חקירה משטרתית.

חקירה משטרתית.

אוקיי. אז כיוון שאף אחת לא אימצה את הפינה, לקחתי אותה על עצמי.
כמו שדנה אמרה לא מזמן, טיפהלה לתרום לגיבוש הפורום ולהכיר פה קצת יותר טוב את כולם. אז השבוע, הרגישו חופשי להפציץ בשאלות את LoveYourHate, הלא היא אופקיטה שלנו.
ואגב, אם אחת הבנות רוצה להכין לפינה לוגו, אתן מוזמנות לעשות זאת בכיף.
שבוע נהדר לכולנו.

my reflection

New member
שאלות../images/Emo9.gif

מה קורה? עצובה שיש ביצפר
? טוב אז עכשיו לשאלות רציניות
..... ממתי את אוהבת את 30? איך בכלל הכרת אותם? מה השיר הראשון ששמעת שלהם?(אם את זוכרת..
) איזה עוד להקות את אוהבת? טים או מאט? איזה שיר חרשת עליו כול השבוע
? את האחות הגדולה או הקטנה? קולה או מים? יס או הוט? הדיר שלנו או העלובה
? זהוXD כפי שראית אני לא הכי יצירתית בשאלות...תהני

LoveYourHate

New member
סתיוילה../images/Emo99.gif

מה קורה? מעולה דארלינג איך את ? עצובה שיש ביצפר? מעט כן.. טוב אז עכשיו לשאלות רציניות..... ממתי את אוהבת את 30? כבר כמעט שנתיים אם אני לא טועה בחישוב
איך בכלל הכרת אותם? ידיד שלי השמיע לי אותם והתאהבתי. מה השיר הראשון ששמעת שלהם?(אם את זוכרת..) או אטק או פרום יסטרדי אחד מהשניים איזה עוד להקות את אוהבת? HIM אהובי ליבי
NIN,אי אף איי ,סונטה ארטיקה,אוונגד סבנפולד יקירי ליבי
טים או מאט? ואוו ואוו ואוו קשה מדי יקירתי.זה כמו לשאול את מי אני אוהבת יותר את אמא או אבא
איזה שיר חרשת עליו כול השבוע?Critical Acclaim-anenged sevenfold את האחות הגדולה או הקטנה? בצד של אמא גדולה בצד של אבא סנדוויץ' קולה או מים? קולה!!!! יס או הוט? מתם חח סתם לא יודעת אי אפשר לעשות משהו של שניהם ביחד?! הדיר שלנו או העלובה?חח חה הסברת לי עכשיו גדול XD אממ לא זה ולא זה יש לי את משחק החיים

my reflection

New member
../images/Emo23.gif

הנה סוף סוף אחת שלא אוהבת לא את השיר שלנו ולא את האלופה
!

~נדחפת~

אבל אבל אבל. אני לא אוהבת גם. זה סתם קקי.
[בשם כל אלו שכן רואות,מצטערת
אבל זו דעתי
]

pizi23

New member
בנוהל שלי- השאלון של ברנרד פיבו ../images/Emo26.gif

וברוח ראש השנה...
מהי המילה האהובה עליך?
מהי המילה הכי פחות אהובה עליך?
איזה רעש או צליל את אוהבת?
איזה רעש או צליל את שונאת?
מה מדליק אותך?
מה דוחה אותך?
מהי הקללה האהובה עליך?
באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק?
באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק?
ולבסוף, אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יאמר לך כשתגיעי?
מתה עלייך

LoveYourHate

New member
מורנילה!!../images/Emo99.gif

מהי המילה האהובה עליך? בעברית:חיים באנגלית:ilusion[ככה רושמים נכון
?] ו darling!
מהי המילה הכי פחות אהובה עליך? חרא! למרות שאני אומרת אותה הרבה >_< איזה רעש או צליל את אוהבת? של הגשם! איזה רעש או צליל את שונאת?שעושים עם הסרגל על השולחן בשביל לגרד את הטיפקס !! אוחח שונאת את זה זה עושה לי צמרמורות מטורפות!!!!!!! [חח רק מלדבר על זה יש לי צמרמורת! XD] מה מדליק אותך?עניים בהירות וקלוסר של ניין אינץ!
מה דוחה אותך?ערסיות למינה למרות שזה משעשע[הא יצא חרוז בא לי תפוז
] מהי הקללה האהובה עליך?חח יש הרבה..אבל אני אומרת הכי הרבה פאק באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק? מעצבת פנים/במאית
באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק? מנקת פחים/נהגת באוטו זבל! XD ולבסוף, אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יאמר לך כשתגיעי? ואי מגניב.אמ.. אני חושבת שזה יהיה ככה:"את רק בתקופת ניסיון חצי שנה ואת שוב למטה"
חולה עליך!!!!

