חרא של טיול

MirkuSH

New member
חרא של טיול

קודם כל. מי שלא זוכר אותי. אני מירי שוחרת בכיתה י"ב בטכני ב"ש... יצאנו לטיול בתחילת השבוע.. לאילת לשלושה ימים. מה שהיה אמור להיות הטיול הכי טוב שלנו וכמובן האחרון. ממש לא כמו שציפינו. היום הראשון היה עוד בסדר, הינו במצפה התת ימי ובקניון האדום. אבל ביום השני לטיול לקחו אונו למסלול של 5 שעות במדבר בשיא החום.מיותר לציין שחלק מהתלמידים התייבשו וכמה אפילו לא הצליחו לסיים את המסלול. שהיה ברובו הליכה הליכה והליכה, לא היו כמעט הסברים, הפסקות לשתייה בלבד ולכמה דקות בלבד. חברה שלי כמעט איבדה את ההכרה במסלול הזה. היו המון עליו קשות וירידות תלולות, שבחלקן היו מעקות לתמיכה מברזל. מיותר לציין שהם היו לוהטים מהחום והבחירה שלנו הייתה או לשרוף את הידיים או לצנוח למטה כי לחזור לא היה כבר אפשר.יצאנו מתוסכלים עייפים וחבולים. ובדרך חזרה לבית קרתה לנו תאונת דרכים. שלושה אוטובוסים שלנו התנגשו אחד בשני. בכביש הערבה. פינו 76 תלמידים לבית החולים סורוקה בב"ש אבל נישארו רק משהו כמו 10 אנשים שנפגעו ממש... פגיעות קלות ד"א... הנהגים היו ערביים, לא שיש לי בעיה עם ערבים אני פשוט לא אוהבת שמסתכלים עליי כאילו שאני גוש בשר ועושים לי קולות לא מזוהים כשאני עוברת. אמרו לי שהם עישנו נרגילה לפני היציאה לדרך.... עכשיו תגידו לי אתם? זה ניראה לכם בסדר???

MirkuSH

New member
מה שהיה..

זה היה כביש דו סטרי... האוטובוס האחרון החליט שהוא רוצה לעקוף, הוא עקף, וראה שבאה מולו משאית... הוא מיד חתך חזרה ימינה, נכנס באוטובוס השני, שנכנס באוטובוס הראשון (מאיזה שהי סיבה הוא הנהג שלנו החליט שוהא רוצה לבלום בדיוק אז) ואז האוטובוס האחרון שוב נכנס באוטובוס האמצעי כי הוא המשיך לנסוע...

TheDarkWizard

New member
מירי

חחחחחחחחח אהבתי שציטטת בדיוק מה שאמרתי לך =] וכן, אני ראיתי במו עיני את הנגילה (ועוד יותר הרחתי)

MirkuSH

New member
מאמי

אין כמו עדות ממקור ראשון. הריי אתה זה מי שסיפרת לי את זה.. שכולם יידעו ! :)

pure_as_fire

New member
בתור שוחר לשעבר בב"ש

תעשו לי טובה, ותכתבו לי מה בקשי הגיב על זה..אני סתם סקרן לראות איך הוא יטאטא את זה הפעם. ותפרטו עוד דברים מסביב, של תגובת שאר המערכת, ההורים, אתם. אני רוצה לראות איך הנושא הזה ישפיע או לחילופין לא ישפיע. ואני מקווה, שהפעם ההיגיון ינצח את המערכת.

TheDarkWizard

New member
בקשי הבן @$#@

הוא מאשים את אחת הבנות שקמה לזרוק זבל בזמן הלא מתאים הנהג בלם, היא עפה ברחבי האוטובוס ודפקה ת'רגל, הנהג המזדיין צעק עליה... פתאום נכנסו בנו מאחורה ובקשי מקשיב לנהג?!! שהיא אשמה!??! הנהג לא צריך לעשן לפני הנסיעה!

MirkuSH

New member
כרגיל יטייחו את הכל

בגלל שהמערכת הזו דפוקה מהיסוד וזה באמת ככה. הטיול שלנו הטיול של הי"אניקים הוא אותו הטיול. ומה כולם אמרו לנו? הטיול "הכי טוב שהיה ואף אחד לא התלונן". בפועל גם הם התלוננו אבל טיטאו את זה מתחת לשטיח כמו שאומרים. זה מייאש כבר להתלונן הגד המערכת הזו כי אף אחד לא מקשיב לך שם. כולם חושבים שהם הכי צודקים. כשאתה פונה לדרגים גבוהיים יותר אתה נתקל באטימות רצחנית. אכפת להם רק מהתחת של עצמם. מעניין אם ההורים של אלו שנפגעו יעשו משו עם זה. או שיעדיפו לשבת בשקט ולשתוק.

nirze

New member
מי אמר שאסור לעשן?! ::/ זה לא עושה כלום...

ושמעתי על התאונה הזאת בחדשות אבל לא ממש הבנתי מה היה... ואין מה לעשות... ככה זה ה"טכני" - לא יודעים לנהל דברים בגרוש! ::/

ShadysSoldier

New member
../images/Emo45.gif

טיול חרא, והתאונה רק הראתה איזה התנהלות גרועה יש בטכני, היינו 4 שעות בשמש, עד שירדה החשכה באמצע שום מקום, ולא נתנו לנו לקחת את התיקים עד שניהיה חשוך ולכן חלק בכלל לא מצאו את התיקים שלהם...

למעלה