חראם, באמת חראם...

מותקפתמותק

מכל הניקים שלך, "מטומטמת מטמטמת" הוא ללא ספק הכי אדיוטי. אפילו יותר מ"סיטרא". רק שתדעי

קפת

New member
אם תצטט אותי, אני אאלץ להרוגותך

אבל הפעם אני מסכימה איתך. לגמרי. אפילו. הכי אדיוטי.ת.

ישנם פורומים

שממשיכים וממשיכים בכוח האינרציה ואף אחד לא טורח לקום ולזעוק: המלך עירום. כנראה שצריך אומץ לב מוסרי לעשות זאת ומוסר הוא הרי מצרך יקר במקומותינו. ואני חו"ח לא מתכוונת לפורום הנכבד הזה.

קפת

New member
ובתפקיד ג'ימיני קריקט

מצורצרת מצרצרת. יפה לך אפור, חומד. התקבלת. את רשאית מהיום והלאה לדווח לנו על פורומים (ו)עירומים. אבל אנחנו רוצים דיווחים מפורטים ומלאי מטאפורות ודימויים, כדי שיהיה לנו רטוב ונעים. את כמובן יכולה לדווח על קומונות עירומות, אבל זה לא הכרחי. קומונות זה זבלה. אפילו יותר מבלוגים. אוהבימותך הרבה, מטולטלת מטלטלת. ואנחנו הרי יודעים כמה את זקוקה לחום ואהדה, תשומת לב וחיבוק, נגיעה אחת רכה ושתי לאטמות קשות. ועל כן, ברוב חסדנו, אנחנו ממנים את פטר חמור לאבישג השונמית שלך. אנחנו חושבות שאלו מינויים ראויים, שהולמים (ברקות) את רוח התקופה, הזמן והמקום.

הופה, לפחות תגידי תודה

הנה התעוררו כולם. כמו עכברים יצאו כולם מן החורים, מי להשמיץ, מי להשפריץ דברי ארס ותוכחה, אבל לעניין אף אחד לא מדבר.

קפת

New member
זה מ-ד-א-י-ם

איך כל משפט שאת כותבת יכול להיות ה-כותרת ה-מושלמת לאוטוביוגרפיה שלך. הנה, זה למשל: מי להשמיץ, מי להשפריץ דברי ארס ותוכחה, אבל לעניין אף אחד לא מדבר.. תודה, תודה, ושוב תודה. רק לפני שאת נעלמת לתהום הנשייה, תזיזי לי את הגבינה?! העכברים דורכים לי על הרגל. תודה. אם עדיין לא אמרתי. באמת תודה. ממש. לגמרי. אפילו. פטר, תיקחותה מכאן ותביא איזה מזומזמת חדשה. מיצינו.

א י ל ה

New member
אוף

גם עכברים וגם פתטי וגם כל זה על הגב שלי?? מממנים פה מסז'יסטים בדף הזה?

חמורי, כסופר הודעות בעל נסיון

אודה לך אם תעביר לי סטטוס עדכני מידי שבוע על מספר ההודעות, מצבן, רמתן ומספר הקוראים שלהן.

א י ל ה

New member
כשאת אומרת חמורי

אז את מתכוונת ליו"ד המשייכת, כמו ב"החמור שלי", או ליו"ד ההקטנה והחיבה, כמו ב"חמוריקו", "חמוריש", "חמוריניו" וכו'? זה לצורך סקר מסוים שאני עורכת על יו"דים בכלל ויו"דים בגרמניה בפרט, אני שואלת.

אני מוכן להענות לתחינתך באופן חלקי

ביחס למספרן, מצבן ומספר הקוראים שלהן אני לא מתכוון לטרוח ולבדוק, אבל ביחס לרמתן אני מוכן לספר לך ככה בסוד, שהיא ירודה עד כדי פליאה. חלקן אפילו גרמו לי לתהות האם מדענים הצליחו סוף סוף לאלף שימפנז להקליד מלים ולהתחבר לאינטרנט. חלקן גרמו לי להבין שלא. אחרי הכל אומרים שפרימאטים הם אינטיליגנטים למדי.

opoli

New member
חס וחלילה

על גופתו המתה של החמור תהיה פה הסכמה כלשהיא

נאבוקוב

New member
זזת במקום שלך,

מפתיל עצמאי, גאה, לעוד איזה חלק משרשור מונוטוני, חסר יחוד. זו היתה תנודה מרתקת.

opoli

New member
למה זזה?

משחקים פה 1,2,3 דג מלוח? אתה ככה רוצה לקטוע את פתיל השרשור המונוטוני הנופח רוח חיים* בפורום? תן לה לנסות, בכל זאת אל תשכח שהיא היא המנהלת האגדית של מאי נפקא מינה, ונפקנית לא קטנה כשלעצמה**. *אם כי לפי הריח זו נפיחה אחרת או שמזמן הגנגרנה אכלה את הפורום. ** דבר שמצדיק תזוזות לכאן ולכאן, ולמעלה ולמטה ולמעלה...ומטה.

קפת

New member
ועפכנ"ת*

זה הפורום שזז, היא** עדיין עומדת במקום (שלה?). *ואף על פי כן נוע תנוע **השמש*** ***שלוש כוכביות אירוניה

למעלה