חרא חרא חרא חרא

אושר מ

New member
אוקיי ככה

אני מחפשת כנראה במלצרות. לא כרגע אלא רק ממתי שתהיה לי פה דירה. בנתיםם אני עובדת בצפון. זו צריכה להיות מלצרות מכניסה (כלומר המסעדות הפלצניות שמרוויחים בהם 50-60 שקלים לשעה). אם למישהו יש רעיון אחר איפה אני יכולה להרוויח ככה לא במלצרות, שיבורך כי הגב שלי כבר מתפרק. אגב, אני ממש ממש טובה עם ילדים ומעולה בלימודים. שיעורים פרטיים זו אחלה אופציה מבחינתי. אבל צריך קודם לראות איפה אגור. אני צריכה לעבוד הרבה, מסיבה פשוטה, אני צריכה להחזיק את עצמי. וזה אומר לימודים דירה נסיעות אוכל וכו'. דירה אני מחפשת או במרכז העיר, או ברחביה. כשרחביה מקסימה אותי אבל עדיף מרכז העיר כי אני מפחדת מנסיעות ארוכות מידי באוטובוס. חוצמזה במרכז העיר אני אקבל מלגה שתעזור לי לממן. הכוונה למצוא דירה של 3-4 חדרים. אני בכל מקרה מביאה שותף אחד איתי. אם אצא דירה יותר גדולה אז כבר יש כמה ששאלו על המקום הנוסף.

אושר מ

New member
השאלה היא מה זה לא רע

עכשיו אני עובדת סופי שבוע וזה בקושי מחזיק אותי.. אבל אני מרוויחה לא רע (אני סוגרת 4 בחודש בערך). אני לא יכולה להרוויח פחות מזה... אני לא אצליח להחזיק מעמד. אני מחפשת לאו דווקא מורה מחליפה. אלא שיעורים פרטיים. ויש לי ניסיון וגם עבדתי בבית ספר והכל... כך שאם צריך המלצות וזה אין בעיה. אני רק צריכה למצוא את הילדים שמחפשים או ההורים יותר נכון. מורה מחליפה זה טוב אולי לימים שבהם אני לא אלמד בבוקר.

כי היא לא רוצה.

הצעתי לה כבר פעם והיא העדיפה שלא. אני חושבת שזה רחוק לה מדי והיא מעדיפה לשכור עם הבחור שאיתו היא מחפשת.

אז ככה

לגבי דירה - אם את מביאה עוד שותף איתך, כדאי שתחפשו דירה רק לשניכם. לצרף עוד שותף שלישי לשניים שכבר מכירים לפני כן - זו מתכונת לחיים קשים (וכבר כתבו לי על זה כאן בפורום בעבר, כשחיפשתי שותפים כאן לדירה). ולגבי המקום - נסיעה באוטובוס לרחביה לא הרבה יותר ארוכה מנסיעה למרכז העיר. אם כבר - הדירות ברחביה במצב הרבה יותר טוב (ואם יספרו לך על איזורי הפטור מארנונה שהעיריה מארגנת במרכז העיר - אל תתפתי ותיזהרי מכל הקאצ'ים שיש בזה). ואם את צריכה עזרה בהובלות עם רכב לדירה החדשה - צרי קשר!
(טוב, זה עוד מוקדם מדי...)

אושר מ

New member
חרא חרא חרא חרא

המצב חרא. הלימודים ההורים העבודה... לפני חודש + היה לי נורא רע... ורוב הדברים לא השתנו או השתפרו מאז... רק שהיה לי בחור אחד שכשהייתי איתו הצלחתי לשכוח מהכל. ועכשיו גם הוא הלך.. ואפילו לא אומר למה. חרא חרא חרא

אושר מ

New member
לא פיסרמתי..

עכשיו סופשנה. לא מאמינה שזה רלוונטי. אבל לשנה הבאה אעשה זאת על תחילת השנה. ואדאג גם להביא המלצות מהבי"ס שבו עבדתי.

shellyland

New member
ואיך את מרגישה היום?

שמתי לב שנתפסנו לדביל שלא רוצה אותך, ופיספסנו שגם בתחומים האחרים לא להיט. את רוצה לפרט, או שלא בא לך?

אושר מ

New member
המממ לאט אבל בטוח

אני מרגישה כאילו אני הולכת על ביצים. עם ההורים הכוונה. עדכון מהיר: נפרדו ביולי 2004. התגרשו מתישהו אח"כ. עדיין רבים, עדיין בבית משפט. כל צד מנסה למשוך לצד שלו. שני הצדדים צודקים. ושניהם, כמה מפתיע, טועים. ומסיבות אלו ואחרות, אני נתקעתי באמצע. אני צריכה למצוא דירה. ועבודה. כאן בעיר. אני כל סופ"A נוסעת הביתה לצפון בשביל לעשות 4 משמרות ולהרוויח כס לממן עצמי. הגיע הזמן להתבגר. ולהתקבע איפשהו כי הנסיעות מחרפנות אותי. לא עשיתי כלום בשביתה. אבל כלום. חודשיים של כלום. לא מאמר לא עבודה לא תרגיל. אני לא מצטערת. היה לי יחסית כיף בשביתה (גם בגלל הבחור שנפל בדיוק לאותם 5 שבועות). ואני גם לא נלחצת עכשיו כי אני טיפוס כזה שלא נלחץ... אבל אז אני קצת נלחצת מזה שאני לא... כי אחרת מתי ואיך אני אספיק הכל אם לא אהיה לחוצה? אבל אני אספיק. סתם מבאס. אמא מוכרת את הבית. או לפחות מחפשת. בנתיים לא מצאה. ועוברת למרכז. כןכן. מדובר באותו בית שאני גרה בו מגיל 4. עוד סיבה למצוא דירה ובית להעביר אליו את דברי כאן בעיר.

למעלה