חרדות

חרדות

היי.. אני דיי חדשה בעניין וקצת אפילו דיי הרבה בחששות בשנתיים האחרונות עברתי שתי הפלות טבעיות. לאחר בירור ובדיקות מעיקות התברר שאין שום בעיה לא אצל בעלי ולא אצלי. אז החלטנו להכנס לשוונג ולעשות פרוייקט הריון.. מאוד ונורא נחמדים במרפאה ומנסים לענות על השאלות אבל נראה לי שאף אחד לא באמת יודע מה קורה.. עוד יומיים יש לי הזרעה בפעם הראשונה ולא יודעת מה קורה אחרי לנוח/לעבוד כרגיל מה מותר/אסור לעשות זה כואב/לא נעים או שלא מרגישים מה זה בכלל אומר שיש לי 15 זקיקים באולטרסאונד?? זה נורמאלי שאני עצבנית/בא לבכות/ שונאת את כולם כולל את בעלי המדהים ולא בא לי לדבר.. אולי מי שעבר את זה יוכל להסביר לי כבר אמרתי שנורא מבולבל לי ורע לי?? בנוסף לכל אתמול חברה שלי ילדה ושתינו נכנסנו להריון בהפרש של שבוע (רק שאני הפלתי בחודש שלישי).. מותר לי לקנא??אוף מרגישה שאני אדם רע סורי על הבלבול אני

אחרי הזרעה ראשונה

עברתי הזרעה ראשונה לפני שבוע אז אני יכולה רק לספר לך מה אני יודעת, וזה לא הרבה. אני יודעתשאחרי ההזרעה אפשר לעשות הכל. אני למשל חזרתי לעבודה והלכתי לחדר כושר בערב. זה לא כואב בכלל. זה בעצם כמו בדיקה גניקולוגית ואפילו פחות זה לוקח ממש דקה. הלא נעים היחיד זה כשהרופא והאחות יוצאים מהחדר ואת נשארת לבדך עם הבעלול ורגליים פתוחות. את צריכה להישאר ככה למשך 2-3 דקות. אני נשארתי 5 כי הבעלול מקפיד... לגבי ה-15 זקיקים, אני חושבת שזה תלוי בגודל שלהם. לי לא היו שום תופעות רגשיות אח"כ אבל אני מניחה שזה לגמרי הגיוני ויעידו פה על כך בנות אחרות... מותר לך לקנא, זה טבעי. אני במצבי משתדלת פשוט לא להתקרב לנשים בהריון... בכל מקרה שיהיה לך המון המון בהצלחה!

תודה

תודה. מנסה לנשום ולהרגע. כרגע אני חצי שעה לפני זריקה ראשונה.. אוף לא נרגעת.. אבל שוב תודה.

איזו זריקה?

לא ידעתי שיומיים לפני כן מזריקים... אני הזרקתי גונל F במשך 17 יום וזה כאב, אבל צרחתי הכי חזק שיכולתי (השכנים בטח חושבים שאני מוכה) ויום לפני כן הלכתי לאחות כדי לקבל זריקת כוריגון. תחזיקי מעמד!

הזריקה

שתי אמפולות של כוריגון5000 ֿ משהו כזה סופרת את הדק' אמא שלי או חברה שלה (שתיהן אחיות) יזריקו לי עוד לא החלטתי מי תהיה הנבחרת.. נורא בא לי להבריז מתחילה לאבד את היכולת לנשום ושלחתי את החצי השני לעשות כושר... ובא לי לבכות..

