חרא חרא תפוז

חרא חרא תפוז

בסה"כ רציתי לראות מי 3 האהבלים מהפורום שאישרו את הגעתם לכיכר, כדי שאוכל לבוז להם בפומבי. אז לחצתי על איזה לינק, ולפתע, חרא חרא תפוז, נהיו 4 אהבלים שאישרו את הגעתם לכיכר. חרא חרא תפוז. עכשיו אני פוחד שמישהו שאני מכיר יגלה מי הרביעי. חרא חרא תפוז. אם אני אתפוס את האחראי ללינק המטעה שם בכיכר*, אני עלול לאבד את עשתונותי, להתחפש לתימני (חררר) ולירות בו מטווח אפס. חרא חרא תפוז**. * לא שאני מתכוון להגיע, חלילה. ** חרא חרא תפוז. יוחזר יואל. יבוטל המיזוג עם וואלה לאלתר *** *** הצער ומפח הנפש גרמו לי לקלוד סלוגנים****. אללי. **** חרא חרא תפוז, כבר אמרתי?***** ***** באמת כבר אמרתי? מתי?

קפת

New member
חרא חרה מגלומנים

אני דורשת לדעת מי הכלבים המצורעים והאוטוטו מתים שאשרו את הגעתם. ולא, לא יעזור לכם: אני ושלל הניקים שלי לא הצבענו. לא תוכלו להפיל את התיק הזה עלי, אבל אם בא לכם לחכות לי בככר ריש ליד המזרקה, השם יקום דמה, אתם מוזמנים. יאללה, תודו עכשיו ונגמור עם זה: מי הצביע, ולמה!!!!! למה!!!!!!??????

קפת

New member
חרא חרה על כל העולם

איך 7 מגולשי הפורום אשרו את הגעתם אם יש פה בקושי שלושה (חוץ ממני, ואני שווה בערך 15 אבל לא אישרתי. נשבעת לכם באמא של לריסה)???? איך? תתוודו כבר, נו. תצאו נקיים לפני יום כיפור. שווה לכם.

קפת

New member
חרא חרה חרא חרה חרא חרה פ"ח

אני יוצאת לי לשעה לקנות חזיר ולהביא סרטים לדיוידי, שלא ישעמם לי כשאני עובדת ביום כיפור (דרך בדוקה לכפר על חטאי המקצועיים), וכשאני חוזרת מה אני רואה? 41
מגולשי הפורום אישרו השתתפותם (שוב, לא כולל אותי ואת 14 הניקים שלי). ואני שואלת: מאז ימי הקמתו לא היו מעולם בפורום הזה בחישוב מצטבר כולל טרולים וגולשים תמימים שנסחפו לפה על גלי שאלות מכמירות לב (מה זה מגלומניה? מה עושים מגלומנים? באיזה מרכז לבריאות הנפש אתם מטופלים? מכירים את פרופ' שלזינגר?) לא נספרו פה 41 גולשים, אז איך? נכשלתי. אני מודה. זהו, הגשתי את התפטרותי. אני לא ראויה לנהל אתכם. אני לא ראויה לנהל את עצמי. אני אמוג בשקט לתהום הנשייה, אני אעלם. זהו, אני היסטוריה. סאלאמאת. סבלתי בכל רגע במחיצתכם. הלוואי שתיחנקו.

אל תספרי לנו סיפורים

אנחנו כולנו יודעים שאת מגדלת את החזירים שלך בבית, בחדר השינה ליתר דיוק. רק לידיעתך הסיירת הירוקה של תנו לחיות לחיות כבר עושה דרכה אל בית הזכוכית שלך בעקבות טלפון אנונימי שקיבלה המזכירה חיותה. כדאי שתחביאי את החמור שלא יראו את סימני ההתעללויות שלך בו. 42
ואנחנו רק מתחזקים. סאלמאת ובארכאת
הלוואי שתשברי רגל.

תגיד,

אף אחד לא סיפר לך שאסור לשים פה אייקונים? ועוד בכותרת???????? עכשיו תתקרב למסך ןתגלה לי באוזן מאיפה הפרצוף שלך מוכר לי.....

יש לי סטארט אפ

אם תפוז עומדםי להכין כיבוד קל שיספיק לכל מי שיבוא לכיכר, ורק למגלומנים יכינו 100480456 מנות, כמספר הניקים שאישרו את הגעתם, הולכות להיות הרבה מנות ספייר. ואז, אבוא עם משאית, אעמיס ואמכור הכל למשפחות רעבות שאין להן מה לאכול ביום כיפור. משפחות רעבות ישלמו הרבה כסף בשביל כיבוד קל של פורטל אינטרנט דפוק אך מוביל, ואני אעשה את המכה ואוכל לשבור את הצום במנטה ריי, כמו שצריך. קפת, אני מקבלת את התפטרותך בחום. כנסיל ריש והיכוני לתותח החוקן. שלא תגידי שלא אירגנו לך מתנת פרידה.

א י ל ה

New member
וואי!

על שלושה פשעי דמשק ועל ארבעה לא אשיבנו... אלוהים שתשמור! 50 מגולשי הפורום אישרו את הגעתם לפרויקט המדפסת! אללי, אכן! עד אנה זה יגיע?! קללה! לא פחות מקללה הוטלה פה על הפורום! איפה לריסה שתעשה פה ניקיון יסודי כולל שריפת מרווה וניקוי צ'קרות הוליסטי לזונות ולאלה שהם לא כאחד?! האם הגענו לסוף העולם, שהחמור מודה בפומבי בסקרנות אנושית גרידא ומשתף את כולם בפ"ח (pun intended) שנפל אליו?! איך קפת תישא שוב את ראשה ותפגוש בעיניה הצהובות והזולגות הפרשה לבנה את עיניי הצחות והנאוות אי פעם, איך?!* מה, מה קרה לאי המיזנתרופי הכמעט אחרון ששרד את מתקתקות הרשת הנוזלת לכל עבר ואבר?! שברון! * כן, יש בהודעה זו משום הגנה מפני ניקים שונים, בלי להזכיר שמות - רק נזכיר אחד לדוגמה שלשמו הראשון מתווספת הרבה פעמים המילה "הפרוע", או אחרת שלעתים משתמשת בשמה המלא שמתחיל אז ב"רק" - שעלולים לחשוב שהם נורא חכמים ולבוא ללחוץ על ההרשמה בפורום הקדוש שלי!

פורום ראוי

ניכר במנהלתו בחמורו ובקולות הצפים שבו. אנחנו הקולות הצפים [של 73] נהווה רוב מוחלט בכיכר ונשתלט השתלטות עויינת על הפריים הקומפוזיצי של התמונה שתתנוסס על הכריכה הרכה של הספר. [בהא הבחילה] המזימה שלך לנסות להביא את הקולות הצפים להחתמה בפורום שלך בהפוך על הפוך לא תצלח אני אומר לך, לא תצלח!

opoli

New member
כבר שעתיים

אני בכיכר ואף אחד לא חמור לא רואים פה שלא לדבר זונות והמלצה ממני, לא כל אשה מוכנה ב-20 ש"ח בחצר למרות שהבטיחו לי שאם אני אביא את כל 66 הנרשמים נקבל הנחה קבוצתית ומציצה און דה האוס כולל ניקוי צ'אקרות* *להרשמה לחצו על הבאנר

למעלה