חרדים בפרסומות

ברסלב הם חרדים?

כמו שכל אחד מאיתנו יודע המראה החיצוני לא משקף את התוכן של האדם ובמיוחד אצל הנ-נח-נחמ שהם בעלי תשובה ואין להם מספיק כלים לדעת מה מתאים ומה לא ואני מאמין שאפילו חילוני יודע שהם לא שיכים למגזר החרדי כך שאין מה לחשוש במעשיהם אין שמץ הכפשה לציבור שומרי התורה

סליחה?!

ומה עם:במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד?! איך אתה יכול להגיד כזה דבר ולהכליל את הנח נחים? אפשר לחשוב שכוווולם הם בעלי תשובה.... חוץ מזה שאני מעדיפה בעלי תשובה מאשר חרדים מהבית. הם הרבה יותר מנומסים, פתוחים, ובעלי חוש הומור הרבה יותר מפותח.

פראזניק

New member
אתה בטוח שזה לא שחקנים?

ראה כאן. אומר שם אדם שיודע מה הוא מדבר, שמדובר בשחקנים. איני יודע. אולי איש הרוח מכיר חלק מהם ויוכל לומר אם זה המקור או חיקוי (
) בכל מקרה, גם אם הם חרדים, לא רק הם הופיעו בפרסומות. היו כמה וכמה שהופיעו בפרסומות, למשל במסע הפרסום של סלקום לפני כמה שנים (ישראל גליס, מאיר שמרלר (?) ואחרים)

יתכן...

שהם צולמו בלי לדעת שהם ישודרו בפרסומות. אבל למעשה אני לא מבין מה הבעיה, קודם כל שיפסיקו לרקוד ברחובות כמו מטורפים ואח"כ נשאל את השאלה הפעוטה איך זה שהם נכנסים לפרסומות של ערוץ 2.

אזמרה

New member
אני לא ברסלברית אבל מה זה כל

הליכלוך והשקרים? אים כל אחד יתחיל לראות את החסרונות של השני לא יבנה בית המקדש! כולנו יהודים,אז שכל אחד יישב בפינה שלו ויעשה את עבודת השם שלו... בישביל מה לקטרג?ועוד יהודים על יהודים?

כתר111

New member
מה את קופצת?

בסוף הם עוד יעשו הופעה בותיקן והכול בשם המסכנים והלא יודעים.

אמיתי 24

New member
הרי איך יתקיים ומלא הארץ דעה ?

עמ"י עש"ו את השם ? רק בזכות רבי נחמן ולך תדע למה הם קופצים ברחובות אבל אני יודע שזה מביא שמחה לאנשים ועל כן אין בזה פסול כמו שידוע אותה מעשה באליהו הנביא ורבי יהודה הנשיא
אז די לחכימה ברימיזה טוב אני הולך

לביא4

New member
"מה את קופצת"? למה ככה להגיב?

כתר חביב, אפשר לשמוע גם אותה ולראות שיש משהו בדבריה.

חוץ ניק

New member
בגלל נחמדים כמוך

נשרף בית כנסת בבני ברק. הגיע הזמן שהציבור שלנו יפסיק לקבל בהבנה כל משוגע שעושה דברים לשם שמים. היה משוגע כזה בבני ברק שהתחיל עם כתובות שהיה כותב על הקיר ונגמר בכך ששרף בית כנסת. והכל כך טען, לשם שמים כדי שנשים לא תלכנה בפאה נכרית. כן לא צריך לקבל כל משוגע שעושה שטויות, זה מזיק ועושה חילול ה'. מי שמבלה את זמנו בריקודים ברחובות הוא משוגע !!! חד וחלק! וזה בכלל לא נורא אם נאמר את זה בקול רם. אין לי בעיה עם אנשים שמוצאים את עבודת ה' שלהם בדרכים שונות משלי, אין לי גם בעיה עם אנשים שמוצאים דרך מקורית לבטא את היצירתיות שלהם גם בלי קשר לעבודת ה'. יש לי בעיה עם משוגעים שעושים דברים בשם ציבור שלם והציבור הזה ברוב סבלנותו מקבל אותם ולא מסוגל אפילו לומר עליהם ביקורת, וניזוק בשל כך.

