חרדון טרוריסט

איליוס

New member
חרדון טרוריסט

יש לי חרדון בן חודשיים כבר כמעט שבוע ואני עדיין נתקלת בבעיות להאכיל אותו כשהכנסתי אותו בפעם ה1 לכלי מפלסטיק יחד עם הצרצרים הוא אכל מצוין וזהו מאז הוא לא מוכן לאכול כך הוא נלחץ ומשתולל אני שמה לו כמה צרצרים בכלי שהוא יכול להיכנס אליו והוא מתעלם מהם אני נותנת לו כמה חופשי בגיגית ועדיין הוא מתעלם מה עוד אפשר לעשות? תודה

אולי לגוון באוכל

תחכה שמישהו בפורום יגיד לך במה לנסות להאכיל אותו כמה זמן כבר הוא לא אכל?

כמה סיבות שעולות לי בראש לסירוב

הצעת ההגשה שלך. 1) העברת החרדון לכלי חדש מלחיצה אותו כפי שציינת ולכן הוא מסרב לאכול. פיתרון: לא להעביר אותו לכלי אחר. להציע את המזון רק בתוך הטרריום. 2) לפני הגשת המזון את מחזיקה אותו ביד דבר שמלחיץ אותו. כמה שעות לפני שמכניסים מזון לטרריום (בצורה שיהיה בולט לעיני הדרקון) לא מוציאים אותו ולא מתעסקים איתו בשום צורה. 3) משום מה הוא מעדיף מזון. פיתרון: להציע זחלים של חיפושיות קמח. 4) הטמ"פ בטרריום אינה מתאימה ולכן הוא מסרב לאכול. פיתרון: יצירת נקודה חמה (רצוי על ידי מנורה) שתיתן לדרקון אפשרות לחמם את גופו לטמ"פ של 35-40 מעלות. כמובן שיש להציע באותו הזמן אזור קריר יותר בטרריום שבו הטמ"פ לא תעלה על 28 מעלות. 5) הדרקון שלך סובל מבעיה רפואית ולכן הוא מסרב לאכול. פיתרון: לקחת אותו לוטרינר שמבין בזוחלים לצורך בדיקה ואיבחון. בהצלחה לשניכם.

למעלה