שלומלוםלוםלום ^^

[ארג. נדפקתי.
] ולהלן לשאלות P: דמות אהובה מהמומינים? שיר אחרון ששמעת? צבע חולצה? איזו מידה הנעליים שלך? שמאלנית או ימנית? מיץ תפוזים? תה? משקפיים? מה המספר? 5 להקות אהובות: את מנגן על משו? בעד מצעד הגאווה? :) מה, בגלל שראית "הר ברוקבק"? [
!] ההופעה הכי חזקה שהיית בה? ג'יזס- דתי או אפיקורוס או...? מכירה את אפרים? יש לך חלום מה תהיי כשתגדלי? (לא רק מקצוע) היית רוצה להיות בן? D: מצוננת בחורף? למה בעצם את ממלאת את השאלון הזה?.. P: תביעי משאלה. מעביר מכתבי שרשרת? את כותבת או מלחינה לפעמים.? יש לך אימיול\קאזה כמו כל ישראלי טוב? מה הסימן בתפוז האהוב עלייך? משתמשת בסמיילים? P: מה המקרה הכי מביך שזכור לך שעשית? נמנמ. נכון הפורום הזה שולט? איזה מקומות לא היית והיית רוצה להיות בהם? איזה מקומות היית? באיזו שעה תלכי לישון היום? נכון השאלון הזה הוא קרצייה בתחת ועדיף שאכניס אותו את-יודעת-לאן....עזבי, זו לא שאלה, זו עובדה! D: אני עייפה. כנראה אני אמשיך מחר. ויש קרדיט לפורום נירוונה. כי לקחתי ושיפצתי. לא שחלילה את לא חשובה
! מחר אביא לך מקוריות :)
לילה טוב

LoveYourHate

New member
או לה לה

דמות אהובה מהמומינים? אממ נו זה עם הכובע ברח לי השם שלו סנופקין לא? שיר אחרון ששמעת? ונוס דום של הימ
צבע חולצה? לבן עם ציור שחור איזו מידה הנעליים שלך? 40-41 שמאלנית או ימנית? ימנית=) מיץ תפוזים? תה?אייס תי! משקפיים? מה המספר? אכן1 ו1.5 5 להקות אהובות: HIM שלושים AFI NIN AVENGED SEVENFOLD זהו =] את מנגן על משו? אני לא מנגן על משהו אני מנגנת חח סוג של מנגנת על גיטרה =] בעד מצעד הגאווה? :) כמובן! מה, בגלל שראית "הר ברוקבק"? [!] תתפלאי לא ראיתי הר ברוקבק ההופעה הכי חזקה שהיית בה? משהו בכרמל לא מוכר כ"כ ג'יזס- דתי או אפיקורוס או...?חילונית
מכירה את אפרים? אני מכירה את סבתא שלו יש לה ברווזיים לא ?!
[השיר ילדים נו!] יש לך חלום מה תהיי כשתגדלי? (לא רק מקצוע) אממ גדולה?!
אמא לשניים יית רוצה להיות בן? D:חח בשאלה שלך הפכת אותי לבן
שמדברים איתי על הריון..אז ..כן! מצוננת בחורף? במקרי מקרים למה בעצם את ממלאת את השאלון הזה?.. P: אממ כי אני נחמדה?! תביעי משאלה. רק ביומולדת ובכוכבים נופלים מעביר מכתבי שרשרת?לא יש לי חיים
את כותבת או מלחינה לפעמים. כותבת.! יש לך אימיול\קאזה כמו כל ישראלי טוב? אכן אימיול מה הסימן בתפוז האהוב עלייך?
ו
הוא ציקי כזה משתמשת בסמיילים? P: חח כמובן מה המקרה הכי מביך שזכור לך שעשית? אממ..לא זכור לי
נמנמ. נכון הפורום הזה שולט? הכי שולט שיש!! יאה!!! איזה מקומות לא היית והיית רוצה להיות בהם?לא הייתי רוצה להיות בחוץ עכשיו כי מגעיל בחוץ והיתי רוצה להיות בפינלנד וגרמניה
איזה מקומות היית?איזה מקומות הייתי?! לא היית שום מקום הייתי אופק כל חיי
חח בטורקיה=\ זה הכל באיזו שעה תלכי לישון היום? הייתי אמורה ללכת לישון לפני 20 דקות אבל לא נרדמתי אז אני מקווה שב12 נכון השאלון הזה הוא קרצייה בתחת ועדיף שאכניס אותו את-יודעת-לאן חס וחלילה! בלי אלימות
חח ממה נהנתי לענות עליו
ולא לקחתי את זה כלא חשובה =] אחכה לי למחר
לילה מעולה בובה

../images/Emo23.gif

בהחלט חכי למחר :) ומצטערת על השאלה הדיסלקטית ההיא
כמו שהבנת, זו מעייפות.
מותק את!

