חרא של מדינה!

אוף! באמת מעצבן!

בעיקר הקטע עם הלימודים שלא מצליחים... אבל לא הייתי קושר את זה עם המדינה, ואם בכל זאת הייתי רוצה לחשוב גלובאלי הייתי קושר את זה עם הטבע האנושי... איך שלא יהיה. לי, לעולם לא היה איזה שהוא קשר עם המדינה, אני בטוח שאם יבוא איזה "חוצניק ויתחיל לדבר רע על המדינה אמצא את עצמי מגונן עליה אבל בהחלט לא יותר מזה. וכן! אני חושב שצריך להשתדל להוציא מהמדינה כמה שאפשר רק כי לא תצליחי לעולם להוציא דבר שלא מגיע לך. (אלא אם כן בעבירות פליליות, כמו הצהרות על מסכנויות שאינם...) וכן, המדינה קורעת אותנו במיסים... פשוט קורעת תתחת, והם אמורים לחזור אליו התושבים, לדאוג שיחזור אליך "כל" מה שמגיע לך, זה קשה אבל נחוץ... כן, אני מאלה שמעיינים באותיות הקטנות של כל חשבון שמגיע, וכן אני מאלה שתמיד מחזירים להם (בשירות הלקוחות) 4 או 5 ש"ח... אבל אלוהימית!!! דיי!!! שימי זיין!!! מה הקשר למדינה??? למה להתייחס לצרותייך כ"בעיות" זה לא "בעייה" שצריך להילחם... ככה זה בני אדם... כל אחד חושב שמגיע לו! ואת לא יותר (לפחות בעניין הזה) מאשר כל אחד שחושב שמגיע לו! ובמקרה הזה ניצחת וקיבלת... בעניין של הלימודים... את פשוט לא קראת... בטח חתמת על סעיף שכולל זכות של המכללה לא לפתוח קורסים בהעדר תלמידים... גם שם את זכאית לקבל את כל הכסף שלך!!! אלא אם הם מבטיחים לתת את הקורס בתקופה הקרובה... את צריכה לבקש מהם את החוזה... לראות (ואם אין לך עצבים פשוט לשלוח לי אותו...
) ולראות מה מגיע לך... היית צריכה לעשות, כפי שאני עשיתי... לשלם בתשלומים... כך שברגע שמפסיקים הלימודים ותהיה הסיבה אשר תהיה... מפסיקים התשלומים... אבל לא נורא... קצת כאב ראש וגם במקרה הזה את יוצאת מנצחת... ואוף!!! למה לא התייעצת לפני כן! לא היית צריכה ללמוד במסגרת פרטית!!! היית יכולה ל"הוציא את זה מהמדינה" וזה מה שתעשי עכשיו... כך שבשורה התחתונה הרווחת מהקורסם שהתבטלו שאותם תקבלי בחינם... אלוהימית!!! אני מתגעגע!!! בי שבתאי

שבשב../images/Emo24.gif

כן שילמתי בתשלומים, וזה שאני הלכתי אליהם למכללה פרטית שאגב שמה "נאור" ובכיף אני אכפיש אותם זה בגלל שלא יכלתי ללכת למכללה רגילה בגלל העבודה בבקרים. ומהיום בעזרת העזר אני אתחיל לקרוא את כל האותיות הקטנות. אגב ביטלתי להם את הצ'קים העתידיים ככה שהצלתי חלק מהכסף ובנוסף אני עובדת אצל עו"ד ככה שעוזרים לי פה עם הבאלגן. נראה מה אפשר לעשות. העניין הוא לא איך להשיג את הכסף הענין הוא שאתה צריך להפעיל קשרים בכל מקום ולצעוק ולהתעצבן כדי לקבל משהו שמגיע לך חוקית. וזה אין בהרבה מקומות.