אזמרה

New member
או קיי הבנתי...אני לא אומרת ולא מצ

מצדיקה אף פעולה מה שאני אומרת זה שלא צריך לחפש את החסרונות שבכל קבוצה זו היתה מטרת ההודעה שלי....

פראזניק

New member
ובגלל מטומטמים כמוך

נשרף פח אשפה בעכברא. (תסביר לי אולי מה הקשר בין מה שאמרה 'אזמרה' למה שכתבת אתה, בפרץ הצדקנות המפליא שלך...)

חוץ ניק

New member
אתה נחמד

רק חבל שהסובלנות שלך היא רק כלפי אלה שקופצים ברחובות והופכים את שם החסידות שאתה משתייך אליה לשם נרדף למשוגעים ולא כלפי מי שלא עשה לך כל רע.

צורי80

New member
יש לך אלטרנטיבה?

אם יש לך אלטרנטיבה לקרב כל כך הרבה יהודים לקב"ה אתה מוזמן לבצע אותה כל עוד שאין לך ואתה (תקן אותי אם אני טועה) מסתגר במגדל השן שלך ומסתפק בכך שהילדים שלך והנכדים שלך יהיו קרובים לקב"ה ילמדו תורה ישמרו מצוות וכו' וכו' כאשר מסביבך יש כל כך הרבה יהודים תועים תוהים וטועים שמחפשים מישהו שיראה להם את הדרך אז תן לחסידי ברסלב לעשות את העבודה בשבילך בשבילי ובשביל כל עם ישראל

ישראל981

New member
הריקוד מוכר

מישהו התקרב לדת בגלל הריקוד... הכל תעשיה של כסף, הספרים הקלטות, הפתק הקדוש... אפילו את הכיפה הם מוכרים ב- 20 שקל.. זה "נח"מד עושים שמח למי איכפת.

צורי80

New member
קנאה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם אתה חושב שהריקודים שלהם והשמחה שלהם היא לא אחת הסיבות המובהקות להשפעה שלהם אז אתה כנראה לא מכיר אנשים שהתקרבו בזכותם לגבי תעשית כסף אני לא נתקלתי ואני בטוח שגם אם יש ניתן למצוא את התופעה הזאת בצורה הרבה יותר חמורה בהרבה מקומות אחרים לא חסידות ברסלב היא המקום להתלונן וסתם כך אני די משוכנע שזה שאנשים תוקפים אותם נובע מתוך קנאה מעולם לא בדקתי את הנתונים אבל שמעתי שלפני כחמישים שנה היו בארץ כ120 חסידי ברסלב ותראו איפה הם היום. כל זה נובע מכך שהם מסתכלים גם לצדדים, אותה איכפתיות קיימת גם אצל חב"ד. לא צריך לקנאות בכוח שהם צברו אלא לחכות אותם ולעולם לא מאוחר,כבר נאמר "הלא אם תטיב שאת" יש לכם דרך אחרת מהם אז צאו החוצה ונסו לקרב יהודים בדרך שאתם מאמינים בסופו של דבר מה שחשוב זה שכולם ישמרו מצוות ויהיו אנשים טובים כך או אחרת

חוץ ניק

New member
חס ושלום

אין לי דבר נגד חסידות ברסלב, היא אחת החסידויות העמוקות ביותר. אני רק לא חושב שאלה שרוקדים ברחובות מיצגים את העמקות הזאת או מקרבים אליה מישהו. אני בהחלט לא מתעלם מכל היהודם הטועים שסביבי, ואני משתדל מאד לקרב יהודים, אני לא חושב שהדרך היא לרקוד ברחובות. ואם כבר אתה שואל, אני נדרש פעמים רבות להסביר לכל מיני אנשים שמזלזלים ביהדות בגלל שמה שהם רואים מהיהדות זה כל מיני תימהונים.

חוץ ניק

New member
אתה נחמד

רק חבל שהסובלנות שלך היא רק כלפי אלה שקופצים ברחובות והופכים את שם החסידות שאתה משתייך אליה לשם נרדף למשוגעים ולא כלפי מי שלא עשה לך כל רע.

למעלה