יאללה, שאלות!!!!!!!!!!!!

מה קורה? הכל טוב? הכל סבבה? הכל בסדר? הכל מעולה? נכון שפיצה זה טעים? נכון שבא לך פיצה עכשיו? נכון שבא לך שוב מפגש? אין, אין, כוחות על! קיצר, את לועסת מסטיק? אם כן, איזה? אם לא, למה? איזה שיר את שומעת עכשיו? איזה שיר היית ממליצה עליו שהא לא של 30? פיס|קשת|אנד לאב. שלום עולמי, וזה..

LoveYourHate

New member
עונה =]

מה קורה?אחלה בחלה=] הכל טוב? ברוך השם! הכל סבבה? אכן
הכל בסדר? אכן כן [אני אמשיך ככה שעות
] הכל מעולה? אכן מעולה=] נכון שפיצה זה טעים?פיצה זה מעולה!!
נכון שבא לך פיצה עכשיו? לא ממש. יש לי טיפלה בחילה האמת [מחזור!!!=\] נכון שבא לך שוב מפגש?איתכן? בא לי תמיד שיהיה מפגש! אין, אין, כוחות על! חח איך עלית על זה !?
קיצר, את לועסת מסטיק? שונאת מסטיקים[לא לרמוס!] אם כן, איזה? אם לא, למה? כמו שרשמתי שונאת=] איזה שיר את שומעת עכשיו? גוד קולד סיק טודי של AFI [שכרגע נגמר ועובר ל- חה לוולקאם טו דה יוניברס XD ] איזה שיר היית ממליצה עליו שהא לא של 30?קופולרי של אגוניז[לא מוכרים כ"כ אבל מעולים] פיס אנד לאב האני

Girls Not Grey

New member
את!

* מה קורה מותק? [כמו שההוא ממה קשור אומר..
] * מ9-10, עד כמה את סובלת בביה"ס שלך? [לא סובלת? אני לא מאמינה לך;;] * מהי הלהקה הכיהכיהכי שלך? * למה? * מיהי הלהקה הראשונה שהכרת? * מה היית נותנת כדי לפגוש את שלושים? * ספרי עובדה מפתיעה\מפדחת\מצחיקה על עצמך..P: זהו.

LoveYourHate

New member
אני ../images/Emo2.gif

* מה קורה מותק? [כמו שההוא ממה קשור אומר..] XD מעולה =] * מ9-10, עד כמה את סובלת בביה"ס שלך? [לא סובלת? אני לא מאמינה לך;;]25! * מהי הלהקה הכיהכיהכי שלך? HIM * למה? כי הם מדHIMמים
ח ברצינות כי אני ממש מתחברת למוזיקה שלהם=] * מיהי הלהקה הראשונה שהכרת? HIM / לינקין פארק.[חח אור יקרא את זה והוא יתלהבXD] * מה היית נותנת כדי לפגוש את שלושים? הכל..!!! [חוץ מלמכור את עצמי..
אני צנועה לא כמו בריטני ספיריס.
חח לא יודעת מה הקשר XD ] * ספרי עובדה מפתיעה\מפדחת\מצחיקה על עצמך..P: אממ אני יכולה לשבת כמו ביגלה וגם אני יכולה לגעת אם הרגל בראש

The Fantasy

New member
חופק ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif הרגתי את עצמי. חבל שאני לא מתה.