מצרך נחוץ: אורך רוח

קרה לי מקרה דומה, נרשמתי ללימודים במוסד כלשהו ואחרי המבוא לא נותרו די תלמידים בכדי לפתוח את הקורס. וכבר שלמתי כאלף ש"ח באמצעות חברת אשראי. במשך שנה הברוקרטיה חגגה עלי. (למרות שמטעם המוסד טענו שנתנו לחברת האשראי אישור להחזרת כספי) עד שהחלטתי לקחת תעניינים לידים. כתבתי לחברת האשראי מכתב תקיף מאד (שלא כהרגלי) וסיימתי אותו ב3 איומים 1- לשלוח העתקים מהמכתב לדרגים הבכירים בחברה ולתת פרסום רב למקרה. 2- לפתוח בהליכים משפטיים. 3- לנתק את יחסי הלקוח שלי עמם. במהלך הימים שאחרי מכתב זה אנשי חברת האשראי חיזרו אחרי (זה גבל בהטרדה) ותוך שבוע הכסף היה אצלי. אלהימית- Welcom to the real world אל תיראי ואל תחתי

avi972

New member
שאלה לכולם

בעקבות האלוהומית שבשמים.. אם הייתה לכם אפשרות ( דרכון זר / נשואים למישהו עם דרכון זר / אוהבי אוסטרליה ) האם הייתם בכ"ז חיים בארץ ? נ.ב. מעולם לא הצגתי את עצמי רשמית, אבל אני קורא בפורום הזה ( ומדי פעם גם כותב משהו קטן ) כבר כמה חודשים.

עלית על הנקודה...

יש לי דרכון זר, ו - כן, ברגע שאוכל אני מתחפפפפף מכאן, בכיף. זה שנים שאני סבור שאין שום סיבה להישאר כאן, לא ליהודי דתי ולא לחילוני. לדתי (או חרדי): יותר קל לקיים מצוות בחו"ל, פחות איסורים ופחות חששות (מצוות התלויות בארץ וכיו"ב), אין מחסור בקהילות חרדיות (ובוודאי דתיות) בחו"ל - במיוחד בריכוזים הגדולים, והרבה יותר קל לקיים אורח חיים חרדי שם, ללא הפאראנויה של רדיפה ע"י החילונים, קיצוץ תקציבים לישיבות, שרות (או התחמקות) מהצבא ועוד. למעט "ציונות" לדת"ל ו/או מצוות ישוב ארץ ישראל לחרדים, אין כל סיבה להיות כאן, לקטר ולהקיז דם ועצבים על הבירוקרטיה המופרעת של ה"מדינה" הזו. אגב, לדעת רוב הראשונים מצוות ישוב ארץ ישראל אינה נוהגת בזמן הזה, כל עוד בית המקדש בחורבנו, כך שגם עם זה אפשר להסתדר. הבעייה היחידה שיש היא לדתיים "לאומיים" (בדגש על הלאומיות) היא חיידק הציונות, למרות שגם להרבה מהם ברור שלא לילד הזה פיללו מנהיגיהם - אבות הציונות הדתית. חילוני צריך להצדיק את השארותו כאן ולא את אי עזיבתו. מי שיש לו הצדקה עניינית - אידיאולוגית יקום ויצביע... אלוהימית - את לא חותמת על זה ? <אני תמיד בעד חו"ל>

amiak

New member
יש לי אזרחות נוספת, אבל לא עוזבת!

את מה שרע, רק מי שנמצא פה יכול לשנות. לגור בחו"ל ולטחון על מה שרע בארץ - אני שונאת. להתנתק מהארץ - אני לא מסוגלת. אוהבת אותה, עם כל הבעיות. למרות כל הבעיות. חוצמזה - שבחו"ל לא יקבלו את החוצפה הישראלית שלי.

