חרדית?

חרדית?

האם יצא לכם פעם להיות בקשר דיסקרטי \ מיני \ רומנטי עם בחורה חרדית? אם כן ספרו איפה זה התחיל ואיך זה נמשך?

לא יצא לי להיות בקשר עם חרדית

אבל יצא להזדיין עם בחור חרדי החתיך ביותר בעולם (אגב לא היה לא זקן כי הוא היה שייך לזרם הליטאים בו לא צריך לגדל זקן) זה היה בארה"ב בזמן ששהיתי שם ועבדתי במאפיה כשרה.. הוא עבד איתי במאפיה ונידלקתי עליו קשות.. מאחר ובחורים חרדים לא רגילים לקבל יחס מנשים, בהתחלה הוא פחד ממני מאוד.. אבל לאט לאט הוא השתחרר... התחלנו ללכת ביחד לתחנת הרכבת אחרי העבודה...יום אחד הזמנתי אותו לבוא אלי הביתה והוא הסכים..מפה אתם יכולים לנחש לבד מה קרה... הוא היה בן 19.. היתי האשה הראשונה שהוא היה איתה.. הייתה חויה קסומה... שבועיים אחרי המקרה עזבתי את המאפיה וחזרתי לארץ...

GOOOD

New member
נפגשנו בסיבוב..

חבל"ז אין מצב לדתיות\ חרדיות , הם מאוד ערכיות ולא פותחות מהר רגלים, למרות ששרמוטות תמיד היו, יותר קל לעשות ספונג`ה בים או לישר בננות מלתפוס חרדית. לפעמים צריך להכיר במצב... מה לעשות?

כן היה לי ..../images/Emo22.gif

יום אחד הגעתי למשרד הרישוי לסדר איזה דו'ח מעצבן . לקחתי מספר יצא לי 94 , שאלתי מי מספר 93 ? ואז היא אמרה אני ,, הייתי המום ממנה , כל-כך יפה ועדינה , אמרתי לה לדעתי את מספר אחת ,, ואז היא חייכה אלי ,, אמרתי לה רק בגלל החיוך שלך היה שווה להגיע לכאן ,, שוב היא צחקה ,,ואז היא אמרה לי לפי התור שיש כאן אנחנו הולכים לבלות לפחות חצי יום ביחד ,, אמרתי שאני מת על בילויים , במיוחד אסורים ,,, והפעם היא התגלגלה מצחוק ,,ככה זה התחיל ,,, החלפנו טלפונים ,,, היה לה קול משכר ,, חושני בטירוף ,,,דיברנו כמה ימים בטלפון ,, ואז עברנו לפגישות ,,, הסקס איתה היה חלומי ,, (בלי לפגוע בנשות הפורום )אבל לא פגשתי בחורה כ"כ מינית !! היה לנו רומן סוער שנמשך 5 חודשים ,, ואז זה נגמר (הסיבות שמורות במערכת ) תמיד שאני נזכר בה אני מתגעגע לחיוך שלה ! אוף איתכם למה אתם עושים לי את זה על הבוקר ?

חתולון*

New member
טוסטוס, יפה מאד, קצר וקולע

אהבתי את הסיפור הפשוט והיפה שלך עם החרדית

secret77

New member
כן. גם לי היה..

ואני מסכים לכל התיאורים כאן. בהחלט סקס חלומי עם כל אחת מהן (טוב, היו רק 2..). אחת מהן, הצעירה יותר אמרה לי, שהחברה החרדית-דתית כל כך סגורה בהקשר של הנאה מסקס,שכאשר היא גילתה את המיניות שלה,ההורמונים פשוט השתלטו לה על החיים. לטענתה זה משהו משותף להרבה דתיות (שמרשות לעצמן לחלוק סודות עם חברותיהן). לך על זה, לא תתחרט. יש משהו סקסי מיוחד בלגלות את המיניות המסתתרת מתחת לערימת הבגדים....

כן כן....גם לי(כמעט, נחשב?)

היה כמעט...שלוש הזדמנויות שונות.לצערי זה לא הגיע בסופו של דבר לסקס.אבל מי יודע?....יש עוד סיכוי...נחכה בסבלנות . תמיד סקרן אותי לנסות עם חרדית אמיתית.הייתי כל כך קרוב...

תמשיך לנסות ,,,

קודם כל המנוש שלהם כשר ! וזה מאוד חשוב ,, דבר שני כמה שהן סגורות כלפי חוץ , במיטה הן פתוחות שחבל"ז ,,, דבר שלישי המנוש שלהן בוער ,, כמו הטבון חחח ,,,

למעלה