חרדים בארון.

HeavenDusk

New member
חרדים בארון.

כחרדי לשעבר הכרתי לא מעט אנשים בעלי התלבטות עמוקה וכואבת בנושא המיניות שלהם, לצערי אף גוף לא סייע להם ואף קברניטי העדה החמירו את מצבם בכך שלא נתנו לאותם בחורים את הלגיטימציה לבחון את מבנה הנפש שלהם. בכך, לא רק שהסבו נזק בלתי הפיך אלא יצרו אנטגוניזם עצמי שפותח לאחר מכן להרס עצמי. מעין מנגנון "השמדה עצמית". חבל, כל כך חבל לי עליהם. בחורים מוצלחים יפים, שנונים, מצחיקים, מלאי חן וחיות. הפכו להיות זומבים, התחתנו עם פנים נפולות, היום חלקם עם 3-4 ילדים, חסרי צבע בפנים. פשוט כואב הלב.

יודיX3

New member
הם מנחמים עצמם שאלוהים בוחן אותם

ויקבלו בסוף פרס ניחומים גדול. תודה לאל שיצאתי מהארון.

או שהם עושים את זה בלית ברירה

אולי הם פוחדים שהחברה החרדית תקיא אותם, ורק שם הם רוצים להיות שייכים. לכן הם בולעים את הצפרדע הזו בשקט, למרות שהם ממש לא רוצים. צריך הרבה אומץ כדי לקום ולעזוב את החברה שבה גדלת, ורק אותה אתה מכיר, ואני עדין לא מדבר על אימוץ אורח חיים שונה בתכלית. לא לכל אחד יש את זה. שמעתי על לא מעט בחורים חרדים מהישיבות הטובות ביותר ששוכבים עם גברים בשושו, אבל אח"כ מתחתנים כמו כולם.

HeavenDusk

New member
זאת בדיוק התופעה שאני מדבר עליה.

הם מייצרים נפשות חולות בתוך חברה חולה. איזה טוב צומח מזה?, איך הילדים שלהם גדלים כשהם חשים שאבא שלהם מתוסכל ולא סובל את החסידה השמנה והלא מטופחת שהתחתנה איתו?

פשוט מאד

גם הם לא סובלים את החסידה השמנה שהם מתחתנים איתה.
ועכשיו ברצינות, אתה צודק. אחת הבעיות בציבור החרדי בישראל היא שיש נטיה להעדיף את טובת החברה כפי שהם רואים אותה על פני טובת הפרט. ואם הפרט צריך לסבול כדי שהחברה תשאר כמו שהיא, אז כך יהיה. כשהקונפציה הזו תשבר, אם זה יקרה אי פעם, אני מאמין שפתרון לבעיה הזו יבוא מיד לאחר מכן.

למעלה