חרדה חברתית

חרדה חברתית

יש לי בעיה כבר שנים מחרדה חברתית, מאבד עשתונות מחוסר בטחון מוחלטת לעמוד מול אנשים, לחץ אדיר מלחשוב על הכרויות חברתיות. אני רוצה חברים, חסר לי אהבה, אני רוצה לאהוב ולהיות נאהב, אך אני לא מצליח להגיע לזה כתוצאה מהבעיה שלי. אני מנסה תמיד להחליף, לא מסוגל להיות במקום אחד, כל עבודה אני עוזב תוך שבועיים מהלחץ להיות עם אנשים, אני כל הזמן נודד ממקום למקום, למשל אני בחיים לא יקנה אוכל במקום אחד יותר מ-5 פעמים כי אז אני מרגיש צורך ליצור קשר עם המוכר לדבר איתו וכאלה, ומזה אני מאד נלחץ: איך לדבר, מתי לחייך וכאלה, וכך אני חי את החיים שלי. דייי! נמאסססס! אני רוצה חברים קבועים וחיים מסודרים, מה יכול לעזור לי? מה?

גרא.

New member
עדיין מחפש חיים,ממכתבך אפשר לחוש

בצורה בלתי אמצעית את המצוקה הנפשית הרבה שלך.,.יתכן מאד עקב חרדה חברתית,יתכן שזו רק אחת הסיבות..כדי שאוכל לייעץ לך טוב יותר, כנס תחילה לאתר החרדה החברתית בפתיח לפורום..עבור על הכתוב בו, ובעיקר, יש שם מבן ליבוביץ, מבחן עצמי להערכת רמת החרדה החברתית..ענה עליו, וחזור אלי.

גרא.

New member
חרדה חברתית, ניתנת לטפול תרופתי

אבל גם פסיכולוגי, בדרך כלל קבוצתי.לקבי הטיפול התרופתי, הוא חייב להעשות דרך פסיכיאטר,שתוכל להגיע אליו בכל קופ:ח או באופן פרטי.לגבי קבוצה, אני מוכן לנסות לחפש אם והיכן נפתחת כזו..כמובן, תלוי באזור מגורך.

מצאתם את השם לבעיה שלי

אתמול השארתי בעיה (שעליה אף אחד עדיין לא ענה) על זה שאני לא יודע מה להגיד כי אני תמיד מרגיש מבולבל, מה עליי לעשות וכו´.. אז קראתי לזה בלבול ועייפות. קראתי את שלך, זה נשמע כו דברים שקרו לי וקורים לי, עשיתי את המבחן, 91.. חרדה קשה . אז אני מצטרף לשאלה, איך מתמודדים, מטפלים ומשתחררים מהבעיה הזו?

אני המום לראות מזדהים

אכן גם אצלי זה מתבטא בבלבול ועייפות למה אני כל הזמן עייף? (בעיקר עם אנשים)

למעלה