חרדת נהיגה

חרדת נהיגה

שלום לכולם אני בת 27 וחצי ואני חוששת מאוד לנהוג ולהתחיל ללמוד נהיגה למרות שאני מודעת לכך שזה דבר חשוב ונחוץ. הפחד מנהיגה היה קיים אצלי מאז גיל ההתבגרות והלך והחמיר כאשר לפני כשנה וחצי הייתי מעורבת בתאונה שהותירה בי טראומה, שהגבירה עוד יותר את החשש מנהיגה. אני גרה באשדוד והייתי מעוניינת לדעת האם קיימת איזשהי סדנא להפחתת החרדה מנהיגה בסביבה או האם מישהו מכיר מורה לנהיגה סבלני מהאזור שיודע איך לטפל במצבים כאלו. אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח מאוד. תודה לכל העונים.

aviGODFATHER

New member
השאלה היא...

האם בעקבות אותה תאונה את מפחדת לנסוע בכלל או לנהוג בפרט. לפני שהתחלתי ללמוד נהיגה הייתי בכמה מצבים שנראו לי ממש קשים מבחינת הנהג, אבל ברגע שהתחלתי לנהוג ראיתי כמה זה פשוט. יכול להיות ששיעור נהיגה או שניים יעזרו להוריד את הפחד.

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני חושבת שפחד וטראומה מנהיגה לאחר שעוברים תאונה זה משהו מובן ולגטימי, בייחוד כשמדובר על כבישים בארץ. אני לא יודעת אם יש סדנה שמציעה את מה שאת צריכה, אולם אני חושבת שעבודה נכונה עם מורה סבלני שיראה לך שהמפלצת באמת לא עד כדי כך מפחידה זה דבר שיעזור לך יותר. לפעמים צריך להתגבר על הפחדים שלנו דרך עשיית אותם פחדים... צעד אחר צעד עם הדרכה ותמיכה.

mikeyy

New member
נכון בדיוק

אני מסכים מאוד אם מה שכתבת, דווקא בשביל להתגבר על הפחד צריכים לעשות את זה

למעלה