חקירה...!

חקירה...!

לפי ממצאים שגיליתי יש חשד די גדול שיש כאן חפרפרת בפורום אשר מנסה למנוע את שובה של "24" לערוץ 10 ביום רביעי הזה...!!!! החלטתי להתחיל לחקור! חשוד ראשון: guy24gold הקוסם השחור (6:33 PM) : אה-הא! הקוסם השחור (6:33 PM) : מה עשית בשבוע האחרון? Guy_Gold (6:34 PM) : ראיתי עשרים וערבע Guy_Gold (6:34 PM) : למה אתה שואל? הקוסם השחור (6:34 PM) : אהההההה!!!! חשפתי אותך! Guy_Gold (6:34 PM) : ארבע* Guy_Gold (6:34 PM) : < Guy_Gold (6:34 PM) : ? הקוסם השחור (6:34 PM) : אל אל תתקן! הקוסם השחור (6:34 PM) : אל תטרח! הקוסם השחור (6:34 PM) : חשפתי אותך Guy_Gold (6:34 PM) : ?* Guy_Gold (6:34 PM) : מה עשיתי? הקוסם השחור (6:35 PM) : אתה מאשים את 24 שהיא תוכנית ערבית, ובגלל זה אתה מנסה למנוע את שובה לערוץ 10! Guy_Gold (6:35 PM) : ? Guy_Gold (6:35 PM) : היא לא תוכנית ערבית הקוסם השחור (6:35 PM) : נכון! תודה שזה אתה, נשים עליך אזיקים ונגמור סיפור! Guy_Gold (6:35 PM) : ? הקוסם השחור (6:36 PM) : מבקש לשמור על זכות השתיקה הא? הקוסם השחור (6:37 PM) : טוף נשים אותך במעצר זמני

אייש עד כדי כך איום יצא...?!

*תזכורת לעצמי: לא לנסות לעשות חיקויים ל"24 הגרסה הבולשיטית"*

cj20

New member
אהה, הגרסה הבולשיטית...

זה לא היה כל כך ברור... מסכן גיא...

rds15

New member
באמת מסכן גיא

למה להטפל לאנשים? מה הוא כבר עשה לך? אבל חוץ מזה יצא לך מצחיק אבל קצת לא ברור

מאור 87

New member
באמת מסכן גיא

אני במקומו כבר הייתי שם אותך באיגנור או משהו.. חחחחחחח

נצל"ש: בערך ../images/Emo32.gif קשור אלי...

רק שתדעו: כשאמרתי שסמולוויל היא הסדרה הכי אהובה עלי אז עכשיו הכל השתנה: אני אוהב שלושה תוכניות באותה מידה שווה- 24, סמולוויל ותאמינו או לא CSI מיאמי וגם CSI בלבד (הן שתי תוכניות נפרדות) אתם לא חייבים להגיב אבל שתדעו שככה אני מרגיש כשיש עוד סדרת מתח מעוד מותחחת (CSI-שניהם) כמו 24.

למעלה