חרדה מסקס?

deedee24

New member
חרדה מסקס?

היי! אני נשואה קצת מעל משנה, לפני שנה עברתי הפלה, הייתי בדכאון מספר חודשים, ואני לא יודעת אם יש קשר לכך, אבל אני חרדה מאז כל פעם שבעלי מנסה לשכב איתי. אני מנסה למצוא תירוצים למה לא נשכב, התחילו לי בעיות עור שמעולם לא היו לי, דלקות נוראיות ששורפות לי, שהרופאים אומרים שלא קיימות, אך אני מרגישה אותן. זה מאוד מתסכל, וגורר לריבים נוראיים. עכשיו אני מרגישה שסקס הפך למעמסה בשבילי. כמו שיעורי בית בנושא שאני שונאת, ויותר. אני לא נהנית מסקס, אני לא רוצה את זה בכלל, אני לא חושבת על זה.. מה לא בסדר איתי..? אני מרגישה לא מאושרת כל פעם שנושא הסקס עולה. הוא לא מבין אותי ורק מבין שהוא צריך סקס כל יום.. האם הפסקתי להימשך אליו? לאהוב אותו? האם זה משו שלא יכול להשתנות בחזרה?

deedee24

New member
לא ניסיתי..

דיברתי על זה עם אחרים. אבל רק כדי לדבר על זה..

הפלה היא ארוע

מאוד לא קל ומשפיעה לא רק עליך ועל הגוף שלך אלא גם על הזוגיות.

אני מטפלת ברפואה משלימה ולא פסיכולוגית-
אבל ברור לי שמה שאת חווה (חרדה, חוסר חשק לקיים יחסי מין ורגישות כמו פריחה בעור) קשורים ישירות להפלה ולדיכאון.
ממליצה לך לגשת לטיפול מקצועי אצל פסיכולוג אשר מתמחה בחרדה (עדיפות למישהו שעושה CBT) שיוכל לתת לך מענה מהיר יחסית וממוקד למה שאת צריכה.

ההפלה היתה יזומה או מלאכותית?

ואם היתה יזומה, על איזה רקע? הריון לא רצוי? לא תקין?

האם את רוצה/מנסה להרות?

יתכן שאת נתונה בלחץ רב בנושא הפיריון וזה משפיע לך על כל התחומים, ובפרט על היחס של ליחס ימין. אם זה האישו, הייתי לוקחת זמן על הנושא ומנסה אמצעי מניעה לתקופה.

deedee24

New member
ההפלה הייתה יזומה

וההחלטה הייתה משותפת.. אנחנו לא מנסים להרות עדיין שוב

והאם הנושא הזה מעיב/טעון?

האם את סומכת על אמצעי המניעה שלך?

יש לך פחד מהריון/לידה/הורות?

האם הנושא טעון אצלך/אצלכם או שפיספסתי בגדול?

זה לא לפורום

התופעות שאת מתארת את מורכבות ולא הייתיי מתבסס על הצעות\עצות של אנשים שאת לא מכירה ואינם מקצועיים. לדעתי את צריכה יעוץ מקצועי או כמינימום ,תשאלי את שאלתך בפורום מומחים לפסיכולוגיה

למעלה