חרדה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חרדה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם ב5 ביוני 2004, 14:37 הפחד משתלט עלי ואין לי אויר זה מצב של חוסר אונים כדור אחד לא עוזר לקחתי עוד אחד,,, לא מרגישה טוב אין שינוי הכל בוער שורף לי בלב אני פוחדת לא רוצה להזכר ימים קשים אבל המחשבות חודרות בי חזק כאילו מתוך כוח רצון שלהן. ושוב אני פוחדת גם פוחדת ליפול לשתיה דיי, כבר אין אלכוהול כבר 5 ימים בלי אלכוהול מצפה לי דרך קשה וארוכה איך הדרדרתי שלא להאמין נהיתי אלכוהליסטית עכשיו זמן התשלום לגמול את עצמי , כי כסף לטיפול אין לי אני שבורה מהחיים בגלל החרדות שלי אני פוחדת לספר לאמא אני פוחדת לצאת מהחדר אלוהים תן לי כוח להמשיך עוד קצת לא רוצה למות אני פוחדת מהמוות נורא אני אוהבת את החיים אני לא רוצה לסבול אוףף אני רק רוצה לישון ולא מצליחה קופצת מהמיטה בפחד של אימה של חוסר נשימה לוקחת ונטולין אבל בכלל אין לי אסטמה הרופאה אמרה שזה הכל פסיכולוגי שהפחד משתלט עלי אין לי אויר אוי צא ממני פחד צא יש לי מספיק בעיות בחיים רק אתה "חסר" לי !!! 5.6.04 שבת ,14:36 - רגעים קשים מאד שאין לתארן במילים ולא בכתב פחד אימה פחד מהכל אני אחוזת פחד מוות!

שביק

New member
אלין שלי היקרה, אני שולחת לך../images/Emo24.gif

גדול ורוצה לחזק אותך. קודם כל כ ל ה כ ב ו ד!!! על ההחלטה הנבונה והנכונה להפסיק עם השתייה שהיא הרסנית, ואת אוהבת את החיים. בואי אתן לך תרגיל קטן ופשוט לקבלת כח באופן הכי טבעי ופשוט. אפשר בישיבה. שבי על כיסא, גב זקוף, טוסיק עד סוף הכסא. היידים פשוטות מעט לפנים כשהן מונחות על הברכיים, כף היד (החלק הפנימי) כלפי מעלה. כלומר גב היד מונחת על הברכיים, עצמי עיניים, ודמייני שאת מקבלת כוח מהשמש מצד שמאל של גופך, הכח עובר דרך כל גופך עד אשר הוא מגיע לצד הימני. עשי זאת במשך כמה דקות ואפשר כמה פעמים ביום שאת רוצה. אני נעזרתי בשיטה טבעית זאת בתקופות האפלות של חיי. זה עזר לי מאד. הרגשתי כיצד כוח חדש חודר לגופי, כמו זרמים נעימים. תנסי יקירתי. וחוץ מזה כל כך שמחתי לראות אותך זוהרת ויפה ומקסימה. ושוב אני שולחת חיבוק גדול ונישוק גדול שיחזקו אותך עם אנרגיה חיובית ממני אלייך. אוהבת אותך ומעריכה אותך מאד. שביק

אלין ../images/Emo39.gif

אני שמחה לראות שכתבת "היה" בלשון עבר. מבינה שכבר יותר טוב. הקסמת אותי אתמול עם החום והאהבה שהרעפת סביב... שולחת לך חיבוק ענק...

o g

New member
יקירה-לא ענית למסרים אבל אני רואה

שאת מרגישה קצת יותר טוב אז שיהיה שבוע טוב
אורית

למעלה