chompi1

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל, שיהיה המון בהצלחה בהזרעה. זה באמת לא נורא. מגיעים לרופא עם הזרע המושבח והוא מזריק אותו לרחם, כמו בדיקה גיניקולוגית. תנסי לנשום ולהרפות את השרירים, כי אם הגוף רפוי אז זה לא כואב. אחרי ההזרעה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד. אפשר לחזור לעבודה (למרות שאני העדפתי לקחת חופש, סתם בשביל הכיף), אבל כדאי לא להתאמץ מדי (לא להרים דברים כבדים וכד'). 15 זקיקים זה הרבה. האם כולם בשלים? מה הגודל שלהם? בהזרעות לא רוצים בדר"כ להגיע לכזו כמות של זקיקים בשלים, כדי להמנע מהריון מרובה עוברים. השאלה היא כמה באמת לפני הביוץ, כי יכולים להיות הרבה אבל קטנים, ואז אין בעיה (ובעצם מה שאת צריכה, זה זקיק אחד טוב שיעשה את העבודה). סה"כ התהליך לא מסובך, ואני מאחלת לך שזו תהיה ההזרעה הראשונה והאחרונה שלך. לגבי התחושות שלך כלפי החברה שלך, הם לגמרי הגיוניות. גם אני בהתחלה הרגשתי רע עם עצמי, וחשבתי שאני אדם רע שלא יכול לשמוח עם החברים שלו. אבל, זה לא שאנחנו לא שמחות. אנחנו שמחות בשבילם, אבל מקנאות בגלל החוסר שלנו, וזה לגיטימי. אל תכעסי על עצמך. תרגישי טוב, והרבה בהצלחה

תולו

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש - סליחה מראש

קטע לא נורמאלי לחלוטין: ביום העשירי למחזור ביקרתי אצל הרופא שאמר שהחודש יש לי זקיק מוביל (13) בשחלה ימנית. שמחתי מאד לשמוע זאת, שכן בשלושת החודשים האחרונים בייצתי בצד שמאל, שהוא לא ממש הצד החזק שלי (למרות שאני שמאלית, השחלות לא ממש מתיישרות לזה). והיום, הגיע לו הביוץ ברוב כבוד והדר (הפרשות וכאלה), אממה, ה"תחושות" , כמו שאני קוראת להם - לחץ בבטן וכאלה, היו בצד שמאל !!!!!!!!!! וממשיכות להיות בצד שמאל. מה פה קורה פה ?! יכול להיות שהרופא טעה ? יכול להיות שלא הבנתי אותו ? אני בלי הורמונים לחלוטין (זקיק אחד בלבד). יכול להיות שבייצתי בזקיק קטנטן ?

מחפשת אור יקרה,

עכשיו מתייאשים????????????? אני יכולה לספר לך שבהזרעה הראשונה נקלטתי ונכנסתי להריון!!!! גם לי היו כמה וכמה זקיקים, שגרמו להריון של שלישייה (שלא החזיק מעמד בגלל בעיות אחרות)ץ. אז תנשמי עמוק, תשני טוב בלילה, תעברי את ההזרעה בקלילות ובחן, תחזרי לענינייך בלי שום בעיה, ואינשאללה תבשרי לנו בשורות טובות!!!!!

../images/Emo24.gif

היי היי.. תודה על התגובות שקצת הורידו מתח...(לאיזה 5-10 דק) חזרתי מקודם מהזריקה הראשונה-- ואמן האחרונה -ולא היה נורא בתור שונאת מחטים ופחדנית אמיתית יכולה להגיד שרדתי... היום יום ג'.. יום ה' 8:00 מתייצבת לעשות תינוק.. פחות מ-48 שעות שאלה?? מה קורה אחרי?? ממשיכים לקחת כדורים?? אולטרסאונד??? מתי יודעים אם ואיך??

עוד פחות מ-24 שעות

מחר מתייצבת .. בעצם מתייצבים הבעל, אני והזקיקים(וזרע כמובן) לעשות ילד ב8 בבוקר.. פחות מ-24 שעות.. סופרת דקות.. שניות. מחוג לא זז הזרעה ראשונה ואמן אחרונה....מישהי יודעת אחרי כמה זמן יודעים האם כן/לא/אולי???? והאם כאבי בטן בצד השמאלי אחרי הכוריגן זה נורמאלי?? טוב בקשות אחרונות לאלהים.. לרופאים ולמי שאפשר(יש לכן הצעות את מי פספסתי בדרך??) טוב עברו עוד 7 דקות לפחות יאללה שיעבור הזמן

פריצית

New member
כן|הרבה הצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיעבור לך מהר ועוד שבועיים לתשובה החיובית.... ב ה צ ל ח ה

d2b2

New member
8 בבקר , שעה מצויינת לעשות ילד מדהי

ם מלא מלא בהצלחות !!! מחזיקה גם את כל האצבעות .

בבוצי

New member
בהצלחה ענקית../images/Emo24.gif

מאחלת לך שזה יהיה הטיפול הראשון והאחרון שלך, ופתיחת הודעת בטא יפה בעוד שבועיים.

למעלה