חרא

BelaMirela

New member
כל מי שמזלזל בגביע הטוטו אינו ראוי לשחק. אם המזלזל הוא אוהד

אז הוא מותר על תואר מראש , ואני איני מאלה : אני ראש תובעי גביע הטוטו בבית"ר ירושלים. 2 גביעי הטוטו שזכתה בהם בית"ר ירושלים ב 23.12.1997 וב 26.1.2010 רשומים על שמי. אם ישאלו אותי "מה תרמת לבית"ר ירושלים:?" אענה : 2 גביעי טוטו. גביע הטוטו שוה בעיני לזכיה בגביע הבין יבשתי , שלברצלונה יש 2 כמוהו.
אם שחקנים באים לשחק ואולי לא אכפת להם מהתוצאה אז מה הפלא שההפסד המסריח נקבע כבר במחצית הראשונה ...
חוץ מזה : מעולם לא קרה בכדורגל הישראלי , שקבוצה לקחה אליפות המדינה , גביע המדינה וגביע הטוטו בעונה אחת , כל קבוצה רצינית חולמת על השג שכזה , מי שמותר מראש , שתואר לא חשוב לו , גם אינו ראוי לא לתואר וגם לא לשחק כדורגל. הוא אינו רציני.
בנוסף : לכל ידוע שאין הוקוס פוקוס בכדורגל : לא נתן לזלזל במשחק אחד , להפסיד סתם כך , ואחר כך לבוא למשחק אחר ש"חשוב יותר מקודמו" ואז פתאום לנצח "כאילו שום דבר לא קרה". אחרי הפסד מסריח יש תמיד מה לתקן , ולא תמיד אפשר: אולי זלזלו בהפועל פתח תקוה והפסידו לה ובמשחק חר יפסידו שוב לקבוצה טובה ממנה , גם אם השחקנים יחשבו שהיא קבוצה שלא כדאי לזלזל בה...

shay100m

New member
צודק בכל מילה,אבל הקבוצה שיחקה טוב והגיעה למצבים ולא נראה לי

שמישהו בקבוצה כולל המאמן באמת מתייחס ברצינות שכזו לגביע הטוטו ולכן אין להתעצבן על התוצאה אלא אוליי על הגישה אבל זה עניין אחר כבר

series4u

New member
ספורטאי צריך לעלות למגרש כדי לנצח כל משחק. ולא משנה נגד מי

כשמדובר במשחק רישמי ראשון של קבוצה חדשה לגמרי, כשחצי הרכב לא שיחק - אפשר להבין ולא צריך לקחת ללב. צריך לקוות שהקבוצה תראה טוב יותר כשכל השחקנים יחזרו. יש לבית"ר פתיחת ליגה קטלנית.
&nbsp
כשמחליפים כמעט את כל הקבוצה, אין תחליף למשחקי אימון. עוד ועוד ועוד.
&nbsp
אני בטוח שגם הנציגות הישראליות עפו מהמפעלים האירופאים בגלל חוסר משחקי אימון רציניים לפני אותו משחק. לא יודע איך זה הסתדר מבחינת לו"ז, אבל כשהקבוצות מתקשות למצוא יריבות אימון ראויות, למה הן לא שיחקו בינם לבין עצמם? מיני טורניר של מכבי ת"א, ב"ש וק"ש. רק כדי לשחק ולתרגל הרכבים. זה בטח עדיף על משחק מול קבוצת חובבים מהליגה העשירית במקום בו הן מתאמנות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

shay100m

New member
תשמע, מכבי ת"א היתה עוברת את מריבור בלי מאמן

ובלי מסע הקניות האחרון. פשוט ההרכב של עונה שעברה היה צריך לפתוח, הקבוצה רצה מצויין. מה שלא שבור לא צריך לתקן.

series4u

New member
קבוצה צריכה לרוץ כמה שיותר ביחד

מכבי הגיעה למריבור כמעט בלי משחקי אימון רציניים. ורואים את זה על המשחק שלה.
&nbsp
לא אומר שצריך לתקן משהו שהוא לא שבור, אבל קבוצה צריכה לשחק כמה שיותר ביחד. אבל לדעתי, עוד כמה משחקי אימון נוספים של הקבוצות שמשתתפות במשחקים האירופאים, בינן לבין עצמן, היה עושה טוב לכולם.
&nbsp
זו בדיוק הבעיה של בית"ר בהכנה לליגה. כמעט בלי משחקי אימון. משחקי גביע הטוטו מבוטלים / נדחים. ועד שיש משחק - חצי הרכב לא משחק. ככה לא מגיעים מוכנים לליגה. במיוחד שהמשחקים הראשונים של הקבוצה הם די קשים, ופתיחה לא טובה תייצר כדור שלג שמי יודע איך הוא יתגלגל.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה