר התאוריה בע"פ. מה גם שאני סטודנטית להוראת אנגלית ועברתי בחינות הרבה יותר קשות מבחינת התאוריה. אך משום מה כל פעם שאני ניגשת לבחינת התאוריה אני נכנסת לפניקה בלתי מוסברת ושוכחת הכל. יש איזושהי הקלה לאנשים כמוני(אל תציעו לי לקחת כדור או משהו כזה כי זה לא עוזר). האם משרד התחברוה מתחשב בבעיה כזו?

Lman

New member
את

ועוד הרבה אנשים שלא מבינים שהספר התאוריה הזה מנסה רק להכשיל דוגרי תיכנסי להאתר של למד או דריבר טו בי אם את לומדת מאחד האתרים האלה את עוברת פעם ראשונה אני למשל למדתי בלמד שזה בחינם לאומת האתר השני ועברתי תאוריה ראשונה

הספר הכחול לא מכשיל

אני עברתי תיאוריה ראשונה ולמדתי מהספר הכחול, אבל מה שהרבה פה לא מבינים זה שלשנן את כל מה שכתוב בספרים שונים לא יעזור, רק הבנה של החומר היא הדרך לעבור את התיאוריה.

be_roo

New member
מאות אלפי נהגים עברו את מבחן

התיאוריה אחרי שלמדו מהספר הכחול, לפני עידן האינטרנט. אבל באמת אין סיבה שלא לנצל את הדקמה הטכנולוגית וללמוד בכיף. ולשואל המקורית, הבעיה שלך היא כאור לא התיאוריה, אלא המבחן. יש לאבחן מדוע דווקא המבחן הזה גורם לך לחרדה כזו ולטפל בחרדה, כך שכנראה שהפורום הזה הוא לאו דווקא המקום המתאים. נסי לפנות למקומות שמעייצים בנושא חרדת בחינות.

funnydog

New member
אני חושב שאפשר להיבחן בעל פה

יש אפשרות להיבחן בעל פה, אבל אני חושב שצריך להביא אישור על דיסלקציה או משהו כזה. אני אמנם נכשלתי רק פעם אבל אני מבין את התסכול. הספר באמת לא ברור. אני למדתי פעם ראשונה מהספר+אתר למד ונכשלתי, פעם שניה עברתי על האתר של DRIVER2B ועברתי בקלות, ואני מאוד ממליץ (ושווה את הכסף שהוא חוסך לך בלשלם שוב על תאוריה). פשוט לומדים עד שהאתר אומר לך שאת מוכנה. דווקא מה שמוריד את הלחץ זה ההרגשה שתמיד אפשר להיבחן שוב (שלא כמו בבגרות שצריך לחכות שנה וזה סיפור). תזכרי את זה. בהצלחה

nas19

New member
תכנסי לאתר

www.lamed.dapim.co.il תחרשי עליו יום-יומיים ובטוח תעברי....

למעלה