אני נותן שירות טוב

נשמה שלי. אני מבין אותך כל כך. רק שלשום נסעתי לירושלים לילדים שלי. השעה היתה 5:30 אחה"צ, פקקים בכל מקום ואני צריך להיות שם לכל היאוחר בשעה 7:00. אני שומע את דיווחי התנועה, יש עומס תנועה גם באיילון דרום וגם בכניסה לירושלים. אני מתקרב לרכבת צפון מכיוון ז'בוטינסקי, ושם לפני הפניה ימינה יש תור מהתחת, אולי 50 רכבים. אני יכול לעקוף ולהדחף, אבל כבר מזמן החלטתי שאני "חוצלארץ". אני יודע מצויין כמה חרא פה. אבל אני לא מתנהג ככה. אני גם אף פעם לא צופר בכביש. אני מחכה בתור כמו ילד טוב, ואני רואה מישהו נדחף. "בן זונה". ועוד אחד ועוד אחד. אבל, את יודעת מה. פתאום הבנתי, שרוב מוחלט של הנהגים, כן מחכים בסבלנות לתור שלהם. וזה נתן לי תקווה. אם נתנהג כמו החרדים, זה אומר שבעצם נכנענו לתרבות הנוראית שקיימת בארץ שלנו. אם נשתנה, אז לפחות אנחנו, נהיה שונים. ואנחנו באמת שונים. אני, בעבודה שלי, משתדל לתת ללקוחות שלי שירות של חוצלארץ. והחברים שלי, הם גם כאלו (תסתכלי על עצמך, כדוגמה) כך שרוב הזמן אני חי בבועה יותר נעימה. וכשאני הולך לביטוח לאומי אז אני אומר חרה וזין ומחכה שזה יעבור. משפטים. לא יעזור. כדי להגן על עצמך, את באמת צריכה ללמוד ולעשות רק מה שאת אוהבת, וכשאת פוגשת ב"ישראלי הגבר גבר" פשוט לכי ממנו. זו ההגנה. אבל, זו המדינה שלנו, וזה דבר גדול. אין לנו מקום אחר לחיות בו באמת ולהרגיש שייכים. אנחנו, אחרי הכל, יהודים. אולי ארצות הברית, אבל למי בא לאכול המבורגרים כל היום. LOVE מני

סנטימנט

New member
אותו כנ"ל...

גם אני משתדל תמיד לתת שירות כמו באמריקה; מחייך, מחזיר טלפונים, עוזר לפנים משורת הדין ועוד ועוד... זה התחיל כבר בצבא, שם עשיתי הרבה "דווקא" ונתתי שירות טוב (במחסומים, במשמרות בחמ"ל ועוד) בניגוד גמור לפקודות הצבא (תוך הפעלת שיקול דעת כמובן...). עם זאת, אני עדיין סבור שישראל זו מדינה חרא, 95% מהאנשים הם פסולת אנושית, הבירוקרטיה והשחיתות חוגגים, ו...שירות? מישהו יודע מה זה? בקיצור, א-מ-ר-י-ק-ה בקרוב בימינו אמן ואמן.

מני עד מתי???

אפשר לחשוב שאתה יותר טוב ממני. אפשר לחשוב שבילדותך לא עשית גרפעסים ארוכים עם קולות רקע. אפשר לחשוב שלא הדבקת את המסטיק, מתחת לכסא באוטובוס, כשאיש לא שם לב. אפשר לחשוב שבארוחה המשפחתית של החברים, לא לקחת את הקציצה המסריחה, שמת בתוך מפית ואמרת: "גברת כהן אני חייב להגיד לך שאת בשלנית מצטיינת"(בעעע טפו יאק בלאט) אפשר לחשוב שלא תפסת את איבר-מינך, ניסית לכוון ממטר לתוך-האסלה בלי לפגוע במושב. (לאחר מכן אמרת לכל הסובבים בקול מתפלא: "מי המנייק שתמיד מרטיב את המושב אני אפרק אותו בן-זונה" ולא זו בלבד אלא שקצבת את עונשו במיני יסורים נוראים הכוללים כריתת איברים ושריפת גוויות.) מני תתקרב אליי רגע... יותר קרוב...... קרוב...... בעעעעע!!!!!! נבהלת אה? פחחחחחחחח, גדול, אני גבר-גבר. חחחחחחחחחחחחחח בברכה, שר (בשכר) בלשכת השר וממונה על עניני עצמי. ישראלי גבר גבר. נ.ב. אפשר לחשוב שלא ניסית לחסל את סבא שלך עם גרזן.

