חרדות: צילום רחם ראשון לפני כשנתיים וחצי- תקין

mlk123456

New member
חרדות: צילום רחם ראשון לפני כשנתיים וחצי- תקין

עברתי הריון, גרידה, היסטרו ניתוחית ואחריה היסטרו אבחנתית- תקין. לפני כחודשיים עשיתי היסטרו אבחנתית נוספת - מחיצה 30% וצילום רחם חדש- רחם קשתי עם מקומות מסוימים בהם החומר מחלחל - ייתכן אדנומיוזיס. מיותר לציין שמאז הגרידה שום החזרה לא נקלטה. הרופא החדש לשם שינוי (מהרופא הקודם!!) הסתכל על צילום הרחם ודי הלחיץ אותי. מה צמח לי שם פתאום?? הייתכן שהמחיצה שצצה לה היא בעצם רקמת צלקת?? היה לי רחם ככ יפה ועכשיו אני מרגישה פגומה ולא מפסיקה לבכות

mlk123456

New member
מקפיצה - צילום רחם ישן לעומת חדש ומחיצה שצצה - הצילו!!!

טוליתי

New member
חדל דאגה!

מצאו לך את הסיבה לאי היקלטות וכנראה גם להפלה. כשמוצאים סיבה, אז הדרך לאושר מתקצרת.
מחיצה זה נהדר! נשים רבות כאן נקלטו מייד לאחר הסרת המחיצה. מדובר בניתוח שלרוב פשוט. משתחררים באותו היום הבייתה. הוא נעשה בגישה נרתיקית. בקיצור, אחרי הניתוח יהיה לתינוק שלך מקום ראוי לגדול בו
.
אם תערכי חיפוש בפורום על המושג "מחיצה", תראי שלא מדובר בתופעה מאוד נדירה, ושלאחריה לרוב מגיע אושר גדול. בקרוב אצלך, אמן!

mlk123456

New member
ההפלה שלי קרתה מסיבות אחרות... מה שמדאיג זה שבהתחלה הכל היה

פיקס, אף אחד לא אמר לי כלום על מחיצה ובטח לא על אדנומיוזיס. פתאום אחרי שנה וחצי בטיפולים צצו הדברים האלה. זה מלחיץ ממש. פעם ראשונה שרופא אומר לי שהוא לא אוהב מה שהוא רואה. המחשבות הכי שחורות מטיילות לי בראש. במיוחד שהוא אומר שכל ההחזרות שעשיתי היו למעשה לחינם (פה נשבר לי הלב לרסיסים). עשינו הפסקה של חודשיים בטיפולים ולא בא לי שוב הפסקה כזו. הייתי בשיא המרץ ושיא האופטימיות ועשיתי על עצמי עבודה. בבת אחת חזרתי לשבר של אחרי ההפלה. לא מספיק ההפלה וסיבוכיה, מסתבר שעוד לא סיימתי איתם??? רוסקתי

טוליתי

New member

מחבקת אותך
. זה באמת קשה לשמוע מרופא דברים כאלה. מכירה מקרוב את התחושה שאחרי מפלה כל כך חזקה מדיעה עוד אחת, ששוברת אותך
. הפסקות זה קשה. ה-DOING מציל אותנו... אבל לא בטוח שתהיה הפסקה...
אני רק יכולה לנסות לעודד ולומר לך שהיו כאן מספיק הריונות עם מחיצה וגם עם אדנומיוזיס.

צומבה1

New member
גם אצלי היה צילום רחם תקין בעבר והופיעה מחיצה חדשה!

עברתי הריון ולידה עם מחיצה כשלא ידעתי על קיומה. צילום רחם בעבר ( אצל טוגנדרייך המומחה) לא הראה כלום , אומנם היתי עם צירים משבוע 18 וילדתי שבוע 38 ( עכשיו ברור למה..)אבל אף אחד, גם לא בניתוח הקיסרי דיבר על מחיצה. בשלב מסויים בטיפולים לאחר הלידה עשיתי הסטרוסקופיה אבחנתית ולתדהמת כולם התגלתה המחיצה החלקית . מחיצה לא צומחת פתאום. היא היתה לך שם קודם רק משום מה פספסו אותה בבדיקה הקודמת. לא כל מחיצה היא בעייתית ויש להסיר אותה. אצלי גם אמרו שיתכן שזה לא מה שמפריע אבל אני לא רציתי לקחת צ'אנס ועשיתי ניתוח להסרתה. מאז נקלטו 2 הריונות שלצערי לא התפתחו... הגיוני שבשל גילי הקשיש (43..) ולא בשל המחיצה לשעבר... יכול להיות שהממצא לא כזה חמור . עובדה שעברת הריון עם מחיצה כזו. מציעה להתייעץ עם עוד רופא מומחה בתחום ..... בהצלחה

temp1233

New member
איקקלומין לגבר

הי,
&nbsp
טופלתי אצל ד"ר עופר גונן - לבעלי היו בערך אותם נתונים והוא קיבל חצי כדור איקקלומין פעם ביומיים במשך מספר חודשים וספירת זרע השתפרה פלאים. בזכות הטיפול הזה נכנסתי להריון הראשון שלי ונולדה בתי.
&nbsp
לאחר שנתיים חזרנו לטיפולים והוא קיבל שוב איקקלומין אבל זה כבר לא השפיע ועברנו ל-IVF.
&nbsp
בהצלחה!

shubiduby

New member
תודה

נראה לי שכתבת בפוסט הלא נכון אבל תודה בכל זאת.
&nbsp
אפשר לדעת כמה זמן זה לקח? ומה היה השיפור?
&nbsp
בהצלחה עם ה ivf אם את עדיין עושה.
&nbsp
שוב תודה!

למעלה