חרא שתן גייז חיפה

poohpooha

New member
חרא שתן גייז חיפה

בן 20 מחיפה מחפש מנוסים בחירבונים, השתנות ונודים. אמינים ונקיים ממחלות (כל השאר יכול להיות מלוכלך) מאזור חיפה והצפון או ממונעים שיכולים להגיע לחיפה כל סטייה אחרת למעט סאדו תתקבל בברכה (בני 28 ומטה -לא לפנות) פרטים ניתן להשאיר ב- [email protected]

די, מגעילים אל תהיו כאלו..

חוצמזה, למי אין ניסיון בחירבונים ונודים וכל זה? יש מישהו כזה? מילא בנות, אנייודעת שבנות לא מחרבנות ובטח שלא מפתחות ניסיון בנודים, אבל בנים? חבר'ה.. כולכם מתאימים לאיש הזה... בואו בהמוניכם. רק תזכרו, הכל חוץ מסאדו (ובאיזה פורום פירסמת את זה, טיפש?)

אייבורי

New member
יווווווווווווו מה יש לך ניסיון

בחירבונים או נודים כי אני שנים בעצם אפעם לא נסיתי. <אייב שמתאפק כבר שנים>

נימשון

New member
אחת השותפות של האקס שלי

נהגה לומר כי נשים מחרבנות גלידה בריח שושנים

אייבורי

New member
עירקי חרא

זה דורש פיקוח בינלאומי של ועדה לנשק השמדה המוני. <אייב שחושב שיש להשמיד את כל יבולי המנגו בעולם>

איכס. גלידה בריח שושנים. ../images/Emo5.gif

איזה רעיון מבחיל. בזמנו איזה ידיד הביא לי חבילה של גלידה מלבי, ולמרות כל אי הנעימות הכרוך בדבר, בסוף זרקנו הכל, כי זה היה פשוט בלתי אכיל. בעחס.

Master Eagle

New member
עד עכשיו נמנעתי מלהגיב לשם הזה

אבל זאת הגלידה היחידה שאני אוהב. במקרים יוצאים מן הכלל אני מסתפק בוניל בלבד, אבל כאמור עם פצפוצי שוקולד זה מה שאני אוהב....

למה להתאפק נשר?

האמת שגם אני מטורפת על וניל, אוהבת פצפוצי שוקולד אבל אוהבת גם גלידות בטעמי קפה משובחים.

אייבורי

New member
אני איש של שוקולד

אבל בתור ילד ונילה עם פוצפוצי שוקולד הייתה הגלידה החביבה עלי. היום מעדיף לדלות את הפוצפוצים מהוניל.

למעלה