תלמדי פסיכולוגיה

ותדעי איך להתנהג עם האנשים יהיה לך הרבה יותר קל להשיג דברים יש שיטות שאף בנאדם לא עומד בפניהם

ב נ י ק ו

New member
איך את אומרת את זה?

אם מדינת ישראל הצליחה להביא ולהוליד את אלוהימית בתחומיה מגיע לה צל"ש מה עוד היית מצפה ממנה? עוד אלוהימית בישראל והיינו נוושעים מכל הצרות....... ולענינינו אני חושב שאת מאוד צודקת מה שמרגיז עוד יותר שלאזרח הקטן שמים זיין (סליחה על הביטוי אבל אין ביטוי אחר) ואין מי שיסתכל עליו אם אני יתחיל לגולל כמה אנשים ובנקים וכדו' דפקו אותי בחיי והכל בגלל מה, בגלל שהם הגדולים ואני האזרח הקטן, לא אגמור עם זה. אם היה אצלי גנב בבית למי זה מעניין, ואם הגנב היה בבית של איזה בת של מליונרית שרצה לסחוט אותה, תוך יומיים תפסו את כל הכנופיה, ולמה כי הוריה שמו כסף למשטרה שיתפסו אותם, אז המשטרה וכל השירותים במדינה זה לעשירים ולפושעים ולמקורבים למלכות ולשלטון אז בשביל מה בכלל קיים משטרה אם אנשים משלמים להם שוחד בפרטיות כדי שישרתו אותם אישית..... וככה בכל דבר במדינה אם זה בקבלת היתרי בניה ורשיונות וכו' אז מי שמשלם בצד הביוקרטיה אצלו עובדת כמכונת שמן, ומי שאין לו את המליונים לשלם מחכה שנים ע"ג שנים לקבל איזה אישור. בכל מקרה אלוהימית הגדולה זהו סתם אכילות לב ולא יעזור כלום המון אנשים נקברו ושבקו חיים בגלל האכילות הלב האלו, ותאמיני אף אחד לא נתן ולא יתן את הדין על זה, אז חבל נמשיך לחיות במחשבה שהעולם גונגל אחד גדול ואנחנו חייבים בלית ברירה לחיות עם זה ולשחק את המשחק ביי

כולם כך

אתה בא לאיזה משרד ממשלתי, וצריך לחכות לפקידה שתסיים את שיחת הרכילות שלה. ואז בפעם הבאה, אתה כבר יותר חכם, מתקשר מראש, וקובע שעה, אז מה? אז לא יתנו לך לחכות? יתנו! כעבור יום או יומיים, אתה קובע עם חברים בבית קפה, זה כבר לא פקיד ממשלתי, זה החברים שלך, אז אתה בא בזמן, ונחשו מה? חצי שעה אתה מחכה סתם. שבוע אחרי זה, אתה קובע שוב, עם אותם חברים, אתה מתאמץ, מתרוצץ, מקדים כי הם חברים, אז מה? אז לא חיכית להם סתם? והם אפילו לא עובדי מדינה!!!! ולסיים בבדיחה, כי אי אפשר אחרת: כמה ילדים התווכחו אבא של מי הכי מהיר, אמר האחד, אבא שלי, יורה חץ ורץ למטרה עוד לפני שהחץ פוגע. אמר השני, אבא שלי, הוא עובד מדינה, כל יום הוא עובד עד חמש, בארהע הוא כבר בבית!

למעלה