חק תו סרשון !

פרויז1

New member
חק תו סרשון !

חָק תוּ סַרֵשׁוּן ! בדף הבית של תפוז שמו "מאמר" שלי - אבל לא של הפורום שלנו.
אלא של הפורום המבוסס :
תאולוגיה ודתות שונות.
ניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייהההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!! תגידי להם שהם
בַּד
בַּחתַנד

niya

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifאאוריקה

מצאתי אני הולכת לטפל בזה!

niya

New member
ואולי גם את המתכון לחלווה לפני חנוכה../images/Emo13.gif

צריך ללכת עם השגעון עד הסוף לא?

פרויז1

New member
יאלה. הולך. השיגעון - עד הסוף

D
ככה סרושון. הערב אני מסיע את גיסי האספהאני לחתונה בשורש (ליד י-ם).

niya

New member
אז איך היתה החתונה המפורסמת../images/Emo89.gif../images/Emo23.gif../images/Emo90.gif?

פרויז1

New member
מה זה יפה, חבל"ז !

קודם כל החופה החלה מוקדם והמסיבה ארוכה. רחבת הריקודים - מלא מפה לפה בריקודי הכיפות הסרוגות. מזל שהיה וינטילטור ענק. אחרכך : תקליטור פרסי הזניק את האקשן והשמחה לא ידעה גבולות. ילדים, מבוגרים כולם שמחו וגם הזיעו. בקרוב אצל הרווקים/ות שבפורום!

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את מבינה את המשמעות של המימרה האספהאנית שאמרת? הפלת אותי מצחוק. שאלו אותי מה קרה???
עזה תוש-קה!D
נד'זר סרוש יה

niya

New member
עד כמה שאני מבינה../images/Emo163.gif

"שוד ושבר" או משהו כזה, לא?
איזה מזל, אני לבד במשרד ועוד דקה עפה הביתה

פרויז1

New member
לא. לא. לא. לא. לא.

הקונוטציה הדקה שעוברת בינות למילים והרמיזה המחוללת את סערת הדמיון בהקשר ה"שוד ושבר" הנאיבי לחלוטין, לא מותירה מקום למצברוח מדוכדך. זה: הו-ררר-רג !!! תרגום ? לא ניתן. אולי בעשרות משפטים - אם בכלל !!!

niya

New member
אבל מילולית?../images/Emo9.gif

צדקתי? או שפספסתי לחלוטין?

פרויז1

New member
התרגום המילולי הועא

עזה = אֵבֵל תוש קה = שייכנס בו הכוונה שייכנס אבל לתוך הרחם שהאדם שאליו מכוון החץ - נולד. מבינים את העומק?

s h i r i n 1 0

New member
פרויז צ'רה היצ'יי נמיגיי בשון

פירוש - פרויז למה לא אמרת להם משהו? ראיתי גם וחשבתי שזה מהפורום שלנו והתאכזבתי ראיתי שזה תאולוגיה ודתות שונות. לא נורא אל תתאכזב עוד יגיעו לפורום שלנו..........

פרויז1

New member
את לא יודעת מה שנייה עשתה להם.

מרוב פחד, הם עוד מעט מורידים את זה לחלוטין. מה? איפה הדין, איפה המַסַבּ, אין לפורום זכויות יוצרים? צ'י שי מיגואי?

niya

New member
תבדקו היום אם העלו משהו

אתמול העליתי לבקשות שני שרשורים

למעלה