חחח סתם קיצוררררררררררררררררררררררררררררר מה קורה? מנשמע? חביבי יעני כפרעלייך אנה בחבאקקקקקקק
סתם נו אני עייפה ומשעמם לי וכואב לי הראש בו זמנית. בכל מקרה..לשאלת השאלות!!!!!!11
איפה את תהיי, גברת אופק מיליסביק-לטו-ואלו-האבוק, ביום שני ה10.9 בשעה 10 בלילה?
|שוטר| האם תהיי...איפה שאני חושבת שתהיי? *מרימה גבה* האם זה אומר שתהיי..נגיד ב... חוף הים של קרית חיים?!?!?!
אני דורשת תשובה מיד. כל בית המשפט רוצה לדעת את התשובה. גזר דינך ייקבע בהתאם.
[זה אומר שאם את עונה לא, חבל על החיים שלך. אני וכככככככככל המאפיה האיטלקית והרוסית עולים עלייך! ויש לי קלצ'ניקוב! וM16! ועוזי! (חחח כמה עלוב נשמע העוזי לעומתם
)] [נא לא לקחת את ההודעה הזאת ביתר רצינות. ההודעה נרשמה בשעה שהכותב היה תחת השפעת **** ו***** והוא גם ***** ו*** ועו***** ו** עם **** ולא **** או ******] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי באמא שלי נדפקתי על כל השכל

LoveYourHate

New member
חחחחחח דנלהה על מה את ולמה לא השארת לי ?!

ואווו יש לי שם ממש ממש ארוך!!!
איזה כיף לי
כל אהובי ליבי
אמממ אני לא מסגירה את עצמי בחיים!!! טוב נו שברת אותי..אוח .כמובן שאני אהיה שם!!!!!!! אלא מה.!?!?!?!?!?
פסיכית שלי

שאלות בנוסח פיקנטי.

עשיתי את מהיר, מכיוון שאני עוד כמה דקות עפה לארומה עם כולם. נמממ... [הבטחתי מקוריות-וקיימתי!] ~מוזיקה~ אם היית שיר, איזה שיר היית? איזה שיר יכול לספר על עצמך, גם אחרי 10 שנים מעכשיו? איזה שיר מסוגל לגרום לך לבכות? וההפך-לגרום לך לחייך, גם אחרי בכי...? אגדות רוק, עושים לך את זה? D: ~זה או זה~ גלידה או ארטיק? סנדוויץ' או לחמנייה? פלאפון או טלפון? פיצה או צ'יפס? [לא לסקול, סתם בא לי להעמיד מישהו במצב קשה כזה D:] פנטזי, או קפיריישן? *אהמ*החבר'ה ממאדים*אהמ*. לזלול כשרעבים, או לאכול כמו צב? סימס או סימס 2? פורום או אתר רישמי?
חייזרים, או בני אדם?
גומייה או קליפס? ועוד כמה משלי P: רצית לנהל פורום אי פעם? אם כן, של מי? נתנת בקשה? וענו לך? D: לאיזו הופעה של להקה היית רוצה ללכת? P: אם יש טעוית בהגייה, סילחי לי בבקשה. אני חייבת לעוף, אז עד כאן
אוהבת.

LoveYourHate

New member
הו איזו מתוקה ../images/Emo23.gif

~מוזיקה~ אם היית שיר, איזה שיר היית? ואו אממ..איט איז אול טירס של HIM איזה שיר יכול לספר על עצמך, גם אחרי 10 שנים מעכשיו?סיגנל פייר של סנו פטרול! איזה שיר מסוגל לגרום לך לבכות?רוב השירים של HIM ואיי וונט סי יו טונייט של אוונג'ד סבנפולד וההפך-לגרום לך לחייך, גם אחרי בכי...?שיר שיש לי בפינית..
אגדות רוק, עושים לך את זה? ג'יימסססס1!!!
[מטאליקה
] ~זה או זה~ גלידה או ארטיק?גלידה! סנדוויץ' או לחמנייה?לחמניה
פלאפון או טלפון?טלפון חרם על הקרינה פיצה או צ'יפס? [לא לסקול, סתם בא לי להעמיד מישהו במצב קשה כזה D:] פיצה בלי בעיה
פנטזי, או קפיריישן?ואווווווווו שניהם מדהימים..!!! אני לא יכולה.=[ *אהמ*החבר'ה ממאדים*אהמ*. לזלול כשרעבים, או לאכול כמו צב? לאכול כמו צב
סימס או סימס 2?2! פורום או אתר רישמי? פורום ..=] חייזרים, או בני אדם?נממ חייזרים
|חייזר| גומייה או קליפס?קליפס=] ועוד כמה משלי P: רצית לנהל פורום אי פעם? לא רציתי אני רוצה
אם כן, של מי? אממ איפה שאני רושמת עכשיו
[חח כאילו פה
] נתנת בקשה? אין טעם אני קטנה מדי..
ענו לך? D: לאיזו הופעה של להקה היית רוצה ללכת?לתת לך ברישמות עכשיו ? HIM 30STM NIN AFI METALLICA WITHINTAMPTATION וכו וכו
תודה מתוקה מקווה שהנהנת
וגם אני המון!!!